У Львові лікарі просять продовжити карантин і слідкувати за дотриманням обмежень

2404 0
За останню добу до медичних закладів поступило 45 осіб з коронавірусом, виписано – 6.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

У Львові, медики просять продовжити карантин, а також посилити контроль за дотриманням обмежень. Про це інформує пресслужба Львівської міської ради.

Читайте також: Двоє пацієнтів на одне ліжко. Лікар Львівської інфекційної лікарні про хворих із Соvid-19

Керівники медзакладів міста, де лікують найбільшу кількість хворих із Covid-19 звернулись до керівництва міста і області. Медики вимагають посилити контроль за карантинними обмеженнями і продовжити карантин до кінця квітня. Лікарі пояснюють, що значно збільшилась кількість пацієнтів, зокрема з важким перебігом коронавірусної хвороби, які потребують госпіталізації у медичні заклади.

«За останню добу до медичних закладів поступило 45 осіб з коронавірусом, виписано – 6. Загалом у стаціонарах з пневмоніями перебуває 980 осіб: 899 з них має Covid-19, 71 – у реанімації, 29 людей підключено до апаратів ШВЛ», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: 20 тисяч на добу. Українські вчені – про те, як може змінитися кількість Сovid-хворих у квітні

Нагадаємо, у лікарнях міста облаштовано 1500 ліжок для лікування хворих на коронавірус. Львівська область за показниками та індикаторами захворюваності перейшла у червоний рівень епіднебезпеки. Через зростання на Львівщині кількості захворювань на Covid-19 в області ввели додаткові обмежувальні заходи. Детальніше читайте у новині.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!