У Львові планують збудувати сучасний Центр матері та дитини

1778 0
Центр надаватиме високоспеціалізовану медичну допомогу новонародженим та матерям.
Фото:misto.vn.ua

Фото:misto.vn.ua

У Львові планують збудувати Центр матері та дитини. У сучасний медзаклад планує інвестувати підприємець зі США. Будівництво планують поряд з Лікарнею швидкої медичної допомоги. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав секретар Львівської міської ради Маркіян Лопачак.

Читайте також: Важкохворі діти у Львові опинилися у зоні ризику. Як допомогти?

«В найближчі 2 роки маємо шанс збудувати новий, суперсучасний медзаклад. Цей центр буде єдиною та унікальною установою в Західній Україні. Надаватиме високоспеціалізовану медичну допомогу дітям з вродженими вадами, дітям, народженим раніше терміну, та матерям з екстрагенітальними патологіями. Матиме сучасне пологове відділення, неонатологію, малюкову кардіохірургію та антинатальну хірургію», – йдеться у дописі.

Єдине, що треба від міської ради, додає він, це згода на це будівництво поряд з Лікарнею швидкої медичної допомоги. Відповідну ухвалу депутатський корпус розгляне на сесії 22 квітня.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!