У Львові погодили будівництво мистецької школи з прозорим концертним залом

3636 0
Будівлю зведуть на вулиці Личаківській, 105.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Сьогодні, 25 червня на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради затвердили містобудівні умови і обмеження на будівництво Львівською державною музичною школою № 4 школи мистецтв з концертним залом на вул. Личаківській, 105 у Львові.

«Переможцями архітектурного конкурсу є Львівські архітектори. Нині йдеться про розробку проєктної документаці за бюджетні кошти», – зазначив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев під час засідання виконавчого комітету.

Будівлю зведуть на вулиці Личаківській, 105 на ділянці площею 1,0755 га. Гранично допустима висотність будівель – 18 метрів. Ділянку забудують на 28,00 %.

Нагадаємо, торік у жовтні у Львові обрали переможців архітектурного конкурсу на створення сучасної школи мистецтв з концертним залом на вул. Личаківській, 105 у Львові. За словами начальника управління архітектури та урбаністики Антона Коломєйцева, цей проєкт має надати містобудівне вирішення розташування школи мистецтв з врахуванням всіх вимог історичного середовища.

Також, за його словами, серед всіх варіантів проєкт-переможець пропонує активне використання генплану з різними функціональними зонами, з тим, щоби територія цієї школи стала центром для спільнот, які живуть навколо. Так, для мешканців там будуть невеличкі спортивні зони та зони для дітей, а також цікаві настили та тераси, криті майданчики.Також, додав архітектор для школи збудують неповторну концертну залу, аналогів якій немає у Львові. Вона буде з прозорими стінами.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!