У Львові погодили будівництво першого ІТ-парку. Візуалізація

6457 0
У ЛМР затвердили містобудівні умови та обмеження для проектування ІТ-парку на вулицях Стрийській – Чмоли.
візуалізація: ІТ Кластер

візуалізація: ІТ Кластер

Сьогодні, 21 липня, виконком міської ради видав містобудівні умови та обмеження для будівництва першої черги ІТ-парку, інформує прес-служба ЛМР.

Згідно з документом, ТОВ «Девелопленд Груп» отримало містобудівні умови та обмеження на будівництво двоповерхового торгово-розважального центру, офісних споруд на 12 та 22 поверхи, а також семиповерховий готель. Максимальну висоту будівель підприємство має узгодити з львівським аеропортом.

Читайте також: На території колишнього «Львівприладу» буде інноваційний парк. Візуалізація

Загалом виконком прийняв сім рішень про затвердження містобудівних умов та обмежень.

Нагадаємо, що Львівський ІТ Кластер планує збудувати у Львові перший ІТ-парк. На розі вулиць Стрийської та Чмоли на 10 гектарах з’явиться комплекс із шести 8-поверхових офісних будівель, висотного офісного центру з корпусами на 11 та 22 поверхи та підземним паркінгом. Також тут побудують тризірковий готель, університет та дитячий садок. Найбільшим за площею тут спроектували торгово-розважальний центр.

Будівництво комплексу розпочнуть восени цього року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!