У Львові розширять перехрестя на розі Чорновола – Під Дубом

8190 0
Реконструкція розпочнеться 10 червня.
Фото: google-maps

Фото: google-maps

У Львові на перехресті вулиць Чорновола – Під Дубом посунуть тротуар, розширять проїжджу частину та випрямлять напрям руху транспорту. Про це Tvoemisto.tv повідомив керівник управління транспорту Львівської міськради Орест Олеськів.

Читайте також: У центрі Львова планують врегулювати рух на двох проблемних перехрестях

Як уточнив Тvoemisto.tv керівник відділу комунального господарства Галицької РА Віктор Дубиняк, роботи із реконструкції перехрестя планують розпочати 10 червня.

«Плануємо розширення проїжджої частини, адже громадський транспорт ледве вписується на перехресті та виїжджає на бордюр. До того ж, видимість для автотранспорту на цьому перехресті обмежена, а пропускна можливість тротуару є низькою – через це тут вже було кілька випадків трагічних ДТП», – говорить Віктор Дубиняк.

За його словами, підрядник вже визначений шляхом електронних торгів. Роботи виконуватиме ТзОВ «Галич БК». Вартість контракту реконструкції цього перехрестя 544 тисяч гривень.

Читайте також: Перехрестя шести вулиць. Чому так складно проїхати Сахарова – Вітовського і що з цим робити

Нагадаємо, у Львові розробляють попередню схему організації дорожнього руху на перехрестях вулиць Джерельна – Хімічна – Єрошенка – Під Дубом, аби розвантажити їх та зробити безпечнішими.

Анна Чистякова

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!