У мережі з'явилося відео, як працювала снігоприбиральна техніка у Львові вночі

79950 0
Цієї ночі у Львові випало до 35 см снігу.

У Львові всю ніч падав сніг. Тvoemisto.tv провело моніторинг роботи снігоприбиральної техніки у Львові за 11 лютого – за період з 12 години ночі до 10 ранку, щоби показати, як і куди рухалася ця техніка.

За основу ми взяли онлайн карту, за якою можна відстежувати, де у місті працює снігоприбиральна техніка. Зафіксували її положення на 12 годину ночі, пізніше похвилинно оновлювали зміни у її розташуванні. Тож у відео, тривалістю 5 годин, можна побачити алгоритм її роботи. 

До слова, під час негоди 7-8 лютого, коли випала місячна норма снігу, онлайн карта понад добу не працювала. Тож львів'яни не могли відслідковувати, скільки одиниць снігоочисної техніки тоді виїхали на дороги і чи виїхали взагалі.   

Відеомоніторинг того, як рухалася техніка з 00.30 до 09.30 год 11 лютого. Спостереження проводили безперестанку із щохвилинним оновленням.

Заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк повідомила, що вночі у місті працювало 135 одиниць снігоприбиральної техніки. Для посипання вулиць використали 489 м3 піскосуміші та 88 тонн реагентів і солі.

Читайте також: Як центр Львова замело снігом. Фоторепортаж

Нагадаємо, на Львівщині, через складні погодні умови та інтенсивні снігові замети, Служба автомобільних доріг у Львівській області обмежила рух вантажного автомобільного транспорту. Також через негоду у Львівському аеропорту скасовують рейси. До 14.00 год летовище не прийматиме рейсів, тут розчищають злітну смугу. Громадський транспорт курсує із затримками, а на Сихові уже три години стоять трамваї

Сьогодні у Львівській мерії завершилося засідання міської комісії з надзвичайних ситуацій. Комісія рекомендувала усім закладам, установам та підприємствам Львівської громади зробити п’ятницю вихідним днем або працювати дистанційно.


 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!