У садочках Львова планують відкрити додаткові групи. Перелік адрес

1288 0
У садочкові групи зможуть потрапити 700 дітей.
Фото: 5.ua

Фото: 5.ua

Цього року у 8 садочках Львова проведуть ремонтні роботи. Це дозволить відкрити ще 28 додаткових груп у закладах дошкільної освіти, повідомляє ЛМР.

Читайте також: Наступного тижня у Львові можуть послабити обмеження для ринків, початкових шкіл і літніх терас

За словами начальниці управління освіти Львівської міськради Зоряни Довганик, насамперед йдеться про завершення ремонтів на вул. Медової Печери, де буде відкрито 7 груп, продовження робіт на вул. Виговського (6 груп), на вул. Клепарівській (4 групи), на вул. Дністерській (4 групи). Також відремонтують ще 2 групи та харчоблок у «Будинку школярів», де раніше було відкрито 4 групи, які успішно відвідують діти.

У цьогорічних планах – відкрити 18 груп у садку на вул. Малоголосківська, 34, який для міста будують забудовники.

Планують завершити й ремонт садочка на вул. Грушевського, у селищі Рудно (3 групи). Крім того, місто оголосило торги на будівництво нового закладу дошкільної освіти на вул. Білогорща.

Читайте також: Дитячі садочки у Львові переходять у режим чергових груп

«Всі ці садочки зможуть додатково забезпечити дошкільною освітою 700 дітей у різних мікрорайонах міста», – каже Зоряна Довганик.

Загалом, як зазначила головна освітянка Львова, минулого року у закладах дошкільної освіти міста відкрили 19 додаткових груп повного дня. Також минулого року розпочали роботу 18 груп короткотривалого перебування. До садків міста зараховано 8350 дітей.

Нагадаємо, дитячі садочки у Львові з кінця березня перейшли у режим чергових груп для дітей, батьки яких працюють. При цьому, батькам не потрібно приносити якусь спеціальну довідку. Приватні садочки мають дотримуватися окремого протоколу роботи, переформатувати свою діяльність, у групі не має бути більше 10 дітей.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!