Від сьогодні в Італії закриваються магазини, ресторани та школи

1815 0
Обмеження триватимуть до квітня.

Від сьогодні, 15 березня, у більшості регіонів Італії закриють магазини, ресторани, школи. Влада планує, що нові обмежувальні заходи будуть скасовані після завершення Великодніх свят, які тут відзначають з 3 до 5 квітня. Проте, саме у ці три дні обмежувальні заходи, найімовірніше, будуть особливо суворими, повідомляє Радіо Свобода.

Читайте також: Йорданія скасувала карантин для туристів. Оновлені правила в'їзду

Рік тому Італія стала однією з перших країн у світі, де оголосили загальнонаціональний карантин. Нині Італія знову потребує стримування швидкого поширення інфекції. Італійська влада оголосила, що число жертв COVID-19 або хвороб, що загострилися в результаті епідемії коронавірусної інфекції, склало 100 тисяч. Цей показник – другий у Європі після Великої Британії (125 000).

Кампанія вакцинації в Італії має ті ж проблеми, що і в інших країнах ЄС – фіксуються затримки в отриманні раніше запланованих кількостей вакцини.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!