Відсутність світла, підтоплені будинки і автомобілі. Рятувальники про наслідки негоди

1610 0
Аби впоратись із наслідками будевію рятувальники залучили - 180 чоловік особового складу та 38 одиниць спецтехніки.
Фото: Головного управління ДСНС у Львівській області

Фото: Головного управління ДСНС у Львівській області

Тисячі мешканців області нині без електроенергії. Через буревій, який пронісся Львовом та околицями учора, 25 червня, нині повністтю відсутнє електропостачання у майже сотні населених пунктів, та у 116-ти частково. В області підтопило 11 житлових будинків, одна людина постраждала під час падіння дерева, але від госпіталізації відмовилась. Про це інформує пресслужба  ДСНС у Львівській області.

Читайте також: Під час стихії у Львові пошкодило десятки автомобілів. Як отримати відшкодування

«Внаслідок ускладнення погодних умов на території Львівської області 25 червня, що супроводжувалось сильними дощами та поривами вітру підтоплено 11 житлових будинків, 23 присадибні ділянки, 1 підземна парковка, 3 підвали, 1 підземний перехід, пошкоджено 12 дахів, з них 5 на адміністративних будівлях та 7 на житлових будинках, 1 балкон. Пошкоджено стіну 1 будинку. Внаслідок падіння дерева, травмовано 1 людину (від госпіталізації відмовився)», – йдеться у повідомленні.

Рятувальники учора здійснили майже півсотні виїздів. Порізали 50 дерев і вивільнили десяток автомобілів, відкачали 2 480 куб.м. води. Через негоду без електропостачання по області залишається 93 населені пункти повністю, та 116 частково. Аби впоратись із наслідками будевію рятувальники залучили - 180 чоловік особового складу та 38 одиниць спецтехніки.

Читайте також: У Львові розчистили головні магістралі та частково відновили роботу електротранспорту

Нагадаємо, учора 25 червня у Львові стався буревій. Внаслідок негоди одна людина постраждала, утім відмовилась від госпіталізації. У місті повалило 200 дерев та пошкодило 50 дахів. Деякі вулиці міста були заблоковані, чимало магістралей підтопило. Комунальники усю ніч усували наслідки стихії. Міський голова Львова зазначив, що буревій, який пройшовся містом кваліфіковано як надзвичайну ситуацію місцевого значення.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!