Як у Львові може змінитися Левандівське озеро. Візуалізація

3779 0
Розмови про відновлення озера ведуться ще з 2017 року.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У Львові розробили концепцію реконструкції озера, поділивши його на зони. Проєкт наразі обговорюють. До робіт планують приступити наступного року. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради.  

«Є розроблена концепція реконструкції озера і поділу його на дві зони, одна з яких – для активного відпочинку, інша – для пасивного. Має бути тераса над озером з пляжем, дитячим майданчиком, набережною, також пішохідний міст», – розповіла в.о. начальниці управління екології та природних ресурсів ЛМР Наталія Михайлюк.

Наразі проєктанти компанії ландшафтної архітектури «Розквіт» запропонували ескізну концепцію благоустрою Левандівського озера з аналогами.

Мешканці можуть подавати свої ідеї із облаштування озера та території навколо нього. Про його реконструкцію та облаштування пляжу говорять ще з 2017 року.

Нагадаємо, цього року у Львові на покращення стану шести водойм виділили 4 мільйони гривень. Торік на міські озера виділили лише 345 тис грн.

Візуалізація ТзОВ «Компанія ландшафтної архітектури Розквіт»




Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!