Новини
  • На свята у Львові працюватимуть три відділення поштового зв’язку На свята у Львові працюватимуть три відділення поштового зв’язку У Львові, на Зелені свята, зокрема, 4 червня, працюватимуть лише 3 відділення поштового зв’язку. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.
  • Додаткові потяги на південь призначила Львівська залізниця Додаткові потяги на південь призначила Львівська залізниця На Львівській магістралі підготувалися до напруженого періоду літніх пасажирських перевезень – у найпопулярнішому південному напрямку окрім графікових потягів курсуватимуть ще два додаткові поїзди. Про це повідомляє прес-служба Львівської залізниці.
  • На літо у Львові з На літо у Львові з'являться нові авіарейси Зі Львова у літній період можна буде полетіти до Сімферополя, Анталії, Хургади, Тівата та Геракліона. Про це сьогодні, 31 травня, під час брифінгу повідомив генеральний директор Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького Роман Гонтарев.
  • Вулицю Стрийську закриватимуть у дні матчів на 12 годин Вулицю Стрийську закриватимуть у дні матчів на 12 годин Під час Євро-2012 вул. Стрийська для приватного транспорту буде закрита тільки 3 дні по 12 годин – 9, 13 та 17 червня з 14:00 до 02:00. Решту червня рух транспорту по вул. Стрийській не обмежуватимуть - повідомили "Твоє місто" у прес-службі Львівської міськради.
  • На час Євро-2012 у Львові працюватимуть евакуатори На час Євро-2012 у Львові працюватимуть евакуатори Список вулиць у Львові, на яких у дні проведення матчів буде заборонено паркування транспортних засобів, уже відомий. Туди входять також і спеціально відведені та обладнані майданчики для паркування. Про це повідомила Львівська міська рада.
  • У Львові виступлять Scorpions. Квитки - від 390 до 1990 грн У Львові виступлять Scorpions. Квитки - від 390 до 1990 грн 27 жовтня у Львові на Велотреку СКА відбудеться єдиний в історії міста концерт гурту «Scorpions». Шоу обіцяє бути вражаючим, а ціни на квитки коливаються від 390 грн до 1990 грн - повідомляють організатори.
  • Дрес-код: етностиль Дрес-код: етностиль Етностиль - завжди цікаво і доречно!
  • Біля залізничного вокзалу у Львові заборонили стоянку Біля залізничного вокзалу у Львові заборонили стоянку На площі Двірцевій у Львові (біля залізничного вокзалу) заборонено паркувати приватні авто.
  • У Львові замість ринку відкриють парковку У Львові замість ринку відкриють парковку Виконавчий комітет ЛМР вніс зміни до рішення «Про демонтаж тимчасових торговельних рядів та надання дозволу на організацію зони паркування на пл. Липневій».
  • У червні львів У червні львів'яни матимуть декілька вихідних В наступному місяці співробітників підприємств і організацій, де встановлено п'ятиденний робочий тиждень, очікують два додаткових вихідних. А в містах, що приймають Євро-2012, місцева влада рекомендує працедавцям влаштувати вихідні ще й у дні проведення матчів.
  • Центр Львова перекрито Центр Львова перекрито Сьогодні для руху транспорту у Львові повністю перекривають пр. Свободи, у зв'язку із проведенням монтажних робіт по облаштуванню фан-зони. Відтак, діятиме об'їзд по вул. Підвальній. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.
  • Від сьогодні центр Львова - пішохідна зона Від сьогодні центр Львова - пішохідна зона Нагадаємо, що від сьогодні. 28 травня у центрі Львова діятиме пішохідна зона. У цій зоні забороняється рух автомобільного транспорту (крім спеціального та електротранспорту, акредитованих транспортних засобів), приміського, міжміського пасажирського транспорту на період роботи офіційної фан-зони приймаючого міста Львів.
  • Біля залізничного вокзалу у Львові заборонили паркуватись Біля залізничного вокзалу у Львові заборонили паркуватись Як поінформували в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР, на пл.Двірцевій заборонено паркувати приватні авто. «Для цього залізниця облаштувала парковку з електронними зчитувачами», - зазначили в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР. Так, на пл.Двірцевій встановили та замінили близько 15 відповідних дорожніх знаків, інформує прес-служба Львівської міськради.
  • Потяг Hyundai їде до Львова 5 годин. ВІДЕО Потяг Hyundai їде до Львова 5 годин. ВІДЕО Сьогодні, 25 травня, близько 15:45 новий швидкісний потяг Hyundai Rotem вперше прибув до Львова з пасажирами. Потяг пробув у дорозі п’ять годин. Як запевняє віце-прем’єр України Борис Колесніков, який прибув потягом з Києва разом із журналістами до Львова, цей час згодом можна буде скоротити до чотирьох годин 20-45 хвилин.
  • Частина будинків у Львові буде без гарячої води Частина будинків у Львові буде без гарячої води З 28 тарвня по 1 червня в Личаківському районі Львова випробовуватимуть теплові мережі від двох котелень, відтак мешканці 29 будинків не матимуть гарячої води, - повідомили у прес-службі львівської міськради.
  • Центр Львова сьогодні частково перекриють Центр Львова сьогодні частково перекриють У п‘ятницю, 25 квітня, у зв‘язку з похороном українського мистецтвознавця, директора Львівської галереї мистецтв, академіка Української академії мистецтв, Героя України Бориса Возницького буде перекритий рух транспорту по вул. Коперніка (від вул. Словацького до центру).
  • Нічний потяг Київ-Львів курсуватиме з 27 травня Нічний потяг Київ-Львів курсуватиме з 27 травня Укрзалізниця запустить з 27 травня 2012 року потяг №191/192 «Київ-Львів», який курсуватиме із зупинкою на станції Шепетівка. Потяг відправлятиметься з Києва о 22:40 і прибувати до Львова о 6:32.
  • Дві нові вулиці з’явилися у Львові Дві нові вулиці з’явилися у Львові У Львові з’явилися дві нові вулиці. Відтепер безіменні Проектована 7 та Проектована 8, що ведуть до стадіону «Арена Львів», носитимуть імена Карло Мікльоша та Лева Броварського , – легендарних футболістів львівських «Карпат». За відповідне рішеннння проголосуали 65 депутатів Львівської міської ради.
  • В Україні реєструватимуть новонароджених та боржників В Україні реєструватимуть новонароджених та боржників В Україні нещодавно посилили контроль за громадянами. Аліментникам і боржникам банків доведеться реєструватися за місцем перебування, якщо вони раптом вирішать переїхати в інше місто. Реєструвати будуть і дітей - вже через 30 днів після народження. Про це пише "Газета киевская".
  • Борг за комуналку у Львові можна відпрацювати Борг за комуналку у Львові можна відпрацювати У Львові до боржників за комунальні послуги застосовують індивідуальний підхід: комусь допомагають оформити субсидії. А когось приймають на роботу в комунальне підприємство. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.
  • У Львові дозволено купатись лише в двох озерах У Львові дозволено купатись лише в двох озерах У Львові лише два озера облаштовані, як місця масового відпочинку. Це Винниківське та Брюховицьке озеро. Відповідно, решта водойм не розглядаються, як місця масового відпочинку. Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.
  • У Львові запрацює «Русское радио» У Львові запрацює «Русское радио» Радіохолдинг ТАВР запускає у Львові свою радіостанцію «Русское радио» на частоті ТРК «МАН» 91,1 МГц, на якій до цього мовило радіо «Шарманка». Змін до ліцензії ТРК «МАН» 23 травня внесла Національна рада з питань телебачення і радіомовлення.
  • Мешканців вул. Стрийської у Львові на час Євро-2012 змусять залишати авто вдома Мешканців вул. Стрийської у Львові на час Євро-2012 змусять залишати авто вдома У дні проведення у Львові матчів «Євро-2012» мешканцям вулиці Стрийської доведеться залишити вдома свої авто – їм не видаватимуть перепусток, які дозволили б людям потрапити на перекриту на цей час для в’їзду вулицю.
  • У Львові після ремонту відкрили дві вулиці У Львові після ремонту відкрили дві вулиці Сьогодні у Львові одразу дві вулиці відкрили для руху транспорту. Це вулиці Винниченка та Героїв УПА. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • До кінця травня у Львові триває конкурс для інноваторів До кінця травня у Львові триває конкурс для інноваторів До 31 травня триває конкурс Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS) «Випробування для інноваторів». Це конкурс для молодих та винахідливих студентів четвертого курсу і випускників, які повинні зняти відеоролик про інновації. Автори двох кращих відео отримають стипендію для навчання на магістерській програмі LvBS з інновацій та підприємництва - повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
  • У Львові дощитиме до п У Львові дощитиме до п'ятниці 24 травня в Українi пориви вiтру та шквали 15-20 м/с, у бiльшостi областей, крiм пiвнiчних, грози - повідомили "Твоє місто" в Українському гідрометеоцентрі.
  • У Львові безпечні лише стаціонарні атракціони У Львові безпечні лише стаціонарні атракціони Львівська державна інспекція промислової безпеки та охорони праці у будівництві не знайшла суттєвих порушень на усіх шістнадцяти атракціонах у парку культури імені Богдана Хмельницького у Львові. Про це повідомив начальник Львівської державної інспекції промислової безпеки та охорони праці у будівництві Іван Мечержак.
  • У Львові закриють вулицю Винниченка У Львові закриють вулицю Винниченка 23 травня у Львові на вулиці Винниченка відремонтують каналізаційну мережу та дорожнє покриття. Про це поінформували в Галицькій районній адміністрації.
  • Частина Львова сьогодні без води Частина Львова сьогодні без води Сьогодні у Львові у Личаківському районі не буде води, через підключенняводогону на вул. Пасічній. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.
  • Нове міське сміттєзвалище для Львова постане поблизу Нового Роздолу? Нове міське сміттєзвалище для Львова постане поблизу Нового Роздолу? У Львові знайшли ділянку для нового міського полігону твердих побутових відходів - поблизу Нового Роздолу. Про це повідомив начальник управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій Львівської міськради Сергій Кіраль на виїзному засіданні міської ради, яке сьогодні, 22 травня, відбувається у Великих Грибовичах і присвяче Львівському сміттєзвалищу: селяни погрожують провести Євро-2012 на сміттєзвалищі.
  • Пільги на проїзд у потягах "Hyundai" збережуться  Пільги на проїзд у потягах "Hyundai" збережуться Пільги на проїзд, встановлені законодавством України, поширюватимуться і на проїзд у денних електропоїздах "Hyundai". Про це повідомляє прес-служба Укрзалізниці.
  • Львів має авіасполучення лише з одним українським містом Львів має авіасполучення лише з одним українським містом Львів має авіасполучення тільки з одним українським містом – з Києвом. Про це зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.
  • Як отримати допомогу при народженні дитини. Перелік документів Як отримати допомогу при народженні дитини. Перелік документів Більше дітей — більше грошей. За цим принципом нараховується допомога при народженні дитини. Так, на першого малюка батьки отримають суму, кратну 30 розмірам прожиткового мінімуму, на другого — 60 розмірам прожиткового мінімуму, на третього і наступних дітей — 120 розмірам прожиткового мінімуму. За первістка з 1 квітня держава виплачує 27330 грн., з 1 липня — 27 510 грн., з 1 жовтня — 27900 грн., а з 1 грудня — 28 830 грн.
  • Вулицю Городоцьку знову перекриють Вулицю Городоцьку знову перекриють 24 травня на ремонт буде закрито частину вул. Городоцької на відрізку від вул. Чернівецької до вул. Кульпарківської з боку приміського вокзалу, повідомили у підрядній організації «Онур».
  • У червні на Львівщині працюватиме ще один пункт пропуску до Польщі У червні на Львівщині працюватиме ще один пункт пропуску до Польщі На час проведення фінальної частини «Євро 2012», орієнтовно з 5 червня до 4 липня 2012 року, буде тимчасово відкрито міжнародний автомобільний пункт пропуску «Угринів-Долгобичув».
  • Правила поведінки у фан-зоні Євро-2012 у Львові Правила поведінки у фан-зоні Євро-2012 у Львові Виконком Львівської міськради прийняв 18 травня рішення «Про проведення у м. Львові заходу «Офіційна фан-зона турніру УЄФА ЄВРО 2012», згідно з яким затверджено правила поведінки у фан-зоні.
  • Стартує конференція TEDxKyiv 2012 "Таланти. Освіта. Розвиток". ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ Стартує конференція TEDxKyiv 2012 "Таланти. Освіта. Розвиток". ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ Спільнота TEDxKyiv та портал "Платформа" запрошують переглянути онлайн-трансляцію конференції TEDxKyiv 2012 "Таланти. Освіта. Розвиток", що відбудеться 20 травня за участю освітян, бізнес-лідерів, науковців, митців, підприємців та дослідників.
  • На вихідні у Львові знову буде тепло На вихідні у Львові знову буде тепло Період похолодання завершується, і знову наступає теплий період. 19-20 травня у Львові та Львівській області синоптики прогнозують до +25...26°С.
  • Воду Личаківський район Львова отримає після 22 год. Воду Личаківський район Львова отримає після 22 год. Сьогодні, 18 травня, з 10:00 до 22:00 «Львівводоканал» припинить подачу води у Личаківський район. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.
  • Укрзалізниця пропонує купувати квитки на поізд через Інтернет Укрзалізниця пропонує купувати квитки на поізд через Інтернет Від 17 травня пасажири, які користуються залізничним транспортом України, можуть купити квитки на поїзди через нову автоматизовану систему, яка працює в режимі online. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.
  • Українці їздитимуть в Туреччину без віз з 1 серпня
  • Мешканцям 57 будинків на Сихові обіцяють гарячу воду з дня на день  Мешканцям 57 будинків на Сихові обіцяють гарячу воду з дня на день ЛМКП «Львівтеплоенерго» відновило гаряче водопостачання усім мешканцям Шевченківського району (а це 250 будинків) із випередженням графіку. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.
  • Потяг Львів-Сімферополь-Львів запізниться на 12 годин Потяг Львів-Сімферополь-Львів запізниться на 12 годин У зв’язку з аварією на перегоні Краснопартизанська – Урожайна (Придніпровська залізниця), де 16 травня стався схід 19 вагонів вантажного поїзда, очікується запізнення поїздів №86/85 сполученням Львів-Сімферополь-Львів (до 12 годин) та №88/87 сполученням Ковель-Сімферополь-Ковель (до 10 годин), повідомили у прес-центрі ДТГО «Львівська залізниця».
  • Авіарейси "Львів-Краків" та "Львів-Вроцлав" коштуватимуть від 250 грн Авіарейси "Львів-Краків" та "Львів-Вроцлав" коштуватимуть від 250 грн 16 травня, в Міжнародному аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького офіційно відкрили нові авіарейси Львів–Краків та Львів–Вроцлав. На відкритті були присутні генеральний консул Республіки Польща у Львові Ярослав Дрозд, директор Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького Роман Гонтарев, директор департаменту «ЄВРО-2012» ЛМР Олег Засадний, представник польських авіаліній Eurolot SA Матеуш Кокошінскі.
  • У Львові упродовж двох днів сильні дощі та грози У Львові упродовж двох днів сильні дощі та грози 17 травня у Львівській області місцями сильні дощі, грози, пориви північно-західного вітру, в окремих районах шквали 15 – 20 м/с, град.
  • Перепустки для в`їзду в центр Львова на Євро-2012 видаватимуть вже цього тижня Перепустки для в`їзду в центр Львова на Євро-2012 видаватимуть вже цього тижня Як поінформував заступник директора департаменту «ЄВРО-2012» ЛМР Олег Вілюра, перепустки для заїзду у центральну частину міста та територію, прилеглу до стадіону «Арена Львів», видаватимуть з кінця цього тижня.
  • Львівський онкоцентр та 35 житлових будинків не матимуть гарячої води 3 дні Львівський онкоцентр та 35 житлових будинків не матимуть гарячої води 3 дні На три дні ЛМКП «Львівтеплоенерго» припинило подачу гарячої води мешканцям 35 житлових будинків. Для проведення робіт з переврізки теплової мережі по вул. Стрийській, ЛМКП «Львівтеплоенерго» сьогодні, 16 травня з 13.00 припинило подачу гарячої води споживачам житлових будинків по вул. Стрийській, 47-107, Гашека, 20а, 22а, Скорини, 28-40. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.
  • Гайтана провела репетицію виступу на "Євробаченні" у Баку. ВІДЕО Гайтана провела репетицію виступу на "Євробаченні" у Баку. ВІДЕО У Баку, де цього року пройде пісенний конкурс "Євробачення", пройшли перші репетиції. Офіційний сайт конкурсу оприлюднив відеозаписи виступів учасників, зокрема і Гайтани.
  • Сьогодні у Львові - безкоштовні заняття у фітнес-клубах Сьогодні у Львові - безкоштовні заняття у фітнес-клубах У Львові в межах Тижня сім'ї сьогодні можна відвідати безкоштовні заняття у фітнес-клубах - повідомляє Zaxid.net
  • 13 червня у Львові - "ЄВРОвихідний" 13 червня у Львові - "ЄВРОвихідний" Середу, 13 червня, день проведення матчу Євро-2012, оголошено вихідним днем. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.
  • З 1 червня у Львові працюватиме нова інформаційна служба З 1 червня у Львові працюватиме нова інформаційна служба У Львові Інформаційна служба міста на час Євро-2012 працюватиме за телефоном: +38 032 297-55-55. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • На Львівській залізниці скасують 15 потягів На Львівській залізниці скасують 15 потягів Львівська залізниця готова до нового графіку руху поїздів: 27 травня о 00.00 на залізничному транспорті України буде введено новий графік руху поїздів на 2012-2013 роки - повідомили ZAXID.NET на Львівській залізниці.
  • «Львів потребує капремонту», - Павло Табаков «Львів потребує капремонту», - Павло Табаков Львів потребує капітального ремонту. Таку думку у коментарі до рубрики порталу Твоє місто «Львів: погляд збоку» висловив переможець пісенного проекту «Голос країни. Нова історія» Павло Табаков.
  • Google та Яндекс допоможуть об Google та Яндекс допоможуть об'їхати перекриті на чаc Євро 2012 вулиці Львова Як повідомив директор департаменту «Євро 2012» Львівської міської ради Олег Засадний, місто Львів працює з компаніями Google, Яндекс щодо розміщення схем об’їздів перекритих на час Євро 2012 вулиць міста. Про це "Твоє місто" повідомили у медіа-центрі "Львів 2012".
  • 2-4 червня в Україні - вихідні 2-4 червня в Україні - вихідні На Трійцю українці матимуть три вихідних дні: в суботу - 2 червня, неділю – 3 червня та понеділок – 4 червня. Кабінет Міністрів України своїм розпорядженням визначив святкові та неробочі дні в Україні у 2012 році, а також рекомендував відповідний графік перенесення робочих днів. З урахуванням положень статті 73 Кодексу законів про працю України, в 2012 році на підприємствах, в установах, організаціях робота не буде проводитись 3 червня - Трійця (неділя).
  • Завтра стартує ЗНО. Список необхідних документів Завтра стартує ЗНО. Список необхідних документів 15 травня в Україні розпочинається основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання. Перший іспит, з якого складатимуть тестування абітурієнти цього року, є хімія, наступний – російська мова. Тестування, яке є обов’язковим для вступу на всі спеціальності вищих навчальних закладів – українська мова та література – проходитиме два дні (21 та 22 червня), повідомили в Громадянській мережі ОПОРА .
  • На час ЄВРО у центрі Львова обмежать рух транспорту. СХЕМА На час ЄВРО у центрі Львова обмежать рух транспорту. СХЕМА Під час чемпіонату Європи з футболу 2012 в центральній частині Львова буде створена пішохідна зона та, відповідно, обмежений рух транспорту. Пішохідна зона обмежуватиметься просп. Свободи, вул. Торгова, вул. Гавришкевича, вул. Підвальна, вул. Валова, пл. Галицька, та діятиме з 28 травня до 5 липня. Окрім того, тільки у дні матчів УЄФА ЄВРО 2012 – 9, 13 та 17 червня – рух транспорту буде обмежений також в межах, так званого, малого автотранспортного кільця - повідомили "Твоє місто" у медіа-центрі "Львів 2012"
  • Про надзвичайну ситуацію львів Про надзвичайну ситуацію львів'яни вже можуть повідомляти за номером 112 Система екстреного виклику 112 технічно готова до впровадження і після отримання телефонного номера у Львівській області. Про це повідомив перший заступник начальника Головного управління МНС України у Львівській області Іван Дідух.
  • Кубок Євро-2012 у Львові виставлять 24-25 травня Кубок Євро-2012 у Львові виставлять 24-25 травня 23-25 травня у рамках проекту «Зустрінь Кубок» європейський трофей привезуть до Львова. Про це повідомляє Медіа-центр «Львів 2012».
  • У Львові встановлять однакові смітники
У Львові встановлять однакові смітники Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив рішення «Про затвердження ескізів типового вигляду урн для сміття у м. Львові». Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!