Новини
  • Законно ялинки у Львові можна буде купити у 24 місцях (адреси) Законно ялинки у Львові можна буде купити у 24 місцях (адреси) Для продажу ялинок У Львові визначено спеціально відведені місця. Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, за незаконний продаж порушники будуть покарані згідно з законодавством.
  • Для кращого здоров`я жінкам потрібно носити підбори висотою у 2,5см Для кращого здоров`я жінкам потрібно носити підбори висотою у 2,5см Американські вчені під керівництвом Майка О‘Ніла визначили ідеальну висоту жіночих підборів. У ході дослідження науковці встановили, що висота шпильки в 5 см, яка досі вважалась безпечною, насправді не сприяє збереженню здоров‘я. А "найкорисніші" підбори удвічі нижчі і мають 2,5 см у висоту.
  • Синоптики попереджають: завтра у Львові ожеледиця і дощ зі снігом Синоптики попереджають: завтра у Львові ожеледиця і дощ зі снігом За інформацією Львівського обласного центру з гідрометеорології, 15 грудня в другій половині дня та вночі 16 грудня очікуються місцями сильні опади - дощ, подекуди з мокрим снігом.
  • Наступного місяця львів’яни платитимуть за комуналку по старих тарифах - експерт Наступного місяця львів’яни платитимуть за комуналку по старих тарифах - експерт Мешканці Львова у січні повинні отримати квитанції зі старими тарифами наквартплату, які діяли до червня 2011 року. Про це в коментарі Гал-інфо сказав правозахисник, заступник голови Львівської міської організації партії «Громадянська позиція» Теодор Дяків.
  • Більше половини товарів для дітей в Україні не відповідає нормам Більше половини товарів для дітей в Україні не відповідає нормам Більш ніж половина дитячих іграшок, реалізованих в Україні, не відповідає стандартам. Про це свідчать результати перевірки якості дитячих товарів. Кабмін пропонує суттєво збільшити суми штрафних санкцій для виробників та реалізаторів такої продукції, запровадити обов’язок власним коштом вилучати неякісні товари з ринку та компенсувати шкоду, заподіяну споживачам. Окрім того дозволити Держспоживінспекції проводити перевірки відповідних підприємств без попередження.
  • Через ДТП на вулицях Антоновича, Кульпарківській та Окружній у Львові затори Через ДТП на вулицях Антоновича, Кульпарківській та Окружній у Львові затори На вулиці Антоновича у Львові сталось 2 ДТП. Через це на цій вулиці, а також на Кульпарківській та Окружній транспорт майже не пересувається.
  • До 15 лютого українці можуть позмагатись за 25 тисяч доларів за гімн Євро-2012 До 15 лютого українці можуть позмагатись за 25 тисяч доларів за гімн Євро-2012 Кожен українець може стати автором неофіційного гімну Євро-2012, взявши участь у новому конкурсі "Єврохіт – пісня для країни, гордість для історії". Переможець отримає грошову нагороду: по 25 тисяч доларів за слова та за музику.
  • У понеділок у Львові відкриють для руху транспорту вулицю Городоцьку У понеділок у Львові відкриють для руху транспорту вулицю Городоцьку Ремонти на вул. Городоцькій завершені повністю. У понеділок рух транспорту на Городоцькій буде повністю відновлено. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Золото незабаром може подешевшати, - аналитик Золото незабаром може подешевшати, - аналитик Ціни на золото в недалекому майбутньому можуть знизиться, оскільки ситуація з золотими кредитами є дуже негативною для цього дорогоцінного металу, відзначив в ефірі Bloomberg TV редактор Mcclellan Market Report Тому Макліллан.
  • Неподалік від вулиці Крушельницької є ще три місця для парковки Неподалік від вулиці Крушельницької є ще три місця для парковки "Твоє місто" дослідило, що неподалік вулиці Соломії Крушельницької є ще три альтернативні парковки. Нагадаємо, 10 грудня Львівська міська рада розмістила дорожні знаки, за якими паркування автомобілів на вулиці заборонено. А права смуга дороги виділяється для руху громадського транспорту. Попри заборону ще сьогодні машини на вулиці стоять. Де можна паркуватись не порушуючи правил - дивіться у відеоновині "Твого міста".
  • Серед 5 найкращих виробників м Серед 5 найкращих виробників м'ясопродуктів України немає львівських (список) Ковбасі, сосискам і напівфабрикатам тільки п‘ятьох українських виробників може довіритися вітчизняний споживач. Про це заявив у середу директор «Інституту споживчих експертиз» Юрій Чорнобривец.
  • У 2012 році тарифи на воду в Україні формуватимуть по-новому У 2012 році тарифи на воду в Україні формуватимуть по-новому У Національній комісії регулювання сфери комунальних послуг готують новий механізм тарифоутворення на послуги холодного водопостачання. Уже з 2012 року вартість води для різних категорій населення буде залежати від обсягу її споживання, повідомляє "Комерсант-Україна".
  • Мінімальна зарплата в Україні зросте у 2012 році Мінімальна зарплата в Україні зросте у 2012 році У 2012 році розмір мінімальної зарплати та пенсії буде збільшено на понад 10%. Про це повідомив перший заступник міністра соціальної політики Василь Надрага, повідомляє газета «Известия» від 14 грудня 2011 року.
  • Купити ялинку у Львові можна буде вже у четвер Купити ялинку у Львові можна буде вже у четвер Лісники підготували до продажу 16 тисяч смерек, ялин та сосен. Це на чотири тисячі більше, ніж купили львів’яни торік. Найдешевші ялинки, кажуть в обласному управлінні лісового господарства, можна буде придбати у їхніх лісгоспах.
  • Попри заборону паркування на вулиці Крушельницької у Львові машини і далі стоять (ФОТО) Попри заборону паркування на вулиці Крушельницької у Львові машини і далі стоять (ФОТО) Водії і далі паркують свої авто на вулиці Крушельницької, що біля парку імені Івана Франка у Львові. При тому загороджуючи смугу для проїзду автобусів. Як повідомили медіа-порталу «Твоє місто» у Львівській міській раді, знаки про заборону паркування та відведення окремої смуги для громадського транспорту встановили ще у суботу, 10 грудня. Втім досі не визначили альтернативних місць для паркування. Через це водії "стають під знак".
  • Готелі в Україні штрафуватимуть на 53 тис. грн за зайві зірки Готелі в Україні штрафуватимуть на 53 тис. грн за зайві зірки Стосовно готелів, які будуть завищувати свою категорію (кількість зірок), передбачений адміністративний штраф до 53 тис. грн. Про це заявила голова Державного агентства України з туризму і курортів Олена Шаповалова за підсумками засідання Ради представників регіонів сфери туризму і курортів.
  • Львівський парк імені Франка увійшов до сімки найкращих за версією Auroralia Award Львівський парк імені Франка увійшов до сімки найкращих за версією Auroralia Award Львівський парк імені Івана Франка увійшов до сімки найкращих на міжнародному конкурсі по зовнішньому освітленню Auroralia Award. Про це повідомила директор ЛКП «Львівсвітло» Марина Строєва.
  • У Львові почали встановлювати новорічну ялинку У Львові почали встановлювати новорічну ялинку Сьогодні на площі перед Оперним театром у Львові розпочали встановлювати новорічну ялинку.
  • Продати квартиру чи авто стане значно дорожче Продати квартиру чи авто стане значно дорожче Партія регіонів хоче перекласти на Податкову контроль за оцінкою вартості майна громадян, що призведе до значного росту податкових відрахувань. Тепер громадян не зможуть продати нерухомість і автомобілі за заниженою оціночною вартістю і змушені будуть платити податки від реальної вартості майна, пише Комерсант-Україна.
  • Проспект Свободи у Львові відкриють для руху транспорту в день Святого Миколая Проспект Свободи у Львові відкриють для руху транспорту в день Святого Миколая З понеділка, 19 грудня, буде відкрито для руху транспорту проспект Свободи. Про це прес-служба ЛМР повідомив в. о. начальника управління капітального будівництва ЛМР Ігор Фалюта.
  • До Нового року рух трамваїв Городоцькою у Львові не відновлять До Нового року рух трамваїв Городоцькою у Львові не відновлять У Львові вулицею Городоцькою тух трамваїв відновлять тільки наступного року. Про це повідомив сьогодні, 12 грудня, під час брифінгу міський голова Львова Андрій Садовий.
  • Перша велодоріжка у Львові з`явилась в центрі: від Оперного театру до вулиці Гнатюка Перша велодоріжка у Львові з`явилась в центрі: від Оперного театру до вулиці Гнатюка Львівська міська рада завершила будівництво першого етапу велодоріжки на центральній вулиці Львова – проспекті Свободи. Велодоріжка довжиною 355 метрів пролягає від Оперного театру до вулиці Гнатюка. Вона влаштована з зовнішньої сторони центрального бульвару й відокремлена від проїзної частини смугою безпеки, на яку згодом буде встановлено гранітні півкулі для запобігання паркуванню автомобілів.
  • МОЗ: вберегти від захворюваності на кір може тільки вакцина МОЗ: вберегти від захворюваності на кір може тільки вакцина За прогнозами Міністерства охорони здоров’я, до кінця року кількість хворих на кір сягне понад півтисячі, що майже у три рази більше в порівнянні з минулим місяцем. Урядовці закликають не легковажити і робити щеплення. Запевняють, що лише це може вберегти від інфікування.
  • Паркування на вулиці С. Крушельницької заборонено
Паркування на вулиці С. Крушельницької заборонено Галицька районна адміністрація нагадує водіям, що паркуватися на вул. С. Крушельницької заборонено. Прес-служба Львівської міської ради нагадує: на цій вулиці відведена окрема смуга для руху громадського транспорту – автобусів та тролейбусів.
  • Магазини хочуть перевіряти без попередження та штрафувати на більші суми Магазини хочуть перевіряти без попередження та штрафувати на більші суми Мінекономрозвитку оприлюднило законопроект, що посилює контроль держави за якістю продукції, реалізованої у країні. Про це пише "Комерсант Україна". Зокрема, як повідомляє видання, законопроектом планується скасувати обов'язкове попередження підприємств, що продають товари та надають послуги споживачам, про терміни планової перевірки.
  • Мобільний зв`язок може подорожчати Мобільний зв`язок може подорожчати Партія регіонів хоче змусити мобільних операторів платити додатковий збір на загальнообов`язкове державне пенсійне страхування в розмірі 7%, щоб скоротити дефіцит Пенсійного фонду. За прогнозами учасників ринку, введення нового збору призведе до зростання тарифів, оскільки податкове навантаження на споживачів збільшиться вдвічі.
  • Фільм "Висоцький. Спасибі, що живий" став касовим лідером в Україні Фільм "Висоцький. Спасибі, що живий" став касовим лідером в Україні За стартовий тиждень фільм "Висоцький. Спасибі, що живий" зібрав в українському прокаті $ 1,5 мільйони. За інформацією сайту kino-teatr.ua, фільм посів перше місце в топ-10 картин українського прокату за відповідний період.
  • У травні в державних кінотеатрах будуть безкоштовно показувати фільми про війну У травні в державних кінотеатрах будуть безкоштовно показувати фільми про війну В Україні протягом усього травня в кінотеатрах державної комунальної власності будуть безкоштовно показувати фільми про Велику Вітчизняну війну. Відповідні зміни до закону "Про увічнення перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років" підтримали в п'ятницю 265 народних депутатів. Закон вступає в силу з 1 січня 2012 року.
  • Квартири в Україні за рік подешевшали на 15%. Дешевшатимуть і далі - експерт Квартири в Україні за рік подешевшали на 15%. Дешевшатимуть і далі - експерт З початком 2011 року, ціни на нерухомість знизилися на 15%, заявив віце-президент Асоціації з нерухомості Віктор Несін. На його думку, якщо після Нового року ринок нерухомості "зупиниться", квартири можуть подешевшати ще більше.
  • Поїздка на таксі подорожчає в три рази Поїздка на таксі подорожчає в три рази Влада хоче, щоб до Євро-2012 всі водії таксомоторів мали ліцензії і возили пасажирів за єдиним тарифом. Таксисти вважають, що через нові правила кілометр шляху має коштувати, як літр бензину, а це близько 10 грн.
  • На сайті онлайн-магазину Євро-2012 одна українська футболка коштує як дві польські На сайті онлайн-магазину Євро-2012 одна українська футболка коштує як дві польські На офіційному веб-сайті Європейського футбольного союзу запрацював онлайн-магазин Євро-2012, який реалізовуватиме ліцензійну продукцію турніру, що проходитиме влітку Україні та Польщі. Втім, як проаналізували журналісти медіа-порталу "Твоє місто", на сайті товар із українською символікою суттєво дорожчий за аналогічний польський.
  • У четвер у Львові за 50 грн розкажуть, як ефективно використовувати свій час У четвер у Львові за 50 грн розкажуть, як ефективно використовувати свій час У четвер, 15 грудня, відбудеться майстер-клас Lviv Startup Club “Time-Management: як покращити свою ефективність”. На ньому, як повідомляютьорганізатори, ви дізнаєтесь про особливості тайм-менеджменту як в загальному, так і в розрізі сфери інформаційних технологій.
  • Польща спростить візовий режим для українців на період Євро-2012 (умови) Польща спростить візовий режим для українців на період Євро-2012 (умови) Польська влада не буде запроваджувати безвізовий режим для українців та громадян інших країн на час проведення фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу, котрий відбудеться на початку літа 2012 року у Польщі та в Україні. Про це повідомив представник прес-служби Міністерства закордонних справ Польщі, коментуючи повідомлення про можливість запровадження безвізового режиму між Україною та Польщею на час Євро-2012.
  • Алкоголь у львівських кіосках може зникнути Алкоголь у львівських кіосках може зникнути Львівська міська рада підготувала ухвалу, яка має на меті заборонити продаж алкогольних та слабоалкогольних напоїв у МАФах. Основним аргументом міських чиновників є те, що саме 80% складених протоколів щодо продажу алкоголю неповнолітнім були складені саме на продавців кіосків. Про це у п`ятницю під час громадських слухань щодо цього питання повідомила начальник Департаменту економічної політики ЛМР Ірина Кулинич.
  • У Львові вже працює Різдвяний ярмарок У Львові вже працює Різдвяний ярмарок 10 грудня, у суботу, у Львові відкрили Різдвяний ярмарок. Він, як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, триватиме протягом новорічних та різдвяних свят до 15 січня 2012 року.
  • До Нового року цитрусові подорожчають на 3 грн До Нового року цитрусові подорожчають на 3 грн За прогнозами «Української фруктової компанії», напередодні новорічно-різдвяних свят ціни на імпортні цитрусові підвищаться на 15-20%. Пояснюють це сезонним піком продажів, коли традиційно збільшуються закупівельні ціни в країнах-постачальниках.
  • Куди піти у Львові на вихідні. Відеоанонс 10-11 грудня 2011 Куди піти у Львові на вихідні. Відеоанонс 10-11 грудня 2011 У суботу, 10 грудня, „Твоє місто” рекомендує підтримати львів`ян у матчі „Карпати-Динамо”, завітати на концерт камерного оркестру „Cantabile orchestra” та переглянути справжнє чоловіче кіно Квентіна Тарантіно. У неділю - переглянути фільм „Людина, яка змінила все” та останню у цьому році виставу „Оскар і рожева пані”. Детальніше про ці події дивіться у відеоанонсі.
  • Під час Євро-2012 у Львові розповсюджуватимуть путівники п`ятьма мовами Під час Євро-2012 у Львові розповсюджуватимуть путівники п`ятьма мовами Для фанів, які приїдуть у Львів на матчі фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року, місто підготує путівники п`ятьма мовами: німецькою, португальською, данською, польською та англійською. Про це у коментарі медіа-порталу «Твоє місто» повідомила заступник директора ЛКП "Агенція з підготовки м. Львова до чемпіонату Європи з футболу 2012" Соломія Короненко.
  • У понеділок частина Личаківського району буде без води У понеділок частина Личаківського району буде без води У понеділок, 12 грудня, під час реконструкції дорожнього полотна на вул. Пасічній, із 9.00 до 22.00 буде припинене водопостачання частини Личаківського району. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Наступних вихідних у перукарнях, клубах та інших закладах Львова ціни буде знижено вдвічі  (список) Наступних вихідних у перукарнях, клубах та інших закладах Львова ціни буде знижено вдвічі (список) 16-18 грудня у Львові вже втретє відбудеться акція «Вихідні у Львові за півціни», на якій деякі салони краси, магазини модного одягу, нічні клуби, кафе удвічі знизять ціни на свої послуги та товари, - повідомляє прес-служба ЛМР.
  • Даївці застерігають пішоходів: взимку водіям складніше гальмувати - збільшується ризик наїздів на людей Даївці застерігають пішоходів: взимку водіям складніше гальмувати - збільшується ризик наїздів на людей У грудні у Львові побільшало ДТП за участі пішоходів. Найчастіше причиною стають порушення правил дорожнього руху самими пішоходами та несприятливі погодні умови, - розповіла у коментарі медіа-порталу «Твоє місто» інспектор ВДАІ ЛМУ ГУ МВС України у Львівській області Ірина Пилат.
  • Ціни на паливо можуть знову зрости: влада хоче підвищити акциз на нафтопродукти Ціни на паливо можуть знову зрости: влада хоче підвищити акциз на нафтопродукти Мінінфраструктури направило уряду законопроект, яким пропонується різко підвищити акцизний збір на нафтопродукти. Так, акцизний збір на найпоширенішу марку дизпалива класу Євро-4, на яку припадає близько 70% ринку України, Мінінфраструктури пропонує підвищити більш ніж в два рази - до 100 євро / т.
  • Урядовці обіцяють безкоштовні візи для членів профспілок, релігійних організацій та медійників Урядовці обіцяють безкоштовні візи для членів профспілок, релігійних організацій та медійників Список категорій громадян, які підпадають під дію угоди між Україною та Європейським Союзом про спрощений візовий режим, незабаром буде розширено. Список хочуть доповнити представниками професійних об'єднань, релігійних організацій, а також неурядових організацій. Про це повідомив директор департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Андрій Олефіров.
  • 40 телеканалів в Україні у 2012 році матимуть цифровий формат 40 телеканалів в Україні у 2012 році матимуть цифровий формат В Україні підходить до завершального етапу будівництво 4-х покриттів мережі цифрового телемовлення в найсучаснішому стандарті DVB-T2. Про це заявив перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі України Андрій Клюєв, в інтерв'ю журналістам у середу під час 45-ого засідання Ради глав адміністрацій зв'язку Регіональної співдружності у сфері зв'язку (РСЗ).
  • В Україні подорожчали кредити на купівлю авто В Україні подорожчали кредити на купівлю авто Сайт myBank дослідив зростання кредитних ставок українських банків на купівлю автомобілів за листопад 2011 року. Згідно з аналізом, 17 фінансових установ з 30 перших за розміром активів видають кредити на купівлю нових автомобілів, шість банків позичають на вживані автомобілі.
  • Наприкінці грудня подорожчає м`ясо, але подешевшають крупи Наприкінці грудня подорожчає м`ясо, але подешевшають крупи Перед Новим роком прогнозується подорожчання м’яса, яєць, овочів та фруктів. А бутіки одягу скоро мають оголосити сезон святкових розпродажів. Водночас, речі на ринках, можуть навпаки подорожчати.
  • Кожна 10 шуба в магазині чи на базаірі - підробка Кожна 10 шуба в магазині чи на базаірі - підробка За статистикою кожна десята норка, бобер чи шиншила - несправжні. Очолює рейтинг підробок норка, - її заміняють кроликом, бобром або фарбованим бабаком.
  • Схеми нових маршрутів у Львові розмістять на зупинках та буклетах 
Схеми нових маршрутів у Львові розмістять на зупинках та буклетах Мешканці Львова зможуть ознайомитись із новою транспортною схемою міста. Зображення нової схеми руху транспорту розповсюдять з допомогою буклетів. Крім того, схеми маршрутів розмістять на кінцевих та великих проміжних зупинках громадського транспорту міста. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Українкам дозволили виходити заміж лише з 18 років
Українкам дозволили виходити заміж лише з 18 років Верховна Рада прийняла в першому читанні проект закону «Про внесення змін до Сімейного кодексу України» (щодо підвищення рівня мінімального шлюбного віку). Як передає кореспондент УНІАН, за дане рішення проголосували 226 із 302 народних депутатів, зареєстрованих в сесійній залі.
  • В суботу у Львові курсуватиме додатковий транспорт
В суботу у Львові курсуватиме додатковий транспорт Як поінформував начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Микола Жук, у зв’язку з проведенням футбольного матчу у суботу, 10 грудня, у місті курсуватиме додатковий транспорт.
  • Сьогодні затори у Львові були не з вини комунальників, а водіїв – ЛМР  
Сьогодні затори у Львові були не з вини комунальників, а водіїв – ЛМР Із першим снігом комунальні служби впорались достойно. А затори в місті були не через комунальників, а через те, що водії не «перевзули» свої автомобілі. Таку думку в коментарі медіа-порталу «Твоє місто» висловив директор департаменту ЖКГ та інфраструктури ЛМР Володимир Олійник.
  • McDonald McDonald's оштрафували за дитячі обіди Влада Бразилії оштрафувала на 1,8 млн доларів американську мережу ресторанів McDonald's через дитячі обіди Happy Meal, пише Reuters. На думку експертів, обіди, до складу яких входить іграшка, розвивають у дітей пристрасть до гамбургерів, смаженої картоплі та іншої нездорової їжі.
  • Кабмін збільшив допомогу при народженні дитини Кабмін збільшив допомогу при народженні дитини Кабінет міністрів України збільшив розмір матеріальної допомоги, що виплачується при народженні дитини, повідомив віце-прем'єр-міністр - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко. "Ми прийняли дуже важливу постанову, яка змінює розміри допомоги при народженні дитини", - сказав він на прес-конференції у середу в Києві.
  • Хор Кембриджу, який вперше приїхав в Україну, сьогодні виступить у Львові Хор Кембриджу, який вперше приїхав в Україну, сьогодні виступить у Львові Хор Коледжу Ісуса з Університету Кембриджу (Велика Британія) вперше відвідає Україну, де у супроводі органної музики дасть два концерти – один пройде сьогодні, 7 грудня, у Львові, другий – через два дні в Києві.
  • Через перший сніг у Львові утворились затори. ВІДЕО. Як не потрапити в аварію - поради водіям Через перший сніг у Львові утворились затори. ВІДЕО. Як не потрапити в аварію - поради водіям "Комунальні служби міста готові до роботи в зимовий період". Повідомлення з таким змістом сьогодні, 7 грудня, о 9.15 оприлюднила прес-служба Львівської міської ради з посиланням на директора департаменту ЖКГ та інфраструктури ЛМР Володимира Олійника. У той час на дорогах міста утворились затори, а середня швидкість пересування автомобілів зменшилась до 20-30 км на годину.
  • 5 способів потрапити на Євро-2012 5 способів потрапити на Євро-2012 Квитки за квотою команд-учасниць почнуть продавати 12 грудня. Видання "Сегодня" склало список з п`яти способів, як потрапити на ЄВРО-2012.
  • З 15 грудня даївці фіксуватимуть порушення з "Візиром" "на ходу" З 15 грудня даївці фіксуватимуть порушення з "Візиром" "на ходу" З 15 грудня 2011 року інспектори ДПС ДАІ Львівської області фіксуватимуть порушення правил дорожнього руху за новою методикою. Як повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області, за допомогою радару «Візир» вони зможуть фіксувати порушення у режимі патрулювання.
  • Біля ринку «Добробут» перенесли зупинки громадського транспорту Біля ринку «Добробут» перенесли зупинки громадського транспорту У Львові біля ринку «Добробут» перенесено трамвайну зупинку – її змістили на 20 м далі у напрямку до залізничного вокзалу. Рішення про перенесення зупинок було прийнято на міській комісії з безпеки дорожнього руху. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради з посиланням на управління транспорту та зв’язку ЛМР.
  • У ДАІ кажуть, що будь-який інспектор може виписувати штраф на дорозі У ДАІ кажуть, що будь-який інспектор може виписувати штраф на дорозі Співробітники ДАІ мають право складати протоколи про адміністративні порушення й накладати штраф на водіїв безпосередньо на місці порушення. Про це заявив заступник начальника УДАІ МВС Володимир Рєзніков на прес-конференції 6 грудня.
  • Відбулось нагородження переможців фотоконкурсу «Твоє місто восени» Відбулось нагородження переможців фотоконкурсу «Твоє місто восени» 5 грудня відбулось нагородження переможців фотоконкурсу «Твоє місто восени»: лідер голосування Володимир Кривецький отримав смартфон Nokia C5-03 Graphite Black від технічного партнера конкурсу "Техпром". 8 номінантів отримали подарункові комплекти від мережі парфумерії та косметики "Brocard". Про головних учасників конкурсу дивіться у сюжеті медіа-порталу.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!