Новини
Сторінка:91929394
  • ТОП-10 маловідомих місць Західної України. ФОТО, ВІДЕО. ТОП-10 маловідомих місць Західної України. ФОТО, ВІДЕО. Туроператори стверджують, що туристичний "бум" цього літа припаде не лише на приморські курорти, а й на Карпати за Західну Україну вцілому. Окрім великих міст та гір, Західна Україна може похвалитись низкою незвичних та унікальних природних та архітектурних цікавинок. Ці місця можуть бути цікавими, як для туристів, так і для корінних львів'ян, як спосіб цікаво та корисно провести вікенд.
  • Відтепер авіарейси можна шукати і бронювати через Google Відтепер авіарейси можна шукати і бронювати через Google Компанія Google перезапустила свій сервіс, за допомогою якого можна шукати та бронювати авіаквитки у будь-яке місце світу.
  • Смачний Львів: Покрокові рецепти шашлика. Фото Смачний Львів: Покрокові рецепти шашлика. Фото Якщо хочете зготувати по-справжньому смачний і соковитий шашлик без мороки з незвичними маринадами та рідкісними інгредієнтами – скористайтесь порадами професіонала – відомого львівського ресторатора Вардкеса Арзуманяна або талановитого аматора Володимира Веця.
  • ТОП-11 пабів, де можна подивитися футбол у Львові ТОП-11 пабів, де можна подивитися футбол у Львові Хочете дивитись матчі Чемпіонату світу з футболу-2014 у шумній компанії друзів, але ще не знаєте, де замовити столик? Tvoemisto.tv підготувало ТОП-11 закладів у Львові, де можна випити пива та зручно подивитись футбол.
  • У Львові відкриють 50 пунктів велопрокату У Львові відкриють 50 пунктів велопрокату У Львові розвиватимуть велосипедний громадський транспорт. Для цього в місті відкриють близько 50 пунктів велопрокату, де швидко та без зайвих формальностей можна буде орендувати велосипед не просто для розваг, але й щоб використовувати його як міський транспорт.
  • Львів Львів'яни створили онлайн-проект про успішних українців Троє людей, які живуть та працюють у Львові: Тарас Прокопишин, Інна Березніцька та Володимир Бєглов створили позитивний та оригінальний проект, який підірвав соцмережі. Він присвячений успішним, творчим людям, які надихають інших – The Ukrainians.
  • У Львові безкоштовно кататимуться на велосипеді У Львові безкоштовно кататимуться на велосипеді «Майстерня міста» об’єднує низку заходів, що впродовж літа відбуваються на одній з львівських площ. Цього року проект діятиме з 6 до 30 червня на площі перед Франковим університетом в спеціально створеному відкритому павільйоні.
  • У Львові відбудеться турнір з петанку У Львові відбудеться турнір з петанку 31 травня та 1 червня у Львові, в парку «На валах» (біля Порохової вежі), відбудеться другий офіційний турнір Leopolis Petanque cup 2014. Серед учасників – гравці зі Львова, Ужгорода, Мукачева, Києва, Тернополя та Коломиї.
  • 6 речей, які потрібно знати про Львів цього тижня 6 речей, які потрібно знати про Львів цього тижня Tvoemisto.tv нагадує про найважливіші новини, події і теми,про які варто знати львів'янам.
  • Шкоцьке кафе у Львові: формули Банаха і м’ясо на камені Шкоцьке кафе у Львові: формули Банаха і м’ясо на камені У Львові на місці відомого Математичного кафе (Шкоцька кав’ярня) на проспекті Шевченка працює Szkocka Restaurant&Bar. Щоправда, з автентичного інтер’єру тут залишилась тільки сіра мармурова підлога. Зате тут можна погортати копію легендарної математичної книги Стефана Банаха «Księga Szkocka».
  • Новий ресторан у Львові пропонує шампанське з хот-догами Новий ресторан у Львові пропонує шампанське з хот-догами У Львові відкрили новий заклад для гурманів – «Шампанерія Х&Х». Тут можна замовити шампанське та хот-дог чи хачапурі. Схожий заклад працює у Лондоні, в Україні ж це – перша шампанерія.
  • 8 ресторанів з терасами, з яких видно дахи старого Львова 8 ресторанів з терасами, з яких видно дахи старого Львова Львовом можна милуватись, просто гуляючи його вулицями. А можна піднятись трохи вище і побачити краєвиди, від яких захоплює подих. Tvoemisto.tv дізналось, де можна поєднати два приємні заняття: помилуватись дахами і панорамами старого Львова та смачно поїсти.
  • Софія пише
Сторінка:91929394
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!