Новини
  • В Україні половина вживаних авто не обладнані подушками безпеки В Україні половина вживаних авто не обладнані подушками безпеки 46% вживаних легкових автомобілів, що продаються в Україні, не обладнані подушками безпеки. Такі дані були отримані в результаті статистичного дослідження AUTO.ria.ua, під час якого були проаналізовані всі оголошення, подані на сайт з початку року.
  • У Львові відкрили частину вулиці Городоцької У Львові відкрили частину вулиці Городоцької 24 листопада у Львові відкрили для руху транспорту вул. Городоцьку на ділянці від вул. Озаркевича до вул. Ярослава Мудрого. Про це прес-службу ЛМР повідомив директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза.
  • Через 5 днів визначать переможця фотоконкурсу "Твоє місто восени" Через 5 днів визначать переможця фотоконкурсу "Твоє місто восени" 30 листопада буде оголошено переможця фотоконкурсу "Твоє місто восени", який отримає приз смартфон Nokia C5-03 Graphite Black.
  • Сьогодні Залізничний та Шевченківський райони Львова будуть без води Сьогодні Залізничний та Шевченківський райони Львова будуть без води Сьогодні, 25 листопада, на вулиці Бортнянського у Львові проводитимуть переврізки новозбудованого водопроводу. У зв’язку з цим протягом дня буде припинено подачу води в Залізничний та Шевченківський райони міста,
  • На початку грудня у Львові діятимуть нічні екскурсії (план заходів) На початку грудня у Львові діятимуть нічні екскурсії (план заходів) Із 2 до 4 грудня у Львові в рамках проекту «Нічний Львів» передбачено 30 нічних екскурсій у музеях та галереях, окремі екскурсійні маршрути, а також нічні вистави у театрах міста, - повідомляє прес-служба ЛМР.
  • Головну ялинку Львова планують відкрити у день Святого Миколая Головну ялинку Львова планують відкрити у день Святого Миколая Цього року головну ялинку міста, як і завжди, планують відкрити 19 грудня. Як повідомляє прес-служба Львівської міської раді, зараз триває пошук дерева, що прикрашатиме місто на різдвяні свята. На встановлення ялинки цьогоріч у бюджету міста передбачено 99 тис гривень.
  • У суботу у Львові буде обмежено проведення розважальних заходів У суботу у Львові буде обмежено проведення розважальних заходів 26 листопада в Україні оголошено Днем пам’яті жертв голодоморів. У цей день будуть проведені поминальні заходи. Міський голова Львова Андрій Садовий також закликає всіх вшанувати загиблих молитвою. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради
  • За виступ на корпоративі Ані Лорак та Тіна Кароль беруть 30 тисяч грн За виступ на корпоративі Ані Лорак та Тіна Кароль беруть 30 тисяч грн Оприлюднено розцінки зірок шоу-бізнесу за сольні виступи на корпоративних вечірках. Найдорожчими виявилися російські співаки, найдешевшими - українські учасники талант-шоу.
  • Складений рейтинг найгірших паролів 2011 року Складений рейтинг найгірших паролів 2011 року Компанія SplashData, що займається питаннями комп'ютерної безпеки, склала на основі даних, викрадених і розкритих хакерами, рейтинг найгірших (і при цьому дуже поширених) паролів, пише Time.
  • Як українці відпочиватимуть на новорічні свята, стане відомо 28 листопада Як українці відпочиватимуть на новорічні свята, стане відомо 28 листопада У Кабміні пообіцяли визначитися з перенесенням вихідних на новорічні свята 2012 року 28 листопада. Про це повідомив віце-прем'єр-міністр Сергій Тігіпко.
  • Українці зможуть перебувати у Словаччині без віз до 90 днів Українці зможуть перебувати у Словаччині без віз до 90 днів Президент України Віктор Янукович затвердив Угоду між Україною та Словацькою Республікою про внесення змін до угоди про місцевий прикордонний рух. Відповідний указ є на офіційному сайті.
  • Вулицю Ужгородську у Львові відкриють в грудні Вулицю Ужгородську у Львові відкриють в грудні Ремонті роботи на вул. Ужгородській планують завершити до 1 грудня цього року. Про це 23 листопада на виїзному брифінгу розповів начальник відділу капітального ремонту управління інженерного господарства ЛМР Роман Заріцький.
  • Українці зможуть отримати додаткові вихідні під час «Євро-2012» Українці зможуть отримати додаткові вихідні під час «Євро-2012» Про це сказав віце-прем’єр-міністр Сергій Тігіпко, відповідаючи на запитання, чи ухвалена постанова про перенесення робочих днів у 2012 році на сьогоднішньому засіданні уряду.
  • Новорічна ялинка цього року обійдеться українцям мінімум у 100 гривень Новорічна ялинка цього року обійдеться українцям мінімум у 100 гривень Новорічна ялинка цього року обійдеться українцям мінімум у 100 гривень Про це заявив голова Держагенства лісових ресурсів Віктор Сівець.
  • 70% взуття в Україні завезено з Китаю, - експерт
70% взуття в Україні завезено з Китаю, - експерт Президент Ліги виробників взуття Олександр Бородиня заявив, що на сьогодні в Україні 70% взуття зі штучної шкіри завезено з Китаю.
  • Розмітку на вулиці Зеленій у Львові обіцяють нанести до кінця тижня Розмітку на вулиці Зеленій у Львові обіцяють нанести до кінця тижня Вулицю Зелену у Львові після ремонту відкрили ще 31 жовтня, однак ще досі тут не нанесли дорожньої розмітки. Як пояснив 22 листопада на брифінгу в.о. начальника управління капітального будівництва ЛМР Ігор Фалюта, було змінено проект. Зараз його доробляє інститут «Львівдіпрокомунбуд».
  • З 27 листопада українці їздитимуть до Боснії і Герцеговини  без віз З 27 листопада українці їздитимуть до Боснії і Герцеговини без віз 27 листопада набирає чинності угода між Кабінетом Міністрів України та Радою міністрів Боснії і Герцеговини про умови взаємних поїздок громадян. Про це повідомив на брифінгу речник МЗС Олександр Дикусаров.
  • Wizzair відновить польоти зі Львова у березні 2012 року Wizzair відновить польоти зі Львова у березні 2012 року Перша українська лоукост-авіакомпанія Wizz air Україна оголосила сьогодні про відновлення перельотів з міжнародного аеропорту Львова у зв'язку із закінченням ремонту злітно-посадкової смуги.
  • До кінця тижня на Стрийській здадуть перших 200 метрів велодоріжки До кінця тижня на Стрийській здадуть перших 200 метрів велодоріжки На вулиці Стрийській розпочалось будівництво велодоріжки, що стане ланкою Південної веломагістралі. Про це повідомляє прес-служба ЛМР. Як повідомив радник міського голови з питань велоінфраструктури Олег Шмід, до кінця тижня першу чергу велодоріжки на вул Стрийській буде завершено.
  • У цьому році "Вихідні у Львові за півціни" заплановано на 16-18 грудня У цьому році "Вихідні у Львові за півціни" заплановано на 16-18 грудня Вже третій рік поспіль у нашому місті відбудеться акція "Вихідні у Львові за півціни". З 16 по 18 грудня на туристів чекає велика кількість цікавих подій та знижок.
  • 20 грудня обіцяють здати в експлуатацію першу чергу львівського авіатерміналу 20 грудня обіцяють здати в експлуатацію першу чергу львівського авіатерміналу За 200 днів до Євро-2012 готовність нового терміналу сягає близько 80%. Про це Інформаційний центр «Україна-2012» повідомили в Львівській дирекції з будівництва обєктів до Євро. На сьогодні в терміналі встановлені всі аеромости, змонтовані ліфти та ескалатори.
  • Наступного року бензин може зрости в ціні до 15 грн - експерт Наступного року бензин може зрости в ціні до 15 грн - експерт За найгіршими прогнозами, ціна на бензин в Україні зросте до 15 грн за літр наступного року. Про це заявив директор консалтингової групи "А-95" Сергій Куюн в ефірі "Ера ФМ".
  • Cьогодні частина Львова не матиме води
  • Садочок на Зубрівській у Львові запрацює наступного року Садочок на Зубрівській у Львові запрацює наступного року У січні розпочнуться ремонтні роботи в приміщенні дитячого садка на вулиці Зубрівській, 9, де раніше функціонувала Сихівська райадміністрація. Відтак вже влітку у садок можна буде набирати дошкільнят, повідомила в. о. начальника управління освіти Катерина Гороховська під час засідання виконавчого комітету.
  • В Україні з В Україні з'явиться держпідприємство із закупівлі ліків безпосередньо від виробника Прем'єр-міністр Микола Азаров доручив Міністерству охорони здоров'я України створити державне підприємство із закупівлі ліків. Про це повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.
  • У відпустку взимку полетять тільки 2% українців, 60% поїдуть поїздами У відпустку взимку полетять тільки 2% українців, 60% поїдуть поїздами Цієї зими на заході України планують відпочивати 31,5% українців, на гірськолижних курортах Карпат — 45,7%, в Криму — 32,0%, в інших місцях України — 41,5%. Серед інших місць відпочинку учасники анкетування в переважній більшості вказали Київ. Про це повідомляє прес-служба «Укрзалізниці» за результатами маркетингового дослідження, в якому взяли участь 10105 респондентів.
  • Пожежники і СЕС не зможуть зупиняти роботу підприємств або закривати їх Пожежники і СЕС не зможуть зупиняти роботу підприємств або закривати їх Пожежники і СЕС вже в найближчому майбутньому не зможуть зупиняти роботу підприємств або закривати їх, обіцяють в адміністрації глави держави. Відповідний законопроект має намір внести до парламенту президент України Віктор Янукович, повідомив радник президента, керівник Головного управління з питань судоустрою АП Андрій Портнов.
  • У Львові відкрито вулицю Личаківську та відновлено рух трамваю №2
У Львові відкрито вулицю Личаківську та відновлено рух трамваю №2 Від суботи, 19 листопада, у Львові відкрито для руху транспорту вулицю Личаківську. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Автоцивілка подорожчає: влада проти знижок для водіїв
Автоцивілка подорожчає: влада проти знижок для водіїв Автолюбителі незабаром не зможуть отримати легальну знижку у страхових компаній при оформленні автоцивілки (обов'язкове страхування автоцивільної відповідальності - (ОСАЦВ). Таку заборону з подачі страхових компаній пропонують запровадити нардепи у новому законопроекті, направленому вже на перше читання.
  • М`ясо та квасоля вберігають від стресу на роботі - результати дослідження М`ясо та квасоля вберігають від стресу на роботі - результати дослідження Вітаміни групи В, що містяться в м'ясі, квасолі і цільнозернових продуктах, позбавляють стресу, пов'язаного з роботою, вважають британські науковці.
  • Бізнесмени до 35 років можуть отримати пільговий кредит на суму до 17,5 тис. грн
Бізнесмени до 35 років можуть отримати пільговий кредит на суму до 17,5 тис. грн За допомогою програми «Молодіжний Бізнес України» українці віком від 18 до 35 років можуть отримати пільговий кредит для власної справи. Про це повідомила голова правління Асоціації «СЕСП» Наталія Лапардіна на прес-конференції в Києві.
  • В Україні збираються повністю заборонити куріння в кафе
В Україні збираються повністю заборонити куріння в кафе Українцям можуть повністю заборонити курити в кафе і ресторанах. Відповідний законопроект був зареєстрований у парламенті 17 листопада в Міжнародний день відмови від куріння.
  • Автомобільні шини стануть дорожчими Автомобільні шини стануть дорожчими В Україні вводиться платіж за утилізацію автомобільних шин. Уряд прийняв постанову, яка зобов'язує імпортерів і виробників відраховувати на ці потреби не більше 5% її вартості.
  • Українцям підвищили квартплату Українцям підвищили квартплату Верховна Рада прийняла поправки президента до змін у Житловий кодекс УРСР, які запропонував Президент, і якими узаконюється оподаткування засклених балконів і лоджій.
  • Як правильно вибрати фрукти Як правильно вибрати фрукти Взимку лікарі рекомендують вживати багато овочів і фруктів. Але іноді, послухавши цю рекомендацію, можна отримати більше шкоди ніж користі. Отже, як вибрати натуральні овочі та фрукти - читайте далі.
  • Квитки на "Jazz Bez" цього року коштуватимуть від 60 до 120 грн.
Квитки на "Jazz Bez" цього року коштуватимуть від 60 до 120 грн. Найбільший український джазовий фестиваль "Jazz Bez" триватиме із 1 по 11 грудня 2011р. Вартість квитків – від 60 до 120 грн.
  • У Львові з’явиться громадська пральня: 9 кг одягу пратимуть за одну годину і за 75 грн (ФОТО)
У Львові з’явиться громадська пральня: 9 кг одягу пратимуть за одну годину і за 75 грн (ФОТО) Завтра, 18 листопада, у Львові за адресою вул. В. Великого, 117 відбудеться відкриття салону «Бульбашки» – першої пральні сучасного типу в Україні
  • Клієнти можуть не звітувати перед банками Клієнти можуть не звітувати перед банками Національний банк роз'яснив, що клієнти повинні повідомляти банку паспортні дані й ідентифікаційний код, а іншу інформацію – лише за власним бажанням, пише "Комерсант-Україна" Зокрема, громадяни не зобов'язані заповнювати анкети банків, розроблені для виявлення доходів, отриманих злочинним шляхом.
  • Через борги держустанови Львів може залишитись без води Через борги держустанови Львів може залишитись без води У Львові є ризик відключення від електропостачання трьох насосних станцій. Про це 16 листопада повідомила прес-секретар ЛМКП «Львівводоканал» Уляна Горбата.
  • Платежі за воду і тепло будуть надходити на спецрахунки Платежі за воду і тепло будуть надходити на спецрахунки Платежі за надання послуг з питного водопостачання та за використану теплову енергію будуть надходити на поточні рахунки зі спеціальним режимом використання. За закон про внесення змін до деяких законів України щодо розрахунків за природний газ та електричну енергію, у вівторок проголосували 262 народних депутата з 283 зареєстрованих.
  • Протягом трьох днів рух транспорту на вул. Коперника буде обмежено (схема об`їзду) Протягом трьох днів рух транспорту на вул. Коперника буде обмежено (схема об`їзду) Із 10.00 17 листопада до 17.00 год 19 листопада рух автотранспорту на вул. Коперника на ділянці від вул. Грабовського до вул. Вербицького буде закрито. Як повідомляє прес-служба ЛМР, це - через прокладання мережі водовідведення на вул. С.Бандери, 1
  • Як розраховувати на допомогу при вагітності та пологах Як розраховувати на допомогу при вагітності та пологах Іноді на підприємстві відбувається така ситуація: працівниця отримала листок непрацездатності у зв‘язку з вагітністю та пологами, але деякий час продовжує працювати на підприємстві. Але як розрахувати допомогу по вагітності та пологах, яке працівниці фактично необхідно виплатити? Відповідь на це та багато інших запитань - далі.
  • Як захистити свої права, скуповуючись в інтернет-магазинах Як захистити свої права, скуповуючись в інтернет-магазинах "За статистикою, суди повністю задовольняють не менше як 45% позовів, частково на боці споживачів – у 40% і ухвалюють рішення на користь Інтернет-торговців – у 15%", - каже юрист-фахівец зі споживчих спорів Юрій Спектор. Він розповість, що потрібно знати, щоб не бути ошуканим.
  • Сфотографуй Львів – отримай смартфон Сфотографуй Львів – отримай смартфон Конкурс на визначення найкращого фото Львова розпочато! Медіа-портал «Твоє місто» оголошує розіграш призів за найяскравіше, найцікавіше та найякісніше фото осіннього Львова.
  • На "Арені Львів" відбувся перший матч (фото, відео) На "Арені Львів" відбувся перший матч (фото, відео) У вівторок, 15 листопада, на львівській євроарені відбувся товариський матч між національними збірними України та Австрії. Із рахунком 2:1 перемогли українці. Що відбувалось поза грою та до гри дивіться у фото- та відеозвіті медіа-порталу " "Твоє місто".
  • Сигарети в Україні подорожчали на 50 копійок Сигарети в Україні подорожчали на 50 копійок Напередодні Міжнародного дня відмови від куріння, який традиційно відзначається 17 листопада, в Україні сигарети подорожчали на 5-7%.
  • З 1 грудня  на Сихові у Львові діятиме ковзанка З 1 грудня на Сихові у Львові діятиме ковзанка Кататись на ковзанах можна буде і на Сихові: поблизу одного з супермаркетів відкривають ковзанку, таку як на площі Ринок.
  • До кінця тижня у Львові відкриють вул. Личаківську  До кінця тижня у Львові відкриють вул. Личаківську Вулицю Личаківську у Львові для руху транспорту відкриють після ремонту до кінця цього тижня. Про це 15 листопада повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.
  • Через дві години у Львівській опері розпочнеться концерт Джамали Через дві години у Львівській опері розпочнеться концерт Джамали Сьогодні, 15 листопада концертом у Львівській опері розпочнеться всеукраїнський тур відомої української співачки Джамали.
  • Укрзалізниця продаватиме залізничні квитки через автомати Укрзалізниця продаватиме залізничні квитки через автомати У 2012-2013 роках «Укрзалізниця» планує на 90% ввести систему автоматизованого продажу залізничних квитків. Про це повідомив на прес-конференції у вівторок генеральний директор «Укрзалізниці» Володимир Козак.
  • Українських міністрів зобов Українських міністрів зобов'язали вести блоги «УКРІНФОРМ БЛОГИ» - таку назву має проект, розроблений Національним інформаційним агентством УКРІНФОРМ за участю Департаменту інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету міністрів України. Його завдання - сприяти діалогу між громадянами й владними структурами, надати додаткову можливість оперативного обміну думками із проблемних питань з метою їх вирішення.
  • Львів Львів'яни можуть висловитись щодо податку на розкіш на сторінці Тігіпка у Facebook У результаті реалізації законопроекту про оподаткування предметів розкоші та елітного майна, розробленого Міністерством соціальної політики, до державного бюджету додатково надходитиме близько 800 мільйонів гривень щороку, які будуть спрямовані на виплату пенсій. Про це журналістам у Києві повідомив віце-прем’єр-міністр України - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко.
  • Ковзанка на площі Ринок у Львові запрацює 1 грудня Ковзанка на площі Ринок у Львові запрацює 1 грудня У Львові на площі Ринок монтують головну ковзанку міста. Монтаж конструкцій розпочався 14 листопада і триватиме до кінця місяця.
  • В Україні можуть зникнути інтернет-аптеки
В Україні можуть зникнути інтернет-аптеки Кабінет міністрів України запропонував закрити інтернет-аптеки. Відповідний законопроект був зареєстрований у Верховній Раді наприкінці минулого тижня.
  • Уряд хоче запровадити паски безпеки в автобусах Уряд хоче запровадити паски безпеки в автобусах Міністерство інфраструктури прогнозує введення обов`язкового використання ременів безпеки при міжміських автобусних перевезеннях в 2012 році. Про це сказав директор департаменту безпеки міністерства Юрій Гержод.
  • Через 2 роки Львів матиме проект підземного міста Через 2 роки Львів матиме проект підземного міста На розробку проекту туристичного маршруту «Підземного Львова» треба два роки. Про це повідомив на брифінгу 14 листопада заступник міського голови Львова Василь Косів. За його словами, проект підземного туристичного маршруту зараз починають реалізовувати у підземеллі під Преображенською церквою.
  • У колишньому приміщенні Сихівської адміністрації буде новий дитячий садок У колишньому приміщенні Сихівської адміністрації буде новий дитячий садок Відповідно до рішення виконавчого комітету ЛМР колишнє приміщення Сихівської районної адміністрації передане на баланс департаменту гуманітарної політики ЛМР. Як повідомили медіа-порталу "Твоє місто" в управлінні осіти ЛМР, по закінченню ремонтних робіт в садочку зможуть навчатись близько 275 дошкільнят.
  • МНС хоче відновити перехід на літній час
МНС хоче відновити перехід на літній час Навесні Україну можуть знову перевести на літній час. Повернення до нього лобіює Міністерство надзвичайних ситуацій.
  • На "Арену Львів" не пускатимуть з парасолями-тростинами та великими речами На "Арену Львів" не пускатимуть з парасолями-тростинами та великими речами Дирекція з будівництва об'єктів до ЄВРО 2012 у м. Львові оприлюднила Правила поведінки глядачів на «Арені Львів». Серед них - заборона проносити на стадіон речі, більші за розміром 25×25×25 см, та предмети, які можуть бути використані як метальні (парасоольки типу «Тростина», шоломи, пляшки, чашки, склянки, у т.ч. консервні).
  • Від сьогодні на залізничний вокзал Львова знову можна доїхати трамваєм Від сьогодні на залізничний вокзал Львова знову можна доїхати трамваєм У Львові завершено ремонт вулиці Городоцької на перехресті з вулицею Степана Бандери. Відтак від сьогодні, 14 листопада, відкрито рух транспорту на перехресті цих вулиць та відновлено рух трамваїв № 1, 9 та 6.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!