Новини
  • Львів`ян закликають не зривати та не купувати первоцвіти Львів`ян закликають не зривати та не купувати первоцвіти Управління екології та благоустрою Львівської міської ради закликає мешканців міста не зривати та не купувати весняні первоцвіти, що дозволить значно скоротити попит на ранні букети та збереже життя багатьох рослин, занесених до Червоної Книги, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Сьогодні субспоживачам ТзОВ "Лаура" у Львові відновлять електропостачання Сьогодні субспоживачам ТзОВ "Лаура" у Львові відновлять електропостачання Cьогодні, 24 лютого 2012 року, буде відновлено електропостачання субспоживачів, які отримують електроенергію через електромережі підприємства „Лаура”. Електропостачання 16 субспоживачів буде відновлено, а основний споживач — підприємство „Лаура” — залишиться без електропостачання у зв’язку із заборгованістю за спожиту електроенергію, - повідомляє відділ корпоративних зв’язків ПАТ “Львівобленерго”.
  • Через борг одного підприємства у Львові відключили світло шістнадцятьом Через борг одного підприємства у Львові відключили світло шістнадцятьом 23 лютого, близько 15.00 у Львові, на вул. Садова, 2а, через борг одного підприємства припинили електропостачання шістнадцятьом іншим. Як медіа-порталу «Твоє місто» повідомили у ПАТ «Львівобленерго», відімкнення здійснили через заборгованість у 19 тис. грн ТзОВ «Лаура». А оскільки від електромереж цього підприємства отримували електроенергію 16 інших установ, - вони також залишились без світла.
  • В Україні визначили порядок планових і позапланових перевірок спрощенців В Україні визначили порядок планових і позапланових перевірок спрощенців Депутати 243 голосами прийняли закон про особливості здійснення перевірок спрощенців. Відповідно до нового документу органи державного нагляду проводитимуть позапланові перевірки дотримання санітарного законодавства, а органи захисту прав споживачів - позапланові перевірки за скаргами споживачів.
  • Від завтра курсуватиме маршрутка Збиранка-Львів Від завтра курсуватиме маршрутка Збиранка-Львів Від завтра, 24 лютого, з центру Львова до Збиранки курсуватимуть автобуси нового маршруту №1003. Маршрут розпочне свою роботу орієнтовно з другої половини дня. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.
  • На Львівщину найчастіше приїжджають росіяни, львів`яни ж їдуть у Болгарію На Львівщину найчастіше приїжджають росіяни, львів`яни ж їдуть у Болгарію ТОП-10 країн, з яких у 2011 році на Львівщину приїхало найбільше туристів, очолює Росія. У рейтингу країн, які найчастіше відвідували львів`яни, лідирує Болгарія. Такі дані оприлюднили у Головному управлінні розвитку туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв'язків та інвестицій ЛОДА на основі Державної статистичної звітності за 2011 рік.
  • Сьогодні у Новояворівську «Леви» зіграють з "Соколом". Вартість квитка - 20 грн Сьогодні у Новояворівську «Леви» зіграють з "Соколом". Вартість квитка - 20 грн Сьогодні, 23 лютого, у рамках 41-го туру регулярної першості Професіональної хокейної ліги України львівські «Леви» на домашній Льодовій Арені у Новояворівську поміряються силами з найтитулованішим вітчизняним клубом київським «Соколом». Вартість квитка на гру - 20 гривень, проїзд автобусом – безкоштовний.
  • У Львові прибирають сніг: в центрі міста зміни в русі транспорту У Львові прибирають сніг: в центрі міста зміни в русі транспорту Зібраний у центральній частині міста сніг скидають у колектор Полтви, що біля пам’ятника А. Міцкевичу. Через це впродовж дня перешийок з боку вул. Коперника до фігури Матері Божої закрито, - повідомляє прес-служба ЛМР.
  • Біля "Арени Львів" у Львові планують збудувати спорткомплекс Біля "Арени Львів" у Львові планують збудувати спорткомплекс У Львові біля стадіону «Арена Львів» планують збудувати спорткомплекс до чемпіонату Європи 2015 року з баскетболу. Про це повідомив 22 лютого начальник управління з питань фізичної культури та спорту Львівської ОДА Юрій Майборода.
  • Сьогодні 69 будинків Львова - без гарячої води та опалення Сьогодні 69 будинків Львова - без гарячої води та опалення Через ремонтні роботи на тепловій мережі по вул Тернопільській сьогодні призупинено подачу опалення та гарячої води у деякі будинки Львова, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Прогноз погоди у м. Львів: вночі "мінус", вдень "плюс" Прогноз погоди у м. Львів: вночі "мінус", вдень "плюс" За інформацією Львівського обласного центру з гідрометеорології, у Львові очікують перепадів температурних показників. Через це на дорогах утворюватиметься ожеледиця, а на дахах бурулі. Вдень пориви південно-західного вітру 17-22 м/с.
  • З Німеччини до Львова приїде 20 тисяч фанів, - ЛМР З Німеччини до Львова приїде 20 тисяч фанів, - ЛМР На матчі за участю збірної Німеччини до Львова приїдуть близько 20 тисяч фанів. Це, враховуючи 12 тисяч квитків від Федерації футболу та фанів без квитків, - розповів директор департаменту «ЄВРО 2012» Олег Засадний.
  • Топ-10 найпопулярніших та найрідкісніших імен Львівщини та України Топ-10 найпопулярніших та найрідкісніших імен Львівщини та України За інформацією головного управління юстиції у Львівській області, найпопулярнішими іменами для дівчаток на Львівщині у 2011 році були Анастасія, Софія, Вікторія, Вероніка, Анна, Марія, Христина, Юлія, Марта, Соломія. Для хлопчиків - Максим, Юрій, Олександр, Денис, Владислав, Роман, Андрій, Богдан, Володимир, Данило.
  • На Євро-2012 у спортивних спорудах України хочуть заборонити курити На Євро-2012 у спортивних спорудах України хочуть заборонити курити Комітет з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму рекомендує парламенту прийняти за основу законопроект про внесення змін до Закону "Про організацію та проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні" щодо забезпечення здоров'я уболівальників та спортсменів і створення сприятливої атмосфери для перегляду матчів Євро-2012. Про це повідомили у прес-службі Верховної Ради.
  • Сьогодні частина Львова без гарячої води Сьогодні частина Львова без гарячої води На вулицях Зубрівській, Морозній, Сихівській, Кавалерідзе, Полуботка та Науковій, 57 у Львові гарячої води не буде до 15.00. На вул. Тичини - до 16.00.
  • О 19.00 у Львівській філармонії розпочнеться благодійний концерт «Музика врятує». Вхід - 50-150 грн О 19.00 у Львівській філармонії розпочнеться благодійний концерт «Музика врятує». Вхід - 50-150 грн Сьогодні у Львівській філармонії відбудеться благодійний концерт «Музика врятує» за участю Павла Табакова, Олесі Киричук, скрипаля Олександра Божика, гуртів Zоряна і «Кожному Своє». Початок концерту – о 19.00. Вартість квитків – від 50 до 150 гривень. Усі зібрані кошти підуть на лікування молодої дівчини.
  • Наступного тижня у Львові планують затвердити перелік зупинок для маршруток Наступного тижня у Львові планують затвердити перелік зупинок для маршруток Як поінформували в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР, орієнтовно наступного тижня у Львові затвердять перелік зупинок для міжміських та приміських маршрутів. Це питання було обговорено 21 лютого у Львівській обласній державній адміністрації на робочій нараді під головуванням заступника голови ЛОДА Івана Груника.
  • На Lviv Fashion Week приїдуть дизайнери, у яких купує прикраси Lady Gaga На Lviv Fashion Week приїдуть дизайнери, у яких купує прикраси Lady Gaga Родзинкою Lviv Fashion Week осінь/зима 2012, що відбудеться у Львові 28 березня – 1 квітня 2012 року, стануть французькі дизайнери On Aura Tout Vu, у яких купує прикраси Lady Gaga та замовляють костюми для кабаре «Moulin Rouge».
  • Біля львівського аеропорту закрили готель Біля львівського аеропорту закрили готель Львівський готель «Тустань», що був розрахований на 100 осіб та обслуговував екіпажі та пасажирів літаків, закрили.
  • Президент України пропонує повернути на всі телеканали сурдопереклад і субтитри Президент України пропонує повернути на всі телеканали сурдопереклад і субтитри Президент України Віктор Янукович пропонує зобов‘язати телерадіокомпанії всіх форм власності здійснювати субтитрування телепередач, фільмів та новин.
  • На сайті бельгійського аеропорту триває голосування за рейс Львів-Шарлеруа На сайті бельгійського аеропорту триває голосування за рейс Львів-Шарлеруа На сайті бельгійського аеропорту Шарлеруа триває голосування за можливі рейси, що здійснюватимуться з аеропорту. Станом на 14.00 21 лютого 2012 року за сполучення Львів-Шарлеруа проголосувало найбільше людей- 249, що складає 42,3% від усіх голосів.
  • У Львові змінили рух 5-ти маршруток. Оновлена транспортна мережа У Львові змінили рух 5-ти маршруток. Оновлена транспортна мережа Як поінформували в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР, у рух 5 міських автобусних маршрутів внесено зміни. Йдеться про міські маршрути № 47а, 44, 33, 18 та 17. Автобуси вже курсують за зміненими маршрутами, - повідомляє прес-служба ЛМР.
  • Вода у Львові в березні не подорожчає, - "Львівводоканал" Вода у Львові в березні не подорожчає, - "Львівводоканал" У Львові тарифи на воду з березня не змінюватимуться. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради з посиланням на в.о. директора ЛМКП «Львівводоканал» Степана Пакіжа.
  • Держфінінспекція Львівщини змінила номер "телефону довіри» Держфінінспекція Львівщини змінила номер "телефону довіри» Державна фінансова інспекція у Львівській області змінила номер «телефону довіри», повідомляє "Гал-інфо" з посиланням на прес-службу Держфінінспекції у Львівській області.
  • Фан-зону Євро-2012 у Львові планують відкрити 7 червня Фан-зону Євро-2012 у Львові планують відкрити 7 червня Фан-зону Євро-2012 у Львові планують відкрити 7 червня 2012 року. Монтаж зони для вболівання, яка вмістить до 30 тисяч уболівальників, розпочнуть на початку травня на проспекті Свободи. .
  • Відтепер телеканал "Хокей» можна дивитись онлайн  Відтепер телеканал "Хокей» можна дивитись онлайн Телеканал «Хокей» запустив свій сайт, який міститиме новини Національної хокейної ліги, Континентальної хокейної ліги і Професійної хокейної ліги, відео матчів, щотижневу телепрограму, блог, а також онлайн-трансляцію каналу.
  • Весною у Львові відбудеться фестиваль "Дні культури та виноробства Угорщини» Весною у Львові відбудеться фестиваль "Дні культури та виноробства Угорщини» З 26 квітня до 6 травня у Львові на території Парку культури та відпочинку ім. Б.Хмельницького відбудеться перший в Україні фестиваль «Дні культури та виноробства Угорщини», - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Найпоширеніші схеми мобільного шахрайства Найпоширеніші схеми мобільного шахрайства Мобільні шахраї видурюють в абонентів передплаченої форми зв’язку від 5 до 1 тисяч грн. Про популярні форми шахрайства розповів директор західного територіального управління «МТС-Україна» Дмитро Пономаренко.
  • Цього тижня православні повинні відмовитись від м`яса  Цього тижня православні повинні відмовитись від м`яса Цього тижня у православних християн розпочинається Масляна. Відтак вже не можна їсти м'яса. Натомість ще можна вживати сир, молоко, яйця та масло.
  • Львівська філармонія оприлюднила репертуар на березень Львівська філармонія оприлюднила репертуар на березень Львівська обласна філармонія оприлюднила перелік концертів, які відбуватимуться у закладі протягом березеня 2012 року.
  • Через аварію мешканці Залізничного району Львова без води. ОНОВЛЕНО Через аварію мешканці Залізничного району Львова без води. ОНОВЛЕНО Сьогодні, 20 лютого, близько 14.00 на вулиці Городоцькій, 164 сталась аварія на магістральному водогоні діаметром 300 мм. Через це комунальники зупинили роботу насосної станції «Будзень», яка забезпечує водопостачання усього Залізничного району. Через це мешканці району без води, - повідомила "Твоє місто" прес-секретар ЛМКП «Львівводоканал» Уляна Горбата.
  • У Львові відновили водопостачання в районі вулиці Героїв УПА У Львові відновили водопостачання в районі вулиці Героїв УПА Як поінформували у ЛМКП «Львівводоканал», на вулиці Героїв УПА ліквідували аварію на водогоні.
  • У львівському цирку закінчують ремонт після пожежі. ФОТО У львівському цирку закінчують ремонт після пожежі. ФОТО У будівлі Львівського цирку закінчують ремонт після пожежі, яка сталась у березні минулого року. Вже зроблено реконструкцію фоє, куполу, манежу, встановлено крісла, замінені вікна та оновлено ложу оркестру. Відкриють цирк, як і повідомлялось раніше, в березні. Точна дата не відома, - розповів медіа-порталу «Твоє місто» комерційний директор Львівського цирку Роман Здреник.
  • "Укрпошту" просять підвищити тарифи на телефонний зв`язок "Укрпошту" просять підвищити тарифи на телефонний зв`язок У 2012 році тарифи на місцевий телефонний зв'язок знову виростуть, якщо Національна комісія з регулювання в галузі зв'язку (НКРЗ) піде назустріч операторам. На даний момент питання про підвищення тарифів перебуває на стадії обговорення. Для цього НКРЗ збирає додаткові дані, зокрема, звіти операторів про показники діяльності у сфері фіксованого телефонного зв'язку за 2011 рік, які ще не надійшли в повному обсязі, - інформує Finance.ua.
  • В Україні випустили в обіг марки з зображеннями євростадіонів. ФОТО В Україні випустили в обіг марки з зображеннями євростадіонів. ФОТО 20 лютого 2012 року Укрпошта за проектом "Власна марка" вводить в обіг кольорові поштові марки, присвячені головним об’єктам майбутнього чемпіонату Європи 2012 року з футболу.
  • Сьогодні до 19.00 частина Львова буде без води Сьогодні до 19.00 частина Львова буде без води Сьогодні, 20 лютого, на вул.Героїв УПА у Львові сталася аварія на водогоні. Через це, як інформують у ЛМКП «Львівводоканал», без води буде частина Львова.
  • На Євробаченні-2012 від України виступатиме Гайтана На Євробаченні-2012 від України виступатиме Гайтана На міжнародному пісенному конкурсі Євробачення, який відбудеться навесні цього року в Баку, Україну представить Гайтана з піснею Be my guest. Гайтана набрала усього 41 бал. Лише на три бали від неї відстав Макс Барських, який отримав 38 балів.
  • Тепла на вулиці Володимира Великого у Львові не буде до 18.00 Тепла на вулиці Володимира Великого у Львові не буде до 18.00 Сьогодні на вул. Володимира Великого ремонтують теплову мережу. Через це подачу тепла та води у будинки на вулиці буде припинено до 18:00.
  • Цілодобові аптеки Львова. Адреси, номери телефонів Цілодобові аптеки Львова. Адреси, номери телефонів "Твоє місто" публікує актуальний перелік цілодобових аптек Львова. Для зручності у таблиці вказані адреси, номери телефонів, а також райони, до яких належать аптеки.
  • МНСівці хочуть повідомляти українців про надзвичайні ситуації через sms МНСівці хочуть повідомляти українців про надзвичайні ситуації через sms Міністерство надзвичайних ситуацій планує залучити операторів мобільного зв'язку до оповіщення населення про надзвичайні ситуації. Про це повідомила начальник відділу зв'язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю МНС Юлія Єршова.
  • Українцям буде дорожче їздити в купе, вигідніше - в експресах, - Колесніков Українцям буде дорожче їздити в купе, вигідніше - в експресах, - Колесніков Віце-прем'єр-міністр, міністр інфраструктури Борис Колесніков прогнозує, що до кінця 2012 року квитки в купе на поїзд подорожчають у середньому на 12%. "Це все вже архаїзм... Майбутнє - за експресами. Ми для них зробимо гнучку систему продажів і виставимо мінімальну рентабельність", - заявив посадовець під час візиту на Крюківський вагонобудівний завод (Полтавська область).
  • Данські та німецькі фани відзначили хорошу оглядовість "Арени Львів" Данські та німецькі фани відзначили хорошу оглядовість "Арени Львів" "З кожного сектора поле видно як на долоні". Так про львівський стадіон "Арена Львів" сказала член футбольної громадської організації «FairFans» Тіна Дженсен, яка відвідала «Арену Львів» разом із данськими та німецькими футбольними вболівальниками.
  • Львів`ян попереджають: на дорогах ожеледиця, а з дахів можуть падати бурульки Львів`ян попереджають: на дорогах ожеледиця, а з дахів можуть падати бурульки У зв’язку із підвищенням температури у Львові можуть траплятися випадки зсувів снігу та падіння бурульок із дахів будинків. Окрім того, за інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, 16 лютого на дорогах міста ожеледиця, на території Львівської області місцями сильний сніг, - повідомляє прес-служба ЛМР.
  • У Львівському аеропорту запровадять електронні картки для пасажирів У Львівському аеропорту запровадять електронні картки для пасажирів У Львівському аеропорту пасажирів оформлятимуть за електронними картками, що дозволить пришвидшити процедуру реєстрації. Для цього в новому аеропорті встановлять 4 спеціальні термінали. Про це сьогодні, 15 лютого, заявив начальник Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України Артур Горбенко.
  • У Львові відбулось нагородження переможців фотоконкурсу до Дня закоханих У Львові відбулось нагородження переможців фотоконкурсу до Дня закоханих У день Святого Валентина, 14 лютого, «Твоє місто» нагородило переможців фотоконкурсу до Дня закоханих. Пари, які посіли 2 і 3 місце, на нагородження прийти не змогли. Головний подарунок конкурсу (грошовий сертифікат на 2 тисячі гривень на ювелірні прикраси) отримала сім`я Габів за фото у весільному одязі.
  • Фільм «ТойХтоПройшовКрізьВогонь» – у десятці лідерів прокату Фільм «ТойХтоПройшовКрізьВогонь» – у десятці лідерів прокату Український фільм «ТойХтоПройшовКрізьВогонь» за підсумками підрахунку касових зборів останнього уїкенду увійшов у десятку лідерів українського прокату. Про це на прес-показі фільму у місті Луцьку 14 лютого повідомив прес-аташе фільму Дмитро Іванов, посилаючись на інформацію компанії-дистрибутора B&H Film Distribution.
  • В українській міліції з`являться спеціальні кімнати для роботи з дітьми В українській міліції з`являться спеціальні кімнати для роботи з дітьми При органах внутрішніх справ передбачається також створення "зеленої кімнати" - це сучасна та ефективна форма роботи з дітьми, надання соціально-психологічної та правової допомоги дітям уразливих категорій, дітям, які потерпіли від злочинних посягань або стали свідками злочину. Про це йшлося під час робочої зустрічі в Міністерстві внутрішніх справ, яку провів заступник міністра Віктор Ратушняк, повідомили УНН в прес-службі Глави держави.
  • Електронний квиток у Львові: види, вартість,  умови поповнення Електронний квиток у Львові: види, вартість, умови поповнення Львів – це перше місто України, в якому може бути впроваджена система електронної оплати за проїзд у громадському транспорті. Як прес-службі ЛМР повідомив начальника управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій Львівської міської ради Сергій Кіраль, квитки будуть трьох видів. Вартість за проїзд розраховуватиметься відповідно до тарифних планів, але не перевищуватиме 2 грн.
  • Змінено дату проведення атестації з української мови у 9-х класах Змінено дату проведення атестації з української мови у 9-х класах Міністерство освіти і науки повідомило регіональні управління освіти, Інститути післядипломної педагогічної освіти та загальноосвітні навчальні заклади про зміни у графіку проведення державної підсумкової атестації учнів 9-х класів з української мови.
  • Українцям радять не їхати в Лівію Українцям радять не їхати в Лівію Міністерство закордонних справ України наполегливо рекомендує громадянам не їздити до Лівії через внутрішньополітичну ситуацію в цій країні, пише Інтерфакс з посиланням на прес-секретаря МЗС Олександра Дикусарова
  • На вихідні синоптики обіцяють львів`янам плюсову температуру На вихідні синоптики обіцяють львів`янам плюсову температуру Вже починаючи з суботи, 18 лютого, за прогнозами синоптиків, темпаратура повітря у Львові вдень скаладатиме +4-6°C, вночі - 4-2°C.
  • З весни українці зможуть оформлювати Green Card у Києві З весни українці зможуть оформлювати Green Card у Києві З 1 березня 2012 року оформлення диверсифікаційних імміграційних віз до США для українців здійснюватиметься в Україні. До цього часу такі процедури проводились виключено у Посольстві США у Польщі
  • Подати заявку на квитки Євро-2012 за національною квотою можна до 2 березня Подати заявку на квитки Євро-2012 за національною квотою можна до 2 березня Термін подачі заявок на квитки Євро-2012 за національною квотою Федерації футболу України подовжено до 2 березня 2012 року включно. Як повідомили у прес-службі ФФУ, усі вболівальники, які є громадянами України, або проживають на її території, мають змогу залишити заявку на офіційному сайті УЄФА.
  • "Арена Львів» - в десятці кращих стадіонів 2011 року "Арена Львів» - в десятці кращих стадіонів 2011 року Львівський стадіон «Арена Львів» посів восьме місце серед 27 стадіонів, які було відкрито у 2011 році. Відповідний конкурс «Стадіон-2011» з 11 січня по 11 лютого проводив популярний польський інтернет-портал stadiony.net. До переліку увійшли об’єкти місткістю щонайменше 10 тисяч місць, які були збудовані «з нуля», відкриті в 2011 році та на яких вже відбувся хоча б один масовий захід.
  • У Львові щомісяця лунатимуть безкоштовні концерти автентичної української пісні У Львові щомісяця лунатимуть безкоштовні концерти автентичної української пісні Гурт автентичної музики «Коралі» започатковує серію концертів автентичної музики, які відбуватимуться щомісяця на великі свята. Вхід на ці заходи буде вільний, щоб туди могли прийти всі охочі і долучитися до української музики, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
  • 20 лютого в Україні закінчиться реєстрація абітурієнтів на ЗНО 20 лютого в Україні закінчиться реєстрація абітурієнтів на ЗНО Документи від абітурієнтів прийматимуть ще до 20 лютого, однак ажіотажу у регіональних центрах оцінювання не видно.
  • У день закоханих у Львові переможці фотоконкурсу від порталу  «Твоє місто» отримають подарунки! У день закоханих у Львові переможці фотоконкурсу від порталу «Твоє місто» отримають подарунки! Сьогодні, 14 лютого, «Твоє місто» нагородить переможців фотоконкурсу до Дня закоханих. За результатами голосування, головний приз – грошовий сертифікат на 2 тисячі гривень на ювелірні прикраси отримає сім`я Габів за фото у весільному одязі.
  • Сьогодні більшість українок чекають у подарунок квіти Сьогодні більшість українок чекають у подарунок квіти Більшість жінок очікує, що у День закоханих 14 лютого їм подарують букет квітів. Про це свідчать результати опитування інтернет-користувачів, проведеного Лабораторією “Зроби себе сам”, що діє в інформаційному агентстві УНІАН.
  • Найдешевші квитки на матч «Карпати» – «Таврія» коштуватимуть 20 грн Найдешевші квитки на матч «Карпати» – «Таврія» коштуватимуть 20 грн Найдешевші квитки на матч «Карпати» – «Таврія» коштуватимуть 20 грн, найдорожчі - 100. У продаж перепустки на матч 22-го туру чемпіонату України між «Карпатами» та сімферопольською «Таврією» надійдуть 1 березня. Про це повідомляє Інформаційний центр ФК «Карпати».
  • Депутати хочуть заборонити усі лотереї, окрім державних Депутати хочуть заборонити усі лотереї, окрім державних Верховна Рада ухвалила в першому читанні законопроект N8652 "Про державні лотереї в Україні", яким визначаються основні засади правового регулювання цієї діяльності.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!