Новини
  • В понеділок у Львові презентуватимуть україномовну книгу про Стіва Джобса В понеділок у Львові презентуватимуть україномовну книгу про Стіва Джобса У понеділок, 23 січня, у львівській книгарні «Є» представлять книжку Волтера Айзексона “Стів Джобс. Біографія засновника компанії Apple”. Коштуватиме книга, що має 624 сторінки, 152 гривні.
  • Список лабораторій Львова, які надсилають результати аналізів на е-mail Список лабораторій Львова, які надсилають результати аналізів на е-mail Якщо Ви зробили або плануєте зробити медичний аналіз у приватних лабораторіях Львова, «Твоє місто» радить Вам скористатись послугою, яка дозволить Вам не витрачати час та зайвий раз не іти в медустанову за результатами аналізів.
  • У Львівській ОДА відкрито «гарячу лінію» з питань роботи дозвільних центрів У Львівській ОДА відкрито «гарячу лінію» з питань роботи дозвільних центрів У Львівській обласній державній адміністрації працює «гаряча лінія» для суб’єктів підприємницької діяльності з питань роботи Єдиних дозвільних центрів та відділів державної реєстрації повідомила прес-служба Львівської ОДА.
  • Ціна на хліб може підвищитись на 10%, - експерт Ціна на хліб може підвищитись на 10%, - експерт В окремих регіонах України підвищення ціни на газ може спричинити зростання цін на хліб до 10%. Про це сказав засновник однієї з найбільших українських компаній-виробників хлібної продукції Володимир Мисик.
  • Куди піти у Львові на вихідні. Відеоанонс 21-22 січня Куди піти у Львові на вихідні. Відеоанонс 21-22 січня У суботу, 21 січня, ви зможете відірватись на рок-концерті «Відкриття брутального сезону», побувати на концерті пам’яті відомого піаніста Олександра Слободяника, а також переглянути оперету «Лісова пісня». У неділю, 22 січня, «Твоє місто» радить Вам послухати пісні гурту Йорий Кльоц, переглянути фільм Еміра Кустуріци, потанцювати на вечірці «Blues Express» або ж відвідати міжнародний фестиваль «Китайський Новий рік в Україні».
  • ЛАЗівські автобуси ламаються не з вини виробника, – ЛАЗ ЛАЗівські автобуси ламаються не з вини виробника, – ЛАЗ Автобуси виробництва Львівського автобусного заводу ламаються не з вини виробника. Це у коментарі медіа-порталу «Твоє місто» заявила керівник прес-служби ЛАЗу Оксана Горак.
  • Українці найбільше хочуть жити у Львові - опитування у соцмережах Українці найбільше хочуть жити у Львові - опитування у соцмережах Львів став лідером у рейтингу міст, у яких хочуть жити українці. Такі результати опитування "В якому місті України ви б хотіли жити найбільше?" видання Inspired, проведеного на сторінках в соціальних мережах Facebook i Вконтакте.
  • "Брюссель" Святослава Вакарчука виступатиме у Львові у квітні "Брюссель" Святослава Вакарчука виступатиме у Львові у квітні Концерт проекту Святослава Вакарчука "Брюссель" у Львові відбудеться у квітні 2012 року. Про це повідомили на офіційній сторінці проекту у Facebook.
  • Українців не каратимуть за порушення законів про захист персональних даних до 1 липня Українців не каратимуть за порушення законів про захист персональних даних до 1 липня Верховна Рада України прийняла зміни до Закону України, яким відтерміновує відповідальність за порушення у сфері захисту персональних даних з 1 січня 2012 року на 1 липня 2012 року.
  • Що робити, якщо в супермаркеті у Вас вимагають показати особисті речі? Що робити, якщо в супермаркеті у Вас вимагають показати особисті речі? Що робити, якщо охоронцеві здалося, що Ви сховали за пазухою або в кишені якийсь товар, і на виході з магазину від Вас вимагають показати сумку або вміст кишень? Поради юриста читайте далі.
  • Через півгодини у Львоі на площі Ринок розпочнеться освячення Йорданської води Через півгодини у Львоі на площі Ринок розпочнеться освячення Йорданської води Сьогодні, 19 січня, коли більшість християнських церков східного обряду святкуває Водохрестя, у Львові, на пл. Ринок представники різних конфесій разом освятять воду для мирян нашого міста.
  • Третина ЛАЗівських маршруток не виходить на рейси, бо часто ламаються, - ЛМР Третина ЛАЗівських маршруток не виходить на рейси, бо часто ламаються, - ЛМР Як 17 січня повідомив начальник відділу ремонту ТЗ АТП №1Олександр Кобіль, комунальне підприємство отримало від Львівського автобусного заводу 33 автобуси. З них 9 не курсують маршрутами, бо стоять з поломками.
  • За парковки без паркоматів українцям треба буде платити до кінця березня
За парковки без паркоматів українцям треба буде платити до кінця березня Уряд відтермінував обов'язкове встановлення на парковках паркоматів або автоматичних в'їзних-виїзних терміналів. Про це у понеділок, 16 січня, заявив міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолій Близнюк, представляючи проект відповідного рішення на засіданні уряду .
  • Реконструкція смуги львівського аеропорту – на завершальному етапі Реконструкція смуги львівського аеропорту – на завершальному етапі Реконструкція злітно-посадкової смуги аеропорту у Львові вийшла на завершальний етап. Про це повідомили у прес-службі компанії «Альтком» із посиланням на начальника БУ-8 Олександра Шилюка. За його словами, минулого року на об’єкті будівельниками виконано великий об’єм робіт.
  • Сьогодні у львівських маршрутках повинні розклеїти оновлені схеми руху автобусів Сьогодні у львівських маршрутках повинні розклеїти оновлені схеми руху автобусів Як повідомив 17 січня на брифінгу начальник управління транспорту та зв’язку Львівський міський ради Микола Жук, у всіх автобусах будуть розміщені скориговані схеми руху.
  • Квитки на міжнародні потяги не подорожчали
Квитки на міжнародні потяги не подорожчали Для пасажирів вартість квитка на проїзд у міжнародному сполученні залишається незмінною. Про це повідомили у прес-службі "Укразалізниці". Нагадаємо, у зв'язку із набранням чинності наказу Міністерства інфраструктури від 22 грудня 2011 року з 6 січня 2012 тарифи в сполученні з державами СНД і Балтії підвищені на 20%. Ціна квитків не змінилась, оскільки з цієї ж дати, у відповідності з Податковим кодексом, цей вид перевезень обкладається за нульовою ставкою.
  • За контрабанду до в’язниці не садитимуть, але братимуть більші штрафи За контрабанду до в’язниці не садитимуть, але братимуть більші штрафи 17 січня набрали чинності набули чинності зміни до Закону, за якими за перевезення нелегальних товарів тепер не будуть позбавляти волі, зате будуть брати більш високі штрафи. Про це у статті "Нові правила гри в контрабанду" пише газетаи "Сегодня".
  • Транспортну мережу Львова змінили. Оновлена таблиця маршрутів 
Транспортну мережу Львова змінили. Оновлена таблиця маршрутів До нової транспортної мережі Львова внесли зміни - відкореговано рух 28 маршрутів. Оновлений графік руху львівських автобусів оприлюднила прес-служба Львівської міської ради. Зміни наберуть чинності у суботу, 21 січня 2012 року.
  • Російські та білоруські посадовці визнали низьку якість українського сиру Російські та білоруські посадовці визнали низьку якість українського сиру Міністр сільського господарства і продовольства Білорусії Михайло Русявий розділив занепокоєння Росспоживнагляду з приводу якості поставлених до Росії українських сирів. Про це інформує видання "Тиждень".
  • Львівські маршрутки матимуть кінцеві зупинки ближче до центру, - Жук Львівські маршрутки матимуть кінцеві зупинки ближче до центру, - Жук Відповідно до звернень мешканців Львова, деякі маршрути нової транспортної мережі скорегують. Про це сьогодні, 17 січня, під час брифінгу повідомив начальник управління транспорту Львівської міської ради Микола Жук. Зміни наберуть чинності у суботу, 21 січня. Серед них - продовження маршрутів до центру міста, забезпечення сполучення Нового Львова із центром міста тощо.
  • Натяжні стелі монтуються швидше, ніж гіпсокартонні, та легші у догляді за традиційні Натяжні стелі монтуються швидше, ніж гіпсокартонні, та легші у догляді за традиційні Натяжні стелі мають безліч переваг у порівнянні з традиційним оздобленням стель. Серед них - швидкість монтажу, легкість у догляді та висока вологостійкість. Про це журналістам програми «БудЕксперт» розповів директор фірми з монтажу натяжних стель Ярослав Турківський.
  • Замість даївців на дорогах працюватиме техніка, - міністр внутрішніх справ Замість даївців на дорогах працюватиме техніка, - міністр внутрішніх справ Чисельність співробітників ДАІ на українських дорогах буде скорочено, а самих даішників замінять техзасоби фіксації порушень правил дорожнього руху. Як передає кореспондент «Коментарів», про це глава Міністерства внутрішніх справ Віталій Захарченко заявив в ході розширеного засідання колегії МВС України, присвяченого підсумкам оперативно-службової діяльності органів і підрозділів внутрішніх справ України за 2011 рік та завданням щодо посилення боротьби зі злочинністю в 2012 році.
  • Українці не отримають вклади Ощадбанку СРСР, бо немає грошей, - експерт Українці не отримають вклади Ощадбанку СРСР, бо немає грошей, - експерт Поширення інформації про підготовку урядом законопроекту про поверенення знецінених вкладів Ощадбанку колишнього СРСР свідчить про початок передвиборчої компанії в Україні. Про це заявив провідний експерт Центру Разумкова, колишній перший заступник міністра праці та соціальної політики Павло Розенко.
  • У 2012 році комуналка в Україні подорожчає на 50%, - експерт У 2012 році комуналка в Україні подорожчає на 50%, - експерт Тарифи на комунальні послуги в Україні будуть збільшені на 30-50% у наступному році. Такий прогноз озвучив директор Інституту енергетичних досліджень Дмитро Марунич.
  • Змінена нова транспортна мережа Львова діятиме з суботи, - Білоус Змінена нова транспортна мережа Львова діятиме з суботи, - Білоус Сьогодні, 17 січня, продовжиться спільна нарада управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради з перевізниками та представниками громадських організацій щодо змін у нову транспортну мережу. Про це повідомляє прес-служба Львівсько міської ради.
  • До футбольного чемпіонату у Львові відкриють ще шість готелів До футбольного чемпіонату у Львові відкриють ще шість готелів Як зауважив в інтерв’ю "Урядовому кур’єру" керівник департаменту Євро-2012 Львівської міськради Олег Засадний, до старту чемпіонату місто планує здати ще шість об’єктів готельної інфраструктури.
  • Під час Євро-2012 оформлення на кордоні займатиме 2-3 хвилини - Боднар Під час Євро-2012 оформлення на кордоні займатиме 2-3 хвилини - Боднар У кожному пункті пропуску для іноземців буде створено спеціальну смугу, якою безперешкодно, за лічені хвилини, пересуватимуться лише вболівальники з квитками на футбольний матч. Про це на прес-конференції повідомив член колегії Державної митної служби Віктор Бондар.
  • Сьогодні у Львові приймають рішення про зміни нової транспортної мережі Сьогодні у Львові приймають рішення про зміни нової транспортної мережі Сьогодні, 16 січня 2012 року, повинна відбутись нарада управління транспорту і зв’язку ЛМР із перевізниками щодо внесення корективів у нову транспортну мережу Львова. Міські посадовці обіцяли врахувати побажання мешканців. «Твоє місто» передало чиновникам 28 пропозицій та скарг своїх читачів.
  • Податок на прибуток підприємства треба сплатити до 17 лютого
Податок на прибуток підприємства треба сплатити до 17 лютого Платникам податків не пізніше 9 лютого необхідно подати податкову декларацію з податку на прибуток підприємства за ІІ-IV квартали 2011 року та не пізніше 17 лютого сплатити податок на прибуток підприємства за цей період. Про це повідомило Управління масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА у Львівській області.
  • Зимова погода у Львові триматиметься до кінця січня Зимова погода у Львові триматиметься до кінця січня "Мінусова" температура і сніг у Львові та Львівській області триматиметься приблизно до кінця січня. Про це медіа-порталу «Твоє місто» повідомила начальник відділу метеопрогнозів Львівського регіонального метеоцентру Надія Ясюренко.
  • За сміття, кинуте повз урни, українців хочуть штрафувати на 850 гривень
За сміття, кинуте повз урни, українців хочуть штрафувати на 850 гривень За кинуті повз урни недопалки, обгортки від цукерок та інше сміття, нардепи пропонують штрафувати населення на 850 гривень. Про це заявив один із авторів документа народний депутат від КПУ Євген Царьков.
  • В українській курятині виявили сальмонелу
В українській курятині виявили сальмонелу У продукції найбільших українських виробників курятини виявили збудник сальмонели. Зокрема, експерти знайшли бактерію у курятині двох марок. Про це ексклюзивно УНН повідомили у Державній ветеринарній та фітосанітарній службі України.
  • Тренувальна база до Євро-2012 у Славське готова на 70% Тренувальна база до Євро-2012 у Славське готова на 70% З початком Нового Року на тренувальній базі в смт. Славське розпочався новий сезон будівельних робіт. Значна частина з них, як і обіцяли керівники проекту, виконана наприкінці 2011-го і станом на тепер загальна готовність об’єкту складає 70%.
  • Львівським водіям, які не заплатять за парковку, нічого не буде - ЛМР Львівським водіям, які не заплатять за парковку, нічого не буде - ЛМР По відношенню до водіїв, які не заплатять за парковку, що не має паркомату, не вживатимуть жодних санкцій. Про це медіа-порталу "Твоє місто" сказав заступник начальника управління транспорту і зв`язку ЛМР Андрій Білоус.
  • Інформації про призупинення "антиалкогольного" указу у Львівській міській раді ще немає Інформації про призупинення "антиалкогольного" указу у Львівській міській раді ще немає Як "Твоє місто" повідомили у прес-службі Львівської міської ради станом на 16.15 тринадцятого січня 2012 року офіційної ухвали від Галицького районного суду щодо призупинення дії ухвали «Про обмеження роздрібної торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями, пивом (окрім безалкогольного) на території м.Львова» в юридичне управління ЛМР не надійшло.
  • Львівська влада запрошує волонтерів шукати помилки нової транспортної мережі Львівська влада запрошує волонтерів шукати помилки нової транспортної мережі Управління транспорту та зв’язку ЛМР запрошує волонтерів для роботи на «гарячій» телефонній лінії та виявлення порушень графіків і схем руху. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.
  • Свідоцтво платника єдиного податку діятиме безстроково Свідоцтво платника єдиного податку діятиме безстроково Свідоцтво платника єдиного податку, яке раніше потребувало щорічного переоформлення, тепер буде видаватися безстроково і, як і раніше безкоштовно, протягом 10 календарних днів після подачі заяви. Про це повідомляє "ЛІГАБізнесІнформ" із посиланням на прес-службу Міністерства фінансів.
  • За маршрутом тролейбуса №12 у Львові тимчасово їздять автобуси За маршрутом тролейбуса №12 у Львові тимчасово їздять автобуси Як повідомили в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР, з 1 січня за маршрутом тролейбуса №12 у Львові курсують автобуси. Після початку ремонту вулиці Городоцької рух тролейбуса було припинено. З Нового року тролейбус замінили автобусами, тому до нової транспортної мережі маршрут №12 не відноситься.
  • Сьогодні та завтра в Карпатах ризик сходження лавин. Правила поведінки в горах (ОНОВЛЕНО) Сьогодні та завтра в Карпатах ризик сходження лавин. Правила поведінки в горах (ОНОВЛЕНО) 13-14 сiчня у високогір`ї Закарпатської області є небезпека сходження снігових лавин. Про це повідомляє прес-служба Міністерства надзвичайних ситуацій.
  • Водійські права в Україні стали вдвічі дешевшими Водійські права в Україні стали вдвічі дешевшими Як розповів заступник начальника ДАІ України Володимир Резніков, згідно з новою постановою Кабміну, з 1 січня вдвічі знижено, наприклад, вартість водійських прав для тих, хто отримує їх вперше, обійдеться у 273,5 гривні замість 380 гривень.
  • До 25 січня Львівська податкова працюватиме довше До 25 січня Львівська податкова працюватиме довше Керівництвом ДПСУ прийнято рішення запровадити подовжений робочий день на весь період перереєстрації платників єдиного податку. До 25 січня 2012 року податкові органи працюватимуть у будні дні до 20:00, у суботи – до 16:00 (вихідний – неділя), - повідомляє прес-служба відомства.
  • У Львові призупинили дію антиалкогольної ухвали? (ОНОВЛЕНО) У Львові призупинили дію антиалкогольної ухвали? (ОНОВЛЕНО) Сьогодні в ефірі радіостанції "Львівська хвиля" пролунала інформація про те, що дію ухвали Львівської міської ради від 15 грудня 2011 року «Про обмеження роздрібної торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями, пивом (окрім безалкогольного) на території м.Львова» призупинено. За нею, з 1 січня в місті заборонено продавати слабоалкогольні напої і пиво у кіосках, а у торгівельних закладах міста (окрім ресторанів, барів, кафе і клубів) продаж спиртного дозволено лише з 12:00 до 20:00.
  • Куди піти у Львові на вихідні. Відеоанонс 14-15 січня Куди піти у Львові на вихідні. Відеоанонс 14-15 січня Завтра, 14 січня, у Львові Ви зможете відвідати фестивалі «Українське Різдво», «Рок-Коляда» та переглянути виставу «Амнезія, або Маленькі подружні злочини». А у неділю, 15 січня «Твоє місто» рекомендує Вам подивитись балет «Лебедине озеро» або - поринути у світ танго.
  • Рада дозволила приватним ветеринарам використовувати кетамін Рада дозволила приватним ветеринарам використовувати кетамін Верховна Рада Україна дозволила фізичним особам-підприємцям, які здійснюють медичну й ветеринарну практику, використовувати в роботі наркотичні засоби. За відповідний законопроект №9021 у четвер в цілому проголосували 319 депутатських карток, повідомляє агентство "Українські новини".
  • Побажання щодо змін транспортної мережї Львова міська рада прийматиме до 16 січня Побажання щодо змін транспортної мережї Львова міська рада прийматиме до 16 січня У понеділок, 16 січня відбудеться нарада управління транспорту і зв`язку Львівської міської ради із перевізниками щодо внесення змін у нову транспортну мережу міста. Нагадаємо, триває акція медіа-порталу "Твоє місто" "Покращимо нову транспортну мережу Львова разом". Скарги та побажання львів`ян щодо покращення нової схеми ми передамо у міську раду та оприлюднимо на порталі завтра, 13 січня.
  • Уряд збільшив допомогу при народженні дітей  Уряд збільшив допомогу при народженні дітей Міністр соціальної політики Сергій Тігіпко заявив, що у 2012-му державна допомога при народженні дитини збільшиться на 10,5%. За народження першої дитини українці отримуватимуть 28 830 гривень, що майже на 2 730 грн більше, ніж у минулому році.
  • До Євро-2012 у Львові потрібно "попрацювати" з таксистами, - Фред Фінн До Євро-2012 у Львові потрібно "попрацювати" з таксистами, - Фред Фінн Друг Євро-2012, 70-річний Фред Фінн, якого у 1983 році Книга рекордів Гіннеса визнала «найбільшим мандрівником світу», під час різдвяних свят відвідав Львів. Враження у Фінна викликала старовинна архітектура міста, гостинність його мешканців, смачна кухня та таксти.
  • Сьогодні ХК «Леви» гратимуть з броварським "Білим Барсом». Вартість квитка - 20 грн Сьогодні ХК «Леви» гратимуть з броварським "Білим Барсом». Вартість квитка - 20 грн У поєдинку 30-го туру регулярної першості Професійної хокейної ліги України львівські «Леви» сьогодні, 12-го січня, на Льодовій Арені у Новояворівську поміряються силами з броварським «Білим Барсом». Гра розпочнеться о 19:00.
  • На час Євро-2012 "Львівська залізниця"  призначить додаткові потяги до Трускавця На час Євро-2012 "Львівська залізниця" призначить додаткові потяги до Трускавця У рамках підготовки до Євро-2012 "Львівська залізниця" вивчає питання призначення додаткових потягів у напрямку Львів – Трускавець – Львів. Враховуючи розвинену готельну та відпочинкову інфраструктуру міста-курорту Трускавець, очікується, що там проживатиме значна частина футбольних уболівальників, які приїдуть в Україну, - повідомляє прес-центр ЛЗ.
  • Вулицю Бортнянського у Львові відкрили для руху транспорту Вулицю Бортнянського у Львові відкрили для руху транспорту Як поінформував директор ЛКП «ШРП Личаківського району» Теодор Олексин, усю вул.Бортнянського відкрили для руху транспорту. Як поінформував директор ЛКП «ШРП Личаківського району» Теодор Олексин, усю вул.Бортнянського відкрили для руху транспорту.
  • В кіосках швидкого харчування на Арені Львів за 10 хвилин обслуговуватимуть 380 людей В кіосках швидкого харчування на Арені Львів за 10 хвилин обслуговуватимуть 380 людей Генеральний проектувальник з будівництва львівського стадіону «Укрдизайнгруп» розробив новий презентаційний ролик "Арени Львів". Відео створено з оригінальних креслень і показує євроарену в усіх можливих ракурсах, охоплюючи чашу стадіону, футбольне поле, променаду, адміністративно-побутовий корпус і паркінг. Також наведено статистику стосовно глядацьких місць, паркомісць, роботи закладів харчування тощо.
  • У Львові закрили в’їзд у парк ім.Б.Хмельницького з вулиці Болгарської У Львові закрили в’їзд у парк ім.Б.Хмельницького з вулиці Болгарської У Львові на в’їзді у парк ім.Б.Хмельницького з боку вул. Болгарської встановили шлагбаум. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради з посиланням на голову Галицької районної адміністрації Ірину Маруняк.
  • Взимку у найбільшій книгарні-кав`ярні України одночасно може перебувати 200 людей Взимку у найбільшій книгарні-кав`ярні України одночасно може перебувати 200 людей Нещодавно у Львові, на площі Ринок, 10, запрацювала книгарня-кав`ярня "Львівська копальня кави". Площа закладу - 1000 квадратних метрів, за що організатори називають його найбільшою книгарнею-кав`ярнею України. Коротку відеоекскурсію цим та ще одним, аналогічним львівським закладом, у якому також можна одночасно пити каву та читати книги, дивіться у сюжеті медіа-порталу "Твоє місто".
  • У Львові змінили рух 6 маршрутів У Львові змінили рух 6 маршрутів Як проінформували в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР, враховуючи звернення мешканців, внесено зміни у рух 6 міських автобусів.
  • Громадян України просять не їздити до Сирії та Іраку Громадян України просять не їздити до Сирії та Іраку Міністерство закордонних справ України наполегливо рекомендує громадянам України утриматися від поїздок до Сирії та Іраку. Як повідомляє департамент інформаційної політики МЗС України, рекомендації надано у зв’язку із загостренням внутрішньої ситуації в цих країнах, що призводить до активізації випадків насильства, жертвами яких стають цивільні особи.
  • Автокінотеатр у Львові працював нелегально Автокінотеатр у Львові працював нелегально У Львові правоохоронці викрили діяльність спеціалізованого підпільного кінотеатру (перегляд здійснювався з автомобілів), де за допомогою високотехнологічного обладнання здійснювалося публічне транслювання контрафактних повнометражних кінофільмів. Про це повідомили в Управлінні Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУ МВС України у Львівській області.
  • Через нову транспортну мережу львів`яни частіше їздять тролейбусами і трамваями  Через нову транспортну мережу львів`яни частіше їздять тролейбусами і трамваями Середній дохід електротранспорту міста у день зросла більш як удвічі з введенням нової транспортної схеми. Про це на сесії Львівської міської ради 10 січня розповів начальник управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради Микола Жук.
  • У Львові відкрили 5-зірковий готель до Євро-2012 У Львові відкрили 5-зірковий готель до Євро-2012 Наприкінці минулого року у центрі Львова відкрили новий п’ятизірковий готель «Нобіліс», який працюватиме безпосередньо на Євро-2012. Готель законтрактований УЄФА на період чемпіонату і визначений як трансферний, повідомили Інформаційному центру в прес-службі комплексу.
  • Сьогодні прийнято міський бюджет Львова на 2012 рік Сьогодні прийнято міський бюджет Львова на 2012 рік Сесія Львівської міської ради прийняла бюджет міста на 2012 рік. Загальний обсяг доходів міського бюджету на 2012 рік затверджено у розмірі 2 млрд 424 млн 462,1 тис. грн., у тому числі загальний фонд міського бюджету становить 1 млрд 502 тис. 218,9 грн., бюджет розвитку – 204 млн 789 тис. грн.
  • В Україні хочуть підвищити штрафи за порушення охорони праці в 4 рази В Україні хочуть підвищити штрафи за порушення охорони праці в 4 рази Верховна рада України прийняла в першому читанні і за основу урядовий законопроект про посилення відповідальності за порушення вимог законодавства про охорону праці та надр.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!