Новини
  • Де у Львові можна купити офіційну атрибутику Євро-2012. Адреси, фото, ціни Де у Львові можна купити офіційну атрибутику Євро-2012. Адреси, фото, ціни "Твоє місто" склало перелік магазинів, у яких у Львові можна придбати ліцензовану продукцію з символікою Чемпіонату Європи футболу 2012 із цінами на окремі товари.
  • Банкомати не витримують морозів Банкомати не витримують морозів Через морози в Україні виходять з ладу банкомати. Про це повідомив голова правління UPC Антон Романчук. Він відзначив збільшення частки працюючих зі збоями банкоматів з 5-8% до 15% внаслідок сильних морозів.
  • Реєстрація пісень на конкурс "Неофіційний гімн Євро-2012" закінчиться через 2 тижні Реєстрація пісень на конкурс "Неофіційний гімн Євро-2012" закінчиться через 2 тижні Через 14 днів, 15 лютого, закінчується термін подачі музичних композицій на участь у конкурсі "Неофіційний гімн Євро-2012". Переможця, який за слова та музику до пісні отримає 50 тисяч доларів, буде оголошено 1 березня.
  • Данці не поспішають їхати в Україну на Євро-2012, бо бояться за свою безпеку
Данці не поспішають їхати в Україну на Євро-2012, бо бояться за свою безпеку У Данії вважають, що образ України як дорогої та небезпечної країни є причиною низьких продажів квитків на групові матчі Данії на цьогорічному європейському футбольному чемпіонаті. Лише десять відсотків із 10 000 квитків, передбачених для данських вболівальників, продано на групові матчі збірної Данії під час чемпіонату Євро-2012 цього літа у Польщі та Україні, – повідомляє данська газета «The Copenhagen Post».
  • Щоб облаштувати на горищі багатоповерхівки мансарду, потрібно отримати згоду усіх сусідів Щоб облаштувати на горищі багатоповерхівки мансарду, потрібно отримати згоду усіх сусідів Для того, щоб облаштувати на горищі багатоповерхівки мансардне приміщення, українцям потрібно отримати письмову згоду усіх інших мешканців будинку. Про ці та інші правила того, що потрібно зробити, щоб мансарду не визнали незаконною, дізнались журналісти програми «БудЕксперт», готуючи до ефіру програму про мансардні вікна.
  • Сьогодні перестав працювати ще один український файлообміник Сьогодні перестав працювати ще один український файлообміник Український файлообмінний інтернет-ресурс Upload.com.ua тимчасово призупинив надання своїх послуг. Про це у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" повідомив Віталій Лемець зі служби підтримки Upload.com.ua.
  • Навчання у львівських школах не призупинили, але і за "прогули" обіцяють не карати Навчання у львівських школах не призупинили, але і за "прогули" обіцяють не карати Сьогодні відбулося засідання міської комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, під час якого було прийнято рішення не призупиняти навчання у загальноосвітніх навчальних закладах Львова. - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • У Львові представили новий логотип аеропорту. ФОТО У Львові представили новий логотип аеропорту. ФОТО Сьогодні у Львові представили новий логотип Міжнародного аеропорту «Львів». Переможцем конкурсу на розробку логотипу став дизайнер Віктор Федюк, який зробив головним елементом логотипу - корону.
  • ЗНО-2012 триватиме з 15 травня по 7 червня ЗНО-2012 триватиме з 15 травня по 7 червня У зв’язку з проведення ЄВРО-2012 зовнішнє незалежне оцінювання почнеться на два тижні раніше: з 15 травня по 7 червня. Про це повідомила директор Українського центру оцінювання якості освіти Ірина Зайцева.
  • Найближчі три дні будуть найхолоднішими за рік. Українцям радять їсти більше калорій Найближчі три дні будуть найхолоднішими за рік. Українцям радять їсти більше калорій 1-3 лютого буде найхолоднішим періодом за всю зиму, місцями до -33° С. Про це заявили синоптики Укргідрометцентру. Українцям у цей період дієтологи радять "налягти" на вітаміни і калорії.
  • До Євро-2012 на Львівській залізниці запланована купівля одного нового потяга До Євро-2012 на Львівській залізниці запланована купівля одного нового потяга До Євро-2012 у планах Львівської залізниці є купівля одного нового потяга - дизель-потяга українського виробництва. Про це медіа-порталу "Твоє місто" розповіла начальник прес-служби «Львівської залізниці» Лілія Криницька.
  • Колесніков пообіцяв, що проїзд у плацкартних вагонах не дорожчатиме Колесніков пообіцяв, що проїзд у плацкартних вагонах не дорожчатиме Вартість пасажирських залізничних перевезень у плацкартних вагонах не підвищуватиметься, повідомив віце-прем'єр-міністр інфраструктури Україні Борис Колесніков на прес-конференції у вівторок у Києві.
  • Тепер українцям після розлучення не треба іти в РАГС Тепер українцям після розлучення не треба іти в РАГС Відтепер рішення суду про розлучення є остаточним, і українцям не треба звертатись до РАГСів для того, щоб отримати свідоцтво про розлучення. Про це під час прес-конференції в медіа-холі УНН сказала головний спеціаліст відділу правової допомоги Департаменту у справах цивільного стану громадян Олександра Падучак.
  • З травня між приймаючими містами Євро-2012 курсуватимуть потяги "Хюндай", - Колесніков З травня між приймаючими містами Євро-2012 курсуватимуть потяги "Хюндай", - Колесніков Перший швидкісний «Хюндай» прибуде в Україну до 15 березня, а вже з 15 травня українці та гості країни зможуть подорожувати між приймаючими містами Євро-2012 новими поїздами. Про це заявив Віце-прем’єр-міністр – Міністр інфраструктури України Борис Колесніков у вівторок, 31 січня на підсумковій прес-конференції у Києві.
  • Завтра у «Планеті Кіно ІМАХ» у Львові закоханим робитимуть безкоштовні фото Завтра у «Планеті Кіно ІМАХ» у Львові закоханим робитимуть безкоштовні фото У середу, 1 лютого, у кінотеатрі «Планета Кіно ІМАХ» парам, які захочуть позмагатись за 2 тисячі гривень на ювелірні прикраси, взявши участь у фотоконкурсі до Дня закоханих, робитимуть безкоштовні фотографії.
  • Через низьку температуру громадський транспорт Львова працює зі збоями Через низьку температуру громадський транспорт Львова працює зі збоями Як поінформували в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР, через морози на міських маршрутах у Львові курсує на 30 автобусів менше, а деякі тролейбуси зупинялися через обривання контактних мереж.
  • 5 лютого львів`ян водитимуть підземеллями, а 11-12 - романтичними місцями Львова 5 лютого львів`ян водитимуть підземеллями, а 11-12 - романтичними місцями Львова У неділю, 5 лютого, в рамках проекту "Львівські шпацери" у Львові відбудеться екскурсія "Підземелля стародавнього Львова", у ході якої львів`яни та гості міста зможуть відвідати 3 підземелля міста: колишнього костелу Петра і Павла ордену єзуїтів, церкви Преображення Господнього та нещодавно відкриті підземелля Домініканського монастиря.
  • Завтра у Львові представлять новий логотип аеропорту Завтра у Львові представлять новий логотип аеропорту Першого лютого 2012 відбудеться офіційна церемонія оголошення переможця на розробку логотипу Міжнародного Аеропорту Львів. Про це повідомляє відділ маркетингу ДП «МА «Львів».
  • В інтернеті з’явилася соціальна мережа для людей мистецтва В інтернеті з’явилася соціальна мережа для людей мистецтва В інтернеті з’явилася нова соціальна мережа для творчих людей. Новий проект My-ArtMap буде нагадувати вже відомі гіганти Facebook або Twitter.
  • Якщо Ви на вулицях Львова помітили людину, яка замерзає, дзвоніть за номером 297 59 11 Якщо Ви на вулицях Львова помітили людину, яка замерзає, дзвоніть за номером 297 59 11 Якщо будь-хто із мешканців Львова помітить людину, що замерзла або потребує допомоги, потрібно дзвонити за номером 297 59 11. Окрім того допомогти людям, які не мають житла, можна, принісши у Центр обліку та перебування безпритульних взуття та одяг.
  • На Євро-2012 в Україну залучать рухомий склад інших держав На Євро-2012 в Україну залучать рухомий склад інших держав Під час Євро-2012 в Україні будуть дозволені каботажні перевезення, тобто, залучення рухомого складу перевізників іноземних країн. Про це заявив під час прес-конференції в Києві директор турніру УЄФА Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський.
  • Лижний витяг "Казкова поляна" під Львовом: ціни,  сервіс Лижний витяг "Казкова поляна" під Львовом: ціни, сервіс Лижний витяг "Казкова поляна" у селі Поляна Миколаївського району, що рівно за 25 км від межі Львова, окрім понеділка працює щодня з 10.00 до 17.00 Денний абонемент на катання у вихідні коштує 200 грн.
  • Сьогодні у Новояворівську ХК «Леви» гратимуть із «Вінницькими Гайдамаками». Доїзд безкоштовний Сьогодні у Новояворівську ХК «Леви» гратимуть із «Вінницькими Гайдамаками». Доїзд безкоштовний У рамках заключного туру п’ятого кола регулярної першості чемпіонату Професійної хокейної ліги України львівські «Леви» сьогодні у домашньому поєдинку поміряються силами з «Вінницькими Гайдамаками». Початок гри о 19:00.
  • Азаров хоче залишити Україну в зимовому часі Азаров хоче залишити Україну в зимовому часі В Україні необхідно закріпити зимовий час, що відповідає годинному поясу UTC+. Про це заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров. Зі слів глави уряду, зараз готується рішення з урегулювання питання про перехід на літній і зимовий час.
  • Триває фотоконкурс до Дня закоханих Триває фотоконкурс до Дня закоханих Нагадаємо, що медіапортал «TvoeMisto.TV» разом з кінотеатром «Планета Кіно ІМАХ», Ювелірною Компанією «Адамас» та мережею концептуальних ресторанів «ФЕСТ» оголосив романтичний фотоконкурс до Дня Святого Валентина.
  • Вихідні у Львові. Відеоанонс на 28-29 січня Вихідні у Львові. Відеоанонс на 28-29 січня У суботу, 28 січня, ви зможете взяти участь у сніжкових боях, потрапити на запальний концерт Дзідзя та відвідати комедійну виставу «Він, вона, вікно, покійник». А у неділю, 29 січня, "Твоє місто" радить вам відвідати оперу «Наталка Полтавка», а також фільм «Таємниці підводного світу».
  • З понеділка в українських дітей - канікули З понеділка в українських дітей - канікули Міністерство освіти та науки України видало наказ про введення з понеділка, 30 січня, канікул для середніх навчальних закладів у зв`язку з очікуваним різким зниженням температури в Україні. Про це повідомив перший віце-прем'єр Андрій Клюєв у ході наради, присвяченої питанням готовності регіонів до аномальних холодів.
  • З понеділка "Львівелектротранс" зможе забирати машини з колій евакуаторами З понеділка "Львівелектротранс" зможе забирати машини з колій евакуаторами Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення передати 4 евакуатори на баланс ЛКП «Львівелектротранс». Як повідомив в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Володимир Олійник, ці евакуатори підприємство зможе використовувати у екстрених випадках – коли водії залишатимуть припарковані автомобілі на трамвайних коліях, що перешкоджатиме руху трамваїв.
  • Поки що львівські школи на карантин не закриватимуть, - ЛМР Поки що львівські школи на карантин не закриватимуть, - ЛМР Попри похолодання карантин у львівських школах поки що вводити не планують. Про це повідомила в.о. начальника управління освіти Катерина Гороховська.
  • Найближчими днями власникам сенсорних телефонів радять не говорити по телефону на вулиці Найближчими днями власникам сенсорних телефонів радять не говорити по телефону на вулиці Через майже тридцятиградусні морози в Україні можуть не працюватимуть сенсорні екрани в мобільних телефонах, домофони та банкомати. Про це пише Gazeta.ua.
  • За останній рік кількість українців, які користуються Інтернетом, збільшилась на 19% За останній рік кількість українців, які користуються Інтернетом, збільшилась на 19% У порівнянні з листопадом 2010 року ріст інтернет-аудиторії України становив 19,3% або 2,6 млн. Такі результати дослідження gemiusAudience, яке провела компанія Gemius.
  • Верховна Рада України хоче дозволити прийом у дитсадки невакцинованих дітей Верховна Рада України хоче дозволити прийом у дитсадки невакцинованих дітей Новий зконопроект Верховнох Ради України скасовує заборону приймати у дитячі садки дітей без щеплень. Документ поки що прийнято лише в першому читанні, але він вже викликав запеклі суперечки серед батьків і медиків.
  • Весною центральні вулиці Львова планують покрити безкоштовним Wi Fi Весною центральні вулиці Львова планують покрити безкоштовним Wi Fi Весною на центральних вулицях Львова планують провести безкоштовну мережу Wi Fi. Про це медіа-порталу «Твоє місто» повідомив один із розробників проекту, засновник Lviv Star-up club, Ростислав Чайка.
  • У неділю львів`ян запрошують скупатись в ополонці У неділю львів`ян запрошують скупатись в ополонці У неділю, 29 січня, о 19.00 турклуб "Аргонавт-Манівці" запрошує усіх бажаючих приєднатись до туристичної бані та скупатись в ополонці озера на Погулянці у Львові.
  • Податківці обіцяють видавати довідки за 5 днів Податківці обіцяють видавати довідки за 5 днів Державна податкова служба скорочує термін видачі адміністративних довідок до 5 днів. Про це, як повідомили у прес-службі ДПСУ, сказав Голова ДПСУ Олександр Клименко.
  • Урядовці хочуть заборонити українським даіцям перевіряти у водіїв товарні документи Урядовці хочуть заборонити українським даіцям перевіряти у водіїв товарні документи Міністерство соціальної політики розмістило на своєму офіційному веб-сайті для ознайомлення та обговорення проект Закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо зменшення державного втручання в господарську діяльність автомобільних вантажоперевізників)", пише FBC.
  • Через аварію на водогоні район вулиці Героїв УПА у Львові без води Через аварію на водогоні район вулиці Героїв УПА у Львові без води Внаслідок аварійної ситуації на магістральному водогоні на вул. Героїв УПА,16, сьогодні, 26 січня, до 16 год буде припинено подачу води у мікрорайон вулиць Тобілевича, Федьковича, пл.Липнева, Героїв УПА, Васильківського і прилеглі до них, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Новий термінал аеропорту «Львів» здали у тестову експлуатацію. ФОТО Новий термінал аеропорту «Львів» здали у тестову експлуатацію. ФОТО Урочиста здача у тестову експлуатацію нового терміналу аеропорту «Львів» відбулася безпосередньо у новому терміналі 25 січня за участі голови ЛОДА Михайла Костюка, мера Львова Андрія Садового, голови Львівської облради Олега Панькевича, радника президента Ганни Герман і віце-прем’єр-міністра - міністра з інфраструктури Бориса Колеснікова.
  • Цієї ночі синоптики обіцяють українцям суттєве похолодання Цієї ночі синоптики обіцяють українцям суттєве похолодання Тріскучі морози почнуть захоплювати Україну у ніч на середу. Істотне зниження температури повітря почнеться в ніч на 25 січня зі східних і південно-східних областей України, прогнозує Укргідрометцентр.
  • 30 січня у Львові гратимуть актори Московського театру оперети 30 січня у Львові гратимуть актори Московського театру оперети До Львова з гастролями приїде Московський театр оперети з виставою "Казки Віденського лісу" - повідомила Олеся Галканова, керівник прес-служби Національного академічного українського драматичного театру ім. Марії Заньковецької.
  • Впровадження “кулькової” реформи вдарить по кишенях українців Впровадження “кулькової” реформи вдарить по кишенях українців Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України пропонує з 1 січня 2013 року заборонити виробництво, використання, ввезення і платне або безкоштовне розповсюдження на території України полімерних пакетів об'ємом менше 20 л з товщиною плівки менше 0,025 мм (крім тих, що розкладаються). На заміну, за словами експертів, прийдуть паперові пакунки. Але їх у супермаркетах задарма не роздаватимуть.
  • У львівських трамваях та тролейбусах ввімкнуть опалення У львівських трамваях та тролейбусах ввімкнуть опалення Вже сьогодні у частині трамваїв та тролейбусів будуть ввімкнені пічки. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради з посиланням на заступника директора з руху ЛКП «Львівелектротранс» з посиланням заступника директора з руху ЛКП «Львівелектротранс» Олега Білокурого.
  • Подати заяву для переходу на єдиний податок українцям потрібно сьогодні до 20.00 Подати заяву для переходу на єдиний податок українцям потрібно сьогодні до 20.00 Cьогодні, 25 січня, в Україні останній день подачі заяв для переходу на єдиний податок. Про це нагадує прес-служба Міністерства фінансів (Мінфін) України. Робочий день податкових органів України сьогодні повинен тривати до 20.00.
  • З весни зі Львова планують літати дві бюджетні авіакомпанії (ОНОВЛЕНО) З весни зі Львова планують літати дві бюджетні авіакомпанії (ОНОВЛЕНО) Одна з провідних європейських бюджетних авіакомпаній - Ryanair (Ірландія) планує здійснювати прямі рейси до Львова та Донецька з міст Франції та Великобританії вже у травні 2012 року. Про це повідомив віце-прем'єр-міністр інфраструктури Борис Колесніков за підсумками зустрічі з представниками авіакомпанії Ryanair, передає Міністерство інфраструктури України.
  • За 20 км від Львова відкрили гірськолижний витяг. Як добратись, ціни. ОНОВЛЕНО За 20 км від Львова відкрили гірськолижний витяг. Як добратись, ціни. ОНОВЛЕНО Новий бугельний витяг "Казкова поляна" побудували за 20 км від Львова у селі Поляна Миколаївського району. Витяг двомісний, а його довжина - 600 м.
  • Під час круїзів українці не повинні віддавати свої паспорти, - МЗС Під час круїзів українці не повинні віддавати свої паспорти, - МЗС Міністерство закордонних справ України повідомляє, що витребування паспортів у громадян України під час круїзів не відповідає міжнародним нормам. Про це повідомив прес-секретар МЗС України Олександр Дікусаров, коментуючи ситуацію, коли в українських громадян під час круїзу на судні Costa Concordia забирали паспорти.
  • Новий львівський аеротермінал готовий на 90%. ФОТО Новий львівський аеротермінал готовий на 90%. ФОТО Готовність нового аеротерміналу МА «Львів» складає більше ніж 90%. Про це сказав директор з розвитку аеропорту ДП «Західінфрапроект» Микола Магасевич.
  • Зміни нової транспортної мережі Львова: маршрут №43 їздитиме по-новому Зміни нової транспортної мережі Львова: маршрут №43 їздитиме по-новому Як повідомили в управлінні транспорту та зв’язку, на прохання мешканців внесено зміни у рух маршруту №43. Відповідно, маршрут пролягатиме до вул Дністровської, де розміщений Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Через «Євро-2012» навчальний рік в українських школярів закінчиться швидше Через «Євро-2012» навчальний рік в українських школярів закінчиться швидше Міністерство освіти і науки, молоді та спорту оприлюднило інформацію щодо закінчення 2011/2012 навчального року, державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного оцінювання у зв’язку з проведенням в Україні футбольного чемпіонату «Євро-2012».
  • Евакуатори хочуть віддати "Львівелектротрансу", щоб ті забирали машини з колій Евакуатори хочуть віддати "Львівелектротрансу", щоб ті забирали машини з колій У п`ятницю, 27 січня, на засідання виконавчого комітету Львівської міської ради буде винесено питання про передачу евакуаторів на баланс ЛКП «Львівелектротранс». Якщо відповідне рішення буде прийняте, то з понеділка в місті його "реалізуватимуть", - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий. А це дозволить евакуаторами забирати приватні автомобілі з колій.
  • Продуктові інтернет-ринки Львова: асортимент, доставка, ціни Продуктові інтернет-ринки Львова: асортимент, доставка, ціни Медіа-портал «Твоє місто» порівняв продуктові інтернет-ринки Львова: «VIP-послуга» («Шувар»), «Гуртівонька» і BezGMO.ua. Серед критеріїв - продукція, яку можна купити, сума мінімального замовлення, плата за доставку, географія доставки, години прийому заявок, час доставки та телефони.
  • Після закінчення реконструкції смуги з львівського аеропорту буде здійснюватись 5 нових авіарейсів Після закінчення реконструкції смуги з львівського аеропорту буде здійснюватись 5 нових авіарейсів На весняно-літній період 2012 року у львівському аеропорту заплановано виконання 5 нових авіарейсів. Про це медіа-портал «Твоє місто» повідомили у відділі маркетингу ДП "Міжнародний аеропорт Львів".
  • Львів`ян закликають не викидати батарейки у смітник Львів`ян закликають не викидати батарейки у смітник Львів`ян закикають дотримуватись правил утилізації старих батарейок. Від сьогодні, 23 січня, до 31 січня у Львові працюватиме 5 пунктів прийому старих батарейок для їхньої подальшої утилізації. Ініціатори проекту заликають львів`ян доулчитись до акції, адже викидання батарейок разом із побутовим сміттям забруднює ґрунт, водойми і повітря важкими металами та кислотами, які дуже шкідливі для здоров’я людини. - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Сьогодні у Львові демонтують новорічну ялинку Сьогодні у Львові демонтують новорічну ялинку У Львові завершилися новорічно-різдвяні свята, відтак постала необхідність демонтажу святкової атрибутики. І якщо минулого тижня почався демонтаж Різдвяного ярмарку, то сьогодні, 23 січня, розбирають новорічну ялинку.
  • Сьогодні на Сихові у Львові можуть відімкнути гарячу воду Сьогодні на Сихові у Львові можуть відімкнути гарячу воду Сьогодні, 23 січня, на ЦТП №4 (вул. Довженка, 22а) та ЦТП №6 (вул. Довженка, 7а) теплопостачального підприємства ЛМКП «Львівводоканал» проводитиме встановлення приладів обліку споживання холодної води на потреби виробництва гарячого водопостачання. У зв`язку з цим, як повідомляє прес-служба ЛМР з посиланням на ЛМКП "Львівводоканал", у деякі будинки може бути припинено гаряче водопостачання.
  • ЗМІ: незабаром українці зможуть отримувати візи в Індію по прильоту 
ЗМІ: незабаром українці зможуть отримувати візи в Індію по прильоту Індія має намір найближчим часом розширити список держав, громадяни яких можуть отримувати візи після прильоту, ще на 13 країн, до цього списку ввійде й Україна. Про це повідомляє газета Times of India.
  • Львівські кіномани виграли прикрас на 16 тисяч гривень
Львівські кіномани виграли прикрас на 16 тисяч гривень У кінотеатрі «Планета Кіно IMAX» відбулася акція «Новорічне святкування разом з IMAX!». За квитки у кіно та клубну картку кінотеатру кіномани стали власниками коштовних прикрас та грошового сертифікату на півтисячі гривень.
  • Від завтра львівські автобуси знову їздитимуть по-новому Від завтра львівські автобуси знову їздитимуть по-новому У суботу, 21 січня, наберуть чинності зміни до нової транспортної мережі Львова. За ними, зі змінами курсуватимуть автобуси на 28 маршрутах. Буклети з оновленими схемами, як повідомляє управління транспорту і зв`язку Львівської міської ради, 200 тисяч львів`ян (із 760 тисяч) повинні отримати у поштових скриньках.
  • У Львові за фото закоханих розігрують 2 тисячі гривень на ювелірні прикраси У Львові за фото закоханих розігрують 2 тисячі гривень на ювелірні прикраси Медіа-портал «Твоє місто» разом із кінотеатром «Планета Кіно ІМАХ», мережею ювелірних магазинів «Адамас» та мережею концептуальних ресторанів «ФЕСТ» оголошує романтичний фотоконкурс до Дня Святого Валентина.
  • Список таксі Львова, які називають вартість за проїзд при замовленні. Ціни (Оновлено) Список таксі Львова, які називають вартість за проїзд при замовленні. Ціни (Оновлено) «Твоє місто» склало список львівських таксі, оператори яких називають вартість за проїзд одразу при замовленні послуги. З`ясувалось, що таку функцію у Львові підтримує 9 компаній.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!