Новини
  • Медики радять львів Медики радять львів'янам як уникнути теплового та сонячного ударів На найближчі дні у місті Львові метеорологи прогнозують сонячну погоду за високої температури. Тому медики попереджають – остерігайтеся теплового та сонячного ударів.
  • В Україні введуть правила випуску та використання електронних грошей В Україні введуть правила випуску та використання електронних грошей 3 липня у Верховній раді був зареєстрований проект постанови про прийняття за основу законопроекту № 10656, що регламентує використання в Україні електронних грошей.
  • Пункти пропуску на українсько-польському кордоні працюватимуть у звичному режимі Пункти пропуску на українсько-польському кордоні працюватимуть у звичному режимі Сьогодні із 20.00 у міжнародних пунктах пропуску для автомобільного сполучення, розташованих на ділянці кордону в межах Львівщини, українські та польські прикордонні і митні служби починають працювати у звичному режимі, - повідомляє прес-служба Львівської митниці.
  • До кінця року Apple випустить "бюджетний" iPad До кінця року Apple випустить "бюджетний" iPad Компанія Apple до кінця 2012 року представить нову версію свого планшетного комп'ютера iPad, яка буде відрізнятися екраном меншого розміру і більш низькою ціною. Про це повідомляє РІА "Новости" із посиланням на джерела у компанії.
  • Кабмін змінив порядок реєстрації транспортних засобів Кабмін змінив порядок реєстрації транспортних засобів Кабінет міністрів скасовує обов’язкове дослідження транспортних засобів при їх реєстрації чи знятті з обліку. Як повідомляє прес-служба уряду, відповідну постанову, розроблену Міністерством внутрішніх справ, Кабмін ухвалив 27 червня
  • Як позбутися неуважності Як позбутися неуважності Існує кілька перевірених способів збільшити свою пам‘ять і позбутися від неуважності. Наш експерт — практикуючий психолог Ілона Власова.
  • Завтра у Львові буде чат-конференція з мером Завтра у Львові буде чат-конференція з мером 5 липня на ZAXID.NET відбудеться чат-конференція з міським головою Львова Андрієм Садовим. Чат розпочнеться о 12.00. Усі бажаючі можуть задати свої запитання.
  • У Львові зникнуть "дешеві" та "соціальні" аптеки У Львові зникнуть "дешеві" та "соціальні" аптеки Назви «соціальна» аптека, аптека «низьких» або «найкращих» цін є рекламою і вводять в оману громадян України, а тому з липня вони відтепер заборонені на вивісках. Тепер на вивісках фактично має залишитися тільки одне слово – «Аптека».
  • Rozetka.ua не доставлятиме електротовари додому Rozetka.ua не доставлятиме електротовари додому Інтернет-магазин Rozetka.ua не здійснюватиме доставку електротоварів додому у зв'язку із закриттям складу.
  • На Івана Купала у Львові буде ніч кіно На Івана Купала у Львові буде ніч кіно У ніч з 6 на 7 липня на території Саду Бернарденгарден (Музей Ідей, вул. Валова 18а) відбудеться «Дубль-16» кінофестивалю «ВІДКРИТА НІЧ» - повідомили організатори. Початок переглядів – о 21.00.
  • Укрзалізниця змінила умови бронювання квитків Укрзалізниця змінила умови бронювання квитків З 19 червня 2012 року встановлено термін попереднього резервування проїзних документів 60 діб на 8 найпопулярніших поїздів: № 20/20 Луганськ – Київ – Луганськ, №38/37 Донецьк – Київ – Донецьк, №44/43 Івано-Франківськ – Київ – Івано-Франківськ, №92/91 Львів – Київ – Львів, №12/11 Київ – Сімферополь – Київ, №67/68 Київ – Варшава – Київ, №81/82 Київ – Ужгород – Київ, №106/105 Одеса – Київ – Одеса, - повідомляє прес-служба Укрзалізниці.
  • "Твоє місто" та "!Фест" нагородили переможця фотоконкурсу до Євро-2012 "Твоє місто" та "!Фест" нагородили переможця фотоконкурсу до Євро-2012 Медіа-портал "Твоє місто" та холдинг емоцій "!Фест" нагородили переможця фотоконкурсу «Спіймай позитивні емоції Євро 2012». Ним став Роман Поляниця, чия фотографія "Віддані своїй команді" з німецькими вболівальницями набрала найбільшу кількість голосів - 216.
  • Курс Євро зросте на кілька днів Курс Євро зросте на кілька днів Пакет заходів, спрямованих на боротьбу з борговою кризою єврозони, який недавно ухвалили країни ЄС, у найближчі дні підвищать курс євро, однак ріст буде короткостроковим, запевняють експерти.
  • У Львові зросли ціни на квартири У Львові зросли ціни на квартири У Львові за період з 4 січня по 3 липня 2012 року вартість квартир на вторинному ринку зросла на 0,91% (13 дол. США) до 1 444 дол. США за кв. м.
  • Вулицю Гнатюка сьогодні відкриють для руху Вулицю Гнатюка сьогодні відкриють для руху Триває процес демонтаж конструкцій львівської фан-зони. І вже сьогодні буде відновлено рух транспорту через вулицю Гнатюка. А до кінця тижня запрацює фонтан перед Оперним театром.
  • У Львові можуть підвищити вартість проїзду у маршрутках до 3 грн У Львові можуть підвищити вартість проїзду у маршрутках до 3 грн У Львові розглядають можливість підвищення плати за проїзд у міському автобусному транспорті. Про це 3 липня повідомила прес-служба Львівської міської ради.
  • Чай дуже корисний для чоловіків, - вчені Чай дуже корисний для чоловіків, - вчені Якщо регулярно вживати чай схильність до розвитку однієї з найнебезпечніших і смертоносних хвороб сильної статі гарантовано зменшиться майже в 2 рази.
  • У Львові оголосили конкурс проектів впорядкування комплексу Бернардинів У Львові оголосили конкурс проектів впорядкування комплексу Бернардинів Львівська міська рада, спільний українсько-німецький проект «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова» та Центр міської історії Центрально-Східної Європи оголосила міжнародний відкритий конкурс проектів впорядкування простору Бернардинського комплексу у Львові. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.
  • В Україні врегулюють вартість послуг ріелторів В Україні врегулюють вартість послуг ріелторів Уряд підготував законопроект, яким зобов’яже ріелторів отримувати сертифікати і підвищувати свою кваліфікацію кожні три роки. При цьому їхні послуги не зможуть коштувати більше 3% від вартості нерухомості.
  • Відтепер по суботах можна долетіти зі Львова до Риму Відтепер по суботах можна долетіти зі Львова до Риму В суботу, 30 червня, із львівського аеропорту ім. Данила Галицького вилетів перший літак до столиці Італії Риму, - повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
  • Частину львівських садочків у липні закриють на ремонт Частину львівських садочків у липні закриють на ремонт У Львові із 2 по 15 липня дошкільні заклади призупинили свою роботу, у зв'язку з проведенням ремонтних робіт та вибуттям дітей на оздоровлення, -повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • До кінця тижня у Львові триматиметься спека До кінця тижня у Львові триматиметься спека Сьогодні, 2 липня, у Львові опади не очікуються, вітер змінних напрямків, 3-8 м/с, - повідомляє Укргідрометцентр.
  • До кінця року ціна на пиво зросте на 15%, продукти широкого вжитку - втричі, - прогнози експертів До кінця року ціна на пиво зросте на 15%, продукти широкого вжитку - втричі, - прогнози експертів Соцпрограми — прямі винуватці майбутнього подорожчання товарів народного споживання. Таку думку висловив голова підкомітету Комітету Верховної Ради з питань бюджету, народний депутат Олександр Чорноволенко.
  • На європейських курортах цього літа суттєві знижки на відпочинок На європейських курортах цього літа суттєві знижки на відпочинок Через кризу у Європі курорти Греції, Іспанії та інших країн почали заманювати туристів досить великими знижками, які часом доходять до 25%. Проте вітчизняні туроператори приховують ці дані від клієнтів та отримують надприбутки.Так, у Греції в нинішньому сезоні ціни в більшості готелів знизилися на 10%, а деякі готові поступитися і до 20-25%, пише "Деловая столица".
  • Сьогодні в Україні стартує вступна кампанія у ВИШі Сьогодні в Україні стартує вступна кампанія у ВИШі В Україні 2 липня розпочнеться вступна кампанія до вищих навчальних закладів.
  • Коментарі у Facebook тепер можна буде редагувати Коментарі у Facebook тепер можна буде редагувати Соціальна мережа Facebook дозволить користувачам редагувати власні коментарі.
  • У Львові три тижні не буде гарячої води У Львові три тижні не буде гарячої води Від сьогодні, 2 липня і до 23 липня ЛМКП «Львівтеплоенерго» розпочне гідравлічні випробування магістральних теплових мереж від ТЕЦ-1 (І тепловивід), тому подача гарячої води буде припинена в деяких районах Львова. Про це "Твоє місто" повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
  • З 1 липня на 10% зросла вартість користування стаціонарним телефоном З 1 липня на 10% зросла вартість користування стаціонарним телефоном Від учора, 1 липня, відповідно до постанови Національної комісії, що здійснює держрегулювання в сфері зв'язку та інформатизації (НКРСІ), тарифи на користування стаціонарним телефоном зросли на 10%.
  • Збірна Іспанії втретє стала чемпіоном Європи з футболу Збірна Іспанії втретє стала чемпіоном Європи з футболу У неділю, 1 липня, у Києві відбувся фінальний матч ЄВРО-2012. Збірна Іспанії перемогла в останньому поєдинку цьогорічного Чемпіонату Європи з футболу команду Італії.
  • Сьогодні ввечері - фінал Євро 2012. Пряма трансляція - на телеканалах "Україна","Футбол", "Перший національний" Сьогодні ввечері - фінал Євро 2012. Пряма трансляція - на телеканалах "Україна","Футбол", "Перший національний" Фінал Євро-2012, який відбудеться 1 липня на київському НСК Олімпійський, наживо побачать 150 мільйонів глядачів. Як повідомляє офіційний сайт УЄФА, ефектним вступом до фінального поєдинку між збірними Іспанії та Італії стане також офіційна церемонія закриття Євро-2012.
  • У Львові знову потепління У Львові знову потепління За прогнозами Укргідрометцентру, сьогодні, 30 червня у Львові переважатиме сонячна погода, температура вдень +24...29 градусів за Цельсієм, вітер південно-східний 3-8м/с.
  • Від сьогодні українці платитимуть на 3% більше при купівлі авто Від сьогодні українці платитимуть на 3% більше при купівлі авто 28 червня вступає в силу Закон «Про внесення змін в статтю 1 Закону України «Про збір на обов’язкове державне пенсійне страхування», інформує прес-служба парламенту.
  • Сьогодні - перший півфінал Євро-2012. Трансляція матчу Португалія - Іспанія о 21.45 на ТРК "Україна" і каналі "Футбол" Сьогодні - перший півфінал Євро-2012. Трансляція матчу Португалія - Іспанія о 21.45 на ТРК "Україна" і каналі "Футбол" Сьогодні, 27 червня, визначиться перший фіналіст Євро-2012. У півфінальному поєдинку чемпіонату Європи з футболу на стадіоні "Донбас-Арена" в Донецьку зустрінуться збірні Португалії та Іспанії. Матч транслюватимуть телеканали "Україна" й "Футбол". Початок гри о 21:45.
  • Ставку внеску в дешевій іпотеці можуть знизити до 10% Ставку внеску в дешевій іпотеці можуть знизити до 10% В постанову щодо здешевлення іпотеки планують внести нові зміни, знизивши обов‘язковий внесок позичальника. Про це повідомляє Кореспондент, цитуючи главу Міністерства регіонального розвитку Анатолія Близнюка. За словами міністра, відомство може знизити внесок з 25% до 10%.
  • На вихідні у Львові буде прохолодно і йтиме дощ На вихідні у Львові буде прохолодно і йтиме дощ 28 та 29 червня у Львові очікується прохолодна та дощова погода.
  • З 1 липня у Львові зростуть тарифи на електроенергію для населення З 1 липня у Львові зростуть тарифи на електроенергію для населення Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики Постановою №750 від 15.06.2012р., зареєстрованою в Міністерстві юстиції України 19.06.2012р. за №996/21308, внесла зміни до тарифів на електричну енергію, що відпускається населенню. Постанова набуває чинності 1 липня 2012 року. Про це 27 червня повідомляє відділ корпоративних зв’язків ПАТ «Львівобленерго».
  • День Конституції у Львові святкуватимуть 2 дні. Програма День Конституції у Львові святкуватимуть 2 дні. Програма У Львові 27-28 червня відбудеться ряд заходів з нагоди Дня Конституції. Як повідомили ZAXID.NET у Львівській міській раді, впродовж двох днів на північній стороні площі Ринок виступить симфонічний оркестр Львівської обласної філармонії, актори Львівського академічного духовного театру «Воскресіння» покажуть виставу «Фієста».
  • ПриватБанк обмежив зняття грошей із карток ПриватБанк обмежив зняття грошей із карток ПриватБанк, який володіє найбільшою мережею банкоматів в Україні, обмежив зняття грошей із карток Visa інших банків сумою 100 грн за раз.
  • Наступні чотири дні в Україні - вихідні Наступні чотири дні в Україні - вихідні Чотири дні відпочиватимуть українці з нагоди Дня Конституції. Про це йдеться у постанові Кабміну.
  • Маршрут тролейбуса №12 у Львові відновлять з 7 липня Маршрут тролейбуса №12 у Львові відновлять з 7 липня Тролейбус №12 відновить свій маршрут уже з 7 липня, зараз тривають роботи з влаштування контактної мережі на вул. Городоцькій, - повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
  • Влітку з Влітку з'являться нові авіарейси зі Львова: Львів-Рим, Львів-Тель-Авів, Львів-Геракліон Як розповів генеральний директор Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького Роман Гонтарев, за період ЄВРО у львівському аеропорту відкрито декілька нових напрямків: Львів-Сургут, Львів-Салоніки, Львів-Тіват, Львів-Сімферополь, Львів-Баку. Найближчими днями, з 30 червня, буде відкрито новий рейс до Риму, з липня працюватиме новий рейс до Тель-Авіву, а також авіарейс Львів-Геракліон.
  • Сьогодні - день джазу на фестивалі "FanARTia" у Львові Сьогодні - день джазу на фестивалі "FanARTia" у Львові Сьогодні, 26 червня, на фестивалі «ФанАРТія» у львівській фан-зоні польські зірки джазу Jarek Smietana Band представлять програму From F. Chopin to J. Hendrix. А львівський гурт ShockolaD виступить з камерним оркестром «Віртуози Львова».
  • Новий Закон про вищу освіту можуть прийняти вже в липні Новий Закон про вищу освіту можуть прийняти вже в липні Уже в понеділок Кабмін повинен отримати від відомства Дмитра Табачника остаточну версію багатостраждального закону про вищу освіту. В Раді його не можуть прийняти вже два роки. Новий текст — це компромісний варіант, над яким працювала кілька місяців група експертів на чолі з ректором НТУ КПІ та екс-міністром освіти Михайлом Згуровським.
  • Водії їздитимуть з ввімкненими фарами 7 місяців на рік Водії їздитимуть з ввімкненими фарами 7 місяців на рік Кабінет міністрів України готує чергові зміни до Правил дорожнього руху. Проект змін вже пройшов стадію громадського обговорення, і зараз в нього вносяться фінальні поправки.
  • У мобільних картах для iPhone та iPad з У мобільних картах для iPhone та iPad з'явився громадський транспорт Львова Яндекс оновив мобільні Карти для iPhone та iPad. Тепер власники iOS-пристроїв можуть планувати за допомогою програми маршрути не лише автомобілем, але й міським транспортом. Як і на maps.yandex.ua, ця функція доступна наразі для Львова та ще 6 українських міст, - повідомили "Твоє місто" у компанії "Яндекс.Україна".
  • В Україні поки що не буде магазинів duty-free всередині країни В Україні поки що не буде магазинів duty-free всередині країни Норма про можливість відкриття магазинів безмитної торгівлі поза пунктами перетину кордону була виключена з нової редакції Митного кодексу через ризик збільшення порушень, заявив голова Митної служби Ігор Калєтнік.
  • Замість печаток в Україні планують застосовувати обов`язковий підпис Замість печаток в Україні планують застосовувати обов`язковий підпис Кабінет міністрів з метою полегшення ведення бізнесу в Україні пропонує скасувати обов‘язкове застосування суб’єктами господарювання печаток, замінивши їх вказівкою в документах особистого підпису.
  • Податкова роз`яснила як діятимуть зміни до Податкового кодексу Податкова роз`яснила як діятимуть зміни до Податкового кодексу Підписаний Президентом України Закон № 4834-VI Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо удосконалення деяких податкових норм значно полегшить діяльність суб‘єктів малого та середнього бізнесу, запевняють у Державній податковій службі. Про це пише «Корреспондент».
  • Сьогодні у Львові буде "Етно-диско" з Олегом Скрипкою Сьогодні у Львові буде "Етно-диско" з Олегом Скрипкою 26 червня на території гостинності «LeoFan» Олег Скрипка представить особливу програму вечорниць «Етно-диско». Українські «Етно-диско вечорниці» відбудуться у супроводі видатного скрипаля-віртуоза Василя Попадюка. Початок дійства о 20:00 год - повідомили у медіа-центрі "Львів 2012".
  • Підприємці можуть розстрочити заборгованість зі сплати страхових внесків Підприємці можуть розстрочити заборгованість зі сплати страхових внесків З 12 червня 2012 року набрав чинності Закон України “Про внесення змін до розділу VIII “Прикінцеві та перехідні положення” Закону України “Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування” щодо стимулювання сплати поточних платежів з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та погашення заборгованості до Пенсійного фонду України”, - повідомили "Твоє місто" у прес-службі Львівської ОДА.
  • У Львові три тижні не буде гарячої води У Львові три тижні не буде гарячої води З 2 до 23 липня ЛМКП «Львівтеплоенерго» проводитиме гідравлічні випробування магістральних теплових мереж від ТЕЦ-1, з метою виявлення дефектів, що підлягають ліквідації під час літнього ремонтного періоду, а також для перевірки щільності та механічної міцності магістральних теплових мереж.
  • Помідори омолоджують організм, - вчені Помідори омолоджують організм, - вчені Помідори здатні не просто підтримувати молодість шкіри, а й оберігати її від згубного впливу УФ-променів. До такого висновку дійшли вчені Університету Ньюкасла (Велика Британія).
  • Подорожуючи залізницею з малими дітьми, батьки повинні мати оригінал свідоцтва про народження Подорожуючи залізницею з малими дітьми, батьки повинні мати оригінал свідоцтва про народження Провідники потягів готові виганяти з вагонів батьків з малолітніми дітьми, якщо у них немає документів на цих дітей. Як з'ясували журналісти ТСН, такий випадок мав місце у неділю, 24 червня.
  • У Львові продовжують ремонт доріг У Львові продовжують ремонт доріг Після Євро-2012 львівські дороги продовжать ремонтувати, замовниками робіт виступають районні адміністрації. Про це "Твоє місто" повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
  • Погода змінилась: цього тижня львів Погода змінилась: цього тижня львів'ян очікує похолодання У першій половині тижня 25 червня – 1 липня в Україні очікується пониження температури повітря, місцями дощі. Середня температура повітря - близько 14-19 градусів вночі і 20-25 тепла вдень.
  • У півфінал Євро-2012 вийшли Італія, Португалія, Німеччина та Іспанія У півфінал Євро-2012 вийшли Італія, Португалія, Німеччина та Іспанія Поєдинок Англія – Італія, в якому після «сухих» 120 хвилин основного та додаткового ігрового часу в серії післяматчевих пенальті перемогу з рахунком 4:2 отримали італійці, визначив останнього півфіналіста чемпіонату Європи з футболу, що підходить до свого завершення на зелених полях України та Польщі.
  • Як правильно харчуватися чоловікам Як правильно харчуватися чоловікам Сучасний чоловік підданий досить динамічному способу життя, причому дана динаміка супроводжує його з дня на день протягом всього його життя. Найчастіше у чоловіків не залишається часу на повноцінний відпочинок, а головне на правильне харчування. А ось правильне харчування їм просто необхідно. Саме воно може допомогти йому подолати всі тягарі сучасного світу.
  • У Львівському аеропорту відтепер можна орендувати авто У Львівському аеропорту відтепер можна орендувати авто В міжнародному аеропорті «Львів» імені Данила Галицького відкрили пункт прокату автомобілів компанії Avis Україна.
  • П П'ять днів у Львові не буде гарячої води. Перелік будинків Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», ремонтні бригади підприємства проводять ремонт на магістральній тепловій мережі на вул. Луганській.
  • Від сьогодні у Львові знову працюватимуть евакуатори Від сьогодні у Львові знову працюватимуть евакуатори У Львові евакуатори звозитимуть автомобілі, що порушують правила паркування та блокують рух громадського транспорту на спеціально обладнаний майданчик на вул. Промисловій, 29.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!