Новини
  • Список вулиць Львова, де заборонено паркуватись на час Євро-2012 Список вулиць Львова, де заборонено паркуватись на час Євро-2012 Львівська міськрада визначила перелік вулиць, де у дні проведення матчів Євро-2012 буде заборонено паркування транспортних засобів, у тому числі і на відведених та спеціально обладнаних майданчиках для паркування, - повідомила прес-служба Львівської міськради.
  • Сьогодні-завтра у Львові перекрита вул. Героїв УПА Сьогодні-завтра у Львові перекрита вул. Героїв УПА 10 травня з 10.00 до 20.00 11 травня у Львові буде перекрито рух по вул. Героїв УПА на ділянці від пл. Липневої до вул. Я. Пастернака.
  • Через 4 роки у Львові може постати виставково-конгресовий комплекс на 5 тисяч людей? Через 4 роки у Львові може постати виставково-конгресовий комплекс на 5 тисяч людей? Через 4 роки у Львові, неподалік від стадіону «Арена Львів», може постати виставково-конгресовий комплекс на 5000 людей. Зараз у місті тривають підготовчі роботи для реалізації цієї ідеї, - повідомив медіа-порталу «Твоє місто» співавтор проекту з робочою назвою «Lviv Expo Congess Hall» Ярослав Галицький.
  • У Львові провели генеральну репетицію усіх служб перед ЄВРО-2012. ФОТО У Львові провели генеральну репетицію усіх служб перед ЄВРО-2012. ФОТО Вчора, 8 травня у Львові в тестовому режимі працювали транспортні, медичні служби міста. Як розповів директор департаменту «Євро 2012» Олег Засадний, таке тестування допомагає краще підготуватись та реально перевірити усі моменти напередодні матчів Євро 2012 - повідомили "Твоє місто" у медіа-центрі "Львів 2012"
  • У Львові стартує конкурс  ІТ стартапів. Приз - 40 тисяч гривень У Львові стартує конкурс ІТ стартапів. Приз - 40 тисяч гривень В рамках проведення Міжнародного Форуму Інвестицій та Інновацій 24-25 травня 2012 року у Львові відбудеться конкурс ІТ стартапів – 3i Start-up Award 2012. Про це повідомили організатори заходу.
  • Перепустки для в Перепустки для в'їзду на вулицю Стрийську у Львові видаватимуть з 15 травня З 15 травня у Львові почнуть видавати перепустки львів’янам, які мешкають на вул. Стрийській (неподалік стадіону «Арена Львів») за допомогою яких вони зможуть заїжджати на вул. Стрийську. Про це повідомив заступник директора департаменту «Євро-2012» Львівської міської ради Олег Вілюра.
  • У Львові стало більше занедбаних будинків, - Святослав Вакарчук У Львові стало більше занедбаних будинків, - Святослав Вакарчук За більше ніж 10 років, що лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук живе у столиці, у Львові стало більше занедбаних будинків. Натоміть у місті побільшало туристів, а центр став веселішим. Такими думками про наше місто музикант поділився у новій рубриці порталу Твоє місто «Львів: погляд збоку».
  • На Львівщині – штормове попередження, у Львові сьогодні  +6…+11ºС На Львівщині – штормове попередження, у Львові сьогодні +6…+11ºС Сьогодні, 8 травня у Львівській області очікують грозу, град, вночі та вранці сильні зливи, під час грози подекуди вітер 15-20 м/с.
  • У Львові в таксі з наліпками "Привітне місто" можна розрахуватись карткою У Львові в таксі з наліпками "Привітне місто" можна розрахуватись карткою 7 травня у Львові відзначили кращі компанії таксоморних перевезень наліпками «Привітне місто». Такі наліпки отримують ті таксі, які виконали вимоги до Євро-2012. Відтак, сьогодні 5 компаній таксомоторних перевезень отримали такі наліпки. Вимоги було визначено на засіданнях робочї групи «Таксі»: зокрема, це заборона паління, наявність таксометрів, володіння операторами іноземної мови та інші, повідомили у медіа-центрі «Львів-2012».
  • Львів Львів'янам обіцяють гарячу воду. Графік «Львівтеплоенерго» відновило подачу гарячої води із випередженням встановленого графіку до близько 400 споживачів, протягом тижня після гідравліки. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.
  • Більшість львів Більшість львів'ян на час Євро-2012 поїдуть з міста Кожен шостий мешканець Львова поїде зі Львова на час футбольного чемпіонату Європи 2012 року. Такими є результати соціологічного дослідження, що провів Український центр вивчення громадської думки «Соціоінформ» у травні 2012 року.
  • На Львівщині з На Львівщині з'явиться курорт державного значення Східниця стане курортом державного значення. Проект рішення "Про оголошення природних територій смт Східниця курортом державного значення" колегія Львівської ОДА прийняла 4 квітня.
  • Вкладники Ощадбанку СРСР отримають по 500 грн Вкладники Ощадбанку СРСР отримають по 500 грн Компенсаційні виплати спадкоємцям вкладників Ощадбанку СРСР становитимуть не більше 500 грн., - згідно постанови Кабінету Міністрів України.
  • У Львові відбувся весняний діловий форум У Львові відбувся весняний діловий форум 26 квітня у Львові у конференц-залі стадіону «Арена Львів» відбувся Весняний діловий форум. На захід завітали близько 200 гостей: бізнесмени, міські голови, представники провідних банківських установ, міжнародних економічних організацій та установ, фінансових та інвестиційних компаній тощо. Про що говорили на форумі – дивіться у сюжеті медіа-порталу «Твоє місто».
  • На львівському стадіоні під час Євро-2012 заборонені вувузели На львівському стадіоні під час Євро-2012 заборонені вувузели На стадіонах під час матчів футбольного Чемпіонату Європи 2012 року заборонені вувузели, гучномовці, сирени та інші механічні або електронні акустичні пристрої. Про це йдеться у опублікованому Списку заборонених предметів, а також у правилах поведінки на стадіонах під час матчів Чемпіонату Європи.
  • Львівський аеропорт не прийматиме рейси 10-15 травня Львівський аеропорт не прийматиме рейси 10-15 травня Міжнародний аеропорт "Львів" ім. Данила Галицького не прийматиме рейси з вечора 10 травня до ранку 15 травня. Це пов'язано із завершенням реконструкції нової злітної смуги та монтажем необхідного обладнання, повідомляє прес-служба аеропорту.
  • На час Євро-2012 ресторани Львова працюватимуть цілодобово На час Євро-2012 ресторани Львова працюватимуть цілодобово У дні проведення матчів Євро-2012 у Львові (9, 13 та 17 червня) та у наступні дні заклади ресторанного господарства мають працювати у цілодобовому або продовженому режимі. Такою є одна з базових вимог до стандартів роботи закладів харчування під час футбольного чемпіонату. Про це йдеться у рішенні виконкому Львівської міської ради від 4 травня 2012-го "Про деякі питання функціонування міста під час підготовки та проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу".
  • Ремонт доріг біля залізничного вокзалу Львова обіцяють завершити за три тижні Ремонт доріг біля залізничного вокзалу Львова обіцяють завершити за три тижні Ремонтні роботи на вул. Городоцькій-Чернівецькій у Львові планують завершити до 25 травня. Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.
  • У Львові діятиме безкоштовна виставка екзотичних тварин У Львові діятиме безкоштовна виставка екзотичних тварин 11 травня у Львові відкривається друга загальноміська виставка тераріумних тварин, організаторами якої є Львівський міський дитячий еколого-натуралістичний центр та Львівський клуб акваріумістів, повідомила прес-служба Львівської міської ради.
  • Завтра у Львові перекриють вулицю Стрийську Завтра у Львові перекриють вулицю Стрийську 8 травня у Львові відбудеться останнє генеральне тестування служб міста до Євро 2012. Відтак, на стадіоні «Арена Львів» у тестовому режимі Євро відбудеться матч 1/2 Національного Кубку шкільного футболу Євро-2012 серед школярів. Вул Стрийська буде перекритою для руху транспорту з 16.30 по 20.30.
  • Львів Львів'яни третій день святкують 756 років місту Цьогоріч Львів відзначає 756 річницю свого заснування. З цього приводу у місті протягом трьох днів відбувається чимало цікавих заходів. Розпочалися святкування о 19.00 год 4 травня концертом на пл Ринок.
  • У львівських маршрутках озвучуватимуть зупинки У львівських маршрутках озвучуватимуть зупинки Маршрутки у Львові почнуть озвучувати. Вже до середини травня на всіх радіальних маршрутках водії мають оголошувати зупинки, як це відбувається в електротранспорті. Про це в ефірі ток-шоу «Відверта розмова», що на Телеканалі 24, повідомив начальник управління транспорту міста Микола Жук.
  • Телевізор шкодить розвитку немовлят Телевізор шкодить розвитку немовлят Перегляд телевізора немовлятами негативно впливає на їх розумовий розвиток. Відтепер це не порожні слова, а офіційно опубліковані результати понад 50 незалежних досліджень Американської асоціації педіатрів, що проводились починаючи з 1999-го року.
  • Курс долара до кінця 2012 року буде стабільним - 8,0 +/-2%, - прогноз аналітиків Курс долара до кінця 2012 року буде стабільним - 8,0 +/-2%, - прогноз аналітиків Різні суспільно-економічні індикатори дозволяють прогнозувати, що валютний курс впродовж 2012 року в Україні залишатиметься стабільним - резюмував у своїй доповіді "Економіка України та ринки капіталу в 2012 році" під час проведення Весняного Ділового Форуму у Львові директор інвестиційно-банківського департаменту ІC Dragon Capital Андрій Пивоварський.
  • Переможець "Голосу країни" дасть концерт у Львові 5 травня Переможець "Голосу країни" дасть концерт у Львові 5 травня У суботу, 5 травня з великим концертом у супроводі симфонічного оркестру у рідному Львові виступить переможець телепроекту "Голос країни" Павло Табаков.
  • Міста-господарі Євро-2012 в Україні сполучать швидкісною залізницею Міста-господарі Євро-2012 в Україні сполучать швидкісною залізницею Віце-прем’єр – Міністр інфраструктури України Борис Колесніков заявив, що відвідування матчів Євро-2012 – можливість повболівати за свою команду, а в Україні будуть раді всім гостям чемпіонату. Про це він заявив в інтерв’ю «Інтерфакс-Україна» - повідомляє Інформаційний центр «Україна-2012».
  • З наступного тижня у Львові похолодає. Але літо обіцяють спекотним З наступного тижня у Львові похолодає. Але літо обіцяють спекотним Наступного тижня температура повітря у Львові опуститься на кілька градусів. Водночас, літо буде ще спекотнішим, ніж минулого року.
  • На день міста у Львові громадський транспорт курсуватиме до ночі На день міста у Львові громадський транспорт курсуватиме до ночі На день міста у Львові громадський транспорт курсуватиме за подовженим графіком. Для зручності та комфорту мешканців на 6 та 7 травня прийнято рішення про продовження тривалості часу роботи пасажирського транспорту до 01.00 год, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Водіїв просять об’їжджати вулицю Пасічну до кінця травня Водіїв просять об’їжджати вулицю Пасічну до кінця травня Сьогодні, 2 травня, вул Пасічну від вул Личаківської до вул Таджицької закрито на ремонт. У зв’язку з цим водіїв просять об’їжджати зазначену ділянку сусідніми вулицями – вул Мечникова, Студентською, Зеленою, Дж. Вашингтона - повідомили у прес-службі ЛМР.
  • Зі Львова в Москву з Зі Львова в Москву з'явився новий авіарейс В понеділок, 30 квітня 2012 новий авіаперевізник «Ямал» розпочав виконання рейсів за напрямком Львів-Москва з Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького.
  • Під час Євро-2012 на кільцевій дорозі у Львові частково обмежуватимуть рух транспорту Під час Євро-2012 на кільцевій дорозі у Львові частково обмежуватимуть рух транспорту На час Євро-2012 кільцеву дорогу у Львові не закриватимуть, але на ній частково будуть обмежувати рух транспорту. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
  • Третього травня у Львові на ремонт частково закриють вулицю Пасічну Третього травня у Львові на ремонт частково закриють вулицю Пасічну Третього травня у Львові на ремонт закриють вул.Пасічну на ділянці від вул. Личаківської до вул.Таджицької. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради з посиланням на управління капітального будівництва ЛМР.
  • Через тиждень у Стрийському парку у Львові запрацює дитяча залізниця Через тиждень у Стрийському парку у Львові запрацює дитяча залізниця 6 травня об 11.00 зі станції Сонячна у Стрийському парку у Львові вирушить у перший за цей рік рейс поїзд «Вітерець» Львівської дитячої залізниці, яка відкриває свій 61-й сезон. Про це повідомили у прес-службі "Львівської залізниці".
  • 8 травня у Львові виступить Національний симфонічний оркестр Угорщини 8 травня у Львові виступить Національний симфонічний оркестр Угорщини 8 травня у Львівському академічному театрі опери та балету ім. Соломії Крушельницької виступатиме Національний симфонічний оркестр Угорщини. Про це повідомила завідувач літературної частини театру Надія Труш.
  • На Львівському вокзалі відкрили другий Інформаційний центр На Львівському вокзалі відкрили другий Інформаційний центр 26 червня у Львові відкрили другий Туристично-інформаційний центр, який надаватиме необхідну інформацію туристам. Під час Євро-2012 тут гості міста зможуть отримати карти, путівники, календар подій у місті, карту основних об’єктів турніру у Львові. ТІЦ працює у центральній касовій залі вокзалу. Згідно статистики, 80% туристів до Львова приїжджають саме залізничним транспортом.
  • Сьогодні у Львові тестують роботу аеропорту «Львів» Сьогодні у Львові тестують роботу аеропорту «Львів» Сьогодні, 28 квітня, в рамках репетиції Львова Єврочемпіонату 2012, у місті відбудеться тестування Міжнародного аеропорту «Львів»: 700 людей пройдуть через основні етапи реєстрації нового терміналу аеропорту з багажем, пройдуть паспортний, митний конроль, вихід на посадку, приліт. Про це повідомили у медіа-центрі «Львів-2012».
  • Сьогодні у Львові зміни у русі транспорту Сьогодні у Львові зміни у русі транспорту Сьогодні, 28 квітня, у Львові буде перекрито вул. Стрийська, Шота Руставелі, пл. Петрушевича. Обмеження діятимуть у зв`язку з генеральною репетицією служб міста до Євро-2012.
  • З квитком на матч ФК «Львів» - «Металург» можна відвідати ігри кубку шкільного футболу З квитком на матч ФК «Львів» - «Металург» можна відвідати ігри кубку шкільного футболу Cьогодні, 28 квітня, на «Арені Львів» замість матчу ФК «Львів» - ФК «Металург» відбудуться 2 матчі 1/16 Національного Кубку шкільного футболу Євро-2012 серед школярів. Вхід на стадіон відбудеться за квитками, що були роздруковані на матч ФК «Львів» - ФК «Металург», - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Найкращим містом у світі для шопінгу назвали Лондон Найкращим містом у світі для шопінгу назвали Лондон Найкращим містом у світі для здійснення покупок названо Лондон. Такий висновок зробили співробітники видання The Economist.
  • У Львові проводять гідравлічні випробування. Графік відновлення та відімкнення подачі гарячої води У Львові проводять гідравлічні випробування. Графік відновлення та відімкнення подачі гарячої води З 23 квітня теплопостачальні підприємства Львова розпочали проведення гідравлічних випробувань теплових мереж на щільність. Виконання цих робіт зумовлює тимчасове припинення подачі гарячої води мешканцям, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Завтра ансамбль "Мрія" у Львові відзначить 65 річницю Завтра ансамбль "Мрія" у Львові відзначить 65 річницю 28 квітня 2012 року в приміщенні МПК ім. Г. Хоткевича відбудеться ювілейний концерт Народного ансамблю танцю "Мрія" з нагоди 65 річниці від часу заснування. Онлайн-трансляцію заходу забезпечуватиме медіа-портал "Твоє місто" за сприяння виставкової компанії "ExpoLviv" та технічної підтримки "Інтертелеком".
  • Сьогодні у Львові співатимуть пісні Івасюка Сьогодні у Львові співатимуть пісні Івасюка Сьогодні, 27 квітня, на площі Ринок у Львові відбудуться Вуличні Співи, присвячені пам’яті українського композитора Володимира Івасюка, - повідомили організатори Співів.
  • Куди піти у Львові на вихідні. Анонси на 28 квітня-3 травня
Куди піти у Львові на вихідні. Анонси на 28 квітня-3 травня Традиційно напередодні вихідних "Твоє місто" радить львів`янам та гостям міста, як провести вихідні у нашому місті. Читайте нижче анонси подій, які відбудуться у Львові у ці вихідні з 28 квітня по 3 травня 2012 року.
  • Для в’їзду на територію "Арени Львів" у дні матчів ЄВРО водіям потрібно звернутись у ЛМР Для в’їзду на територію "Арени Львів" у дні матчів ЄВРО водіям потрібно звернутись у ЛМР У дні матчів Євро-2012 зона периметра стадіону "Арена Львів" буде закрита. Відтак водіям для права в’їзду туди потрібно отримати перепустку в департаменті «Євро-2012» ЛМР. Підставою для отримання перепустки, як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, для мешканців буде документ, який підтверджуватиме проживання людини у межах периметра стадіону.
  • Цього року набере чинності угода про безвізовий режим між Україною та Туреччиною Цього року набере чинності угода про безвізовий режим між Україною та Туреччиною Уряд України затвердив угоду про безвізовий режим з Туреччиною. Як очікується, угода набуде чинності в другому півріччі. Як повідомляє Коммерсантъ-Украина, документ встановлює безвізовий порядок в'їзду і виїзду, прямування транзитом та перебування громадян однієї сторони на території іншої держави на підставі дійсних проїзних документів за умови, що термін їх безперервного перебування не перевищує 30-ти днів від дати в'їзду.
  • З 1 травня в Україні діятимуть нові тарифи на електроенергію З 1 травня в Україні діятимуть нові тарифи на електроенергію Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики Постановою №497 від 23.04.2012р., зареєстрованою в Міністерстві юстиції України 23.04.2012р. за №598/20911, внесла зміни до тарифів на електричну енергію, що відпускається населенню і населеним пунктам. Постанова набуває чинності 01 травня 2012 року, - повідомили у відділі корпоративних зв’язків ПАТ “Львівобленерго”.
  • У Львові проїзд в електротранспорті для глядачів Євро-2012 буде безкоштовний У Львові проїзд в електротранспорті для глядачів Євро-2012 буде безкоштовний Депутати Львівської міськради сьогодні, 26 квітня, визначили ЛКП «Львівлектротранс» організатором перевезення під час Євро-2012. За ухвалу проголосувало 65 депутатів.Згідно з ухвалою, ЛКП має укласти договір з УЄФА/МОК про безкоштовне перевезення акредитованих осіб УЄФА, представників ЗМІ та вболівальників, які мають квитки на матчі Євро-2012.
  • На вихідних у Львові відбудеться фестиваль «Флюгери Львова з Бучач» На вихідних у Львові відбудеться фестиваль «Флюгери Львова з Бучач» 29 квітня – 1 травня у Львові відбудеться ювілейний X міжнародний етно-джазовий фестиваль «Флюгери Львова з Бучач».
  • У Львові затвердили кінцеву зупинку маршруту "Львів-Бірки" У Львові затвердили кінцеву зупинку маршруту "Львів-Бірки" Управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради погодило кінцеву зупинку для маршруту "Львів-Бірки" на станції Підзамче, - повідомляє прес-служба ЛМР.
  • У суботу у Львові курсуватимуть експрес-автобуси до автовокзалу (ОНОВЛЕНО) У суботу у Львові курсуватимуть експрес-автобуси до автовокзалу (ОНОВЛЕНО) Цією суботи, 28 квітня, у Львові, як і у день євроматчів, до зупинки на вул. Вернадського поблизу головного автовокзалу курсуватимуть експрес-автобуси.
  • На фіналі “Голосу країни” Павло Табаков заспіває пісню "Тільки ти моя" На фіналі “Голосу країни” Павло Табаков заспіває пісню "Тільки ти моя" У наступному, фінальному, ефірі проекту “Голос країни” львів`янин Павло Табаков заспіває пісню зі свого репертуару “Тільки ти моя”. Композиція, як розповів співак у експрес-інтерв’ю Vlaskor.net, буде виконано у новому аранжуванні. Про це та інше від фіналіста талант-шоу "Голос країни" читайте нижче.
  • В Україні пиво подорожчає на 13%, - прогноз В Україні пиво подорожчає на 13%, - прогноз У випадку прийняття Верховною Радою законопроекту про диференціацію акцизу в залежності від вмісту в ньому алкоголю пиво в Україні подорожчає у середньому на 13%. Це прогнозує компанія, яка входить у трійку найбільших в Україні виробників пива, - повідомив директор з правових питань та корпоративних відносин фірми Денис Хренов.
  • На вихідні у Львові очікують до 27 градусів тепла На вихідні у Львові очікують до 27 градусів тепла На вихідні синоптики прогнозують у Львові сонячну погоду та потепління до 27 градусів.
  • У Львові кафе та ресторани, готові до Євро-2012, матимуть наліпки "Привітне місто" У Львові кафе та ресторани, готові до Євро-2012, матимуть наліпки "Привітне місто" 25 квітня у Львові розпочали відзначати кращі кафе та ресторани наліпками «Привітне місто». Такі наліпки отримують ті заклади харчування, які виконали усі вимоги до Євро-2012. Вимоги було визначено на засіданнях робочї групи «Ресторани»: зокрема, це можливість провести безготівковий розрахунок, привітність персоналу, меню іноземними мовами, знання іноземних мов персоналом та якість кухні.
  • Завтра у Львові розпочнеться Міжнародний весняний діловий форум Завтра у Львові розпочнеться Міжнародний весняний діловий форум 26-27 квітня уже вчетверте поспіль у Львові відбудеться Міжнародний весняний діловий форум. Цьогоріч у форумі візьмуть участь близько 200 представників влади, бізнесу, експертного середовища з України і інших країн, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • У частині Залізничного району Львова гарячу воду подадуть у неділю У частині Залізничного району Львова гарячу воду подадуть у неділю У 183 будинки Залізничного району відновлять подачу гарячої води у неділю, 28 квітня. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради з посиланням на ЛКП «Залізничнетеплоенерго».
  • Через святкування Дня міста у Львові перекриють вулиці. Програма святкувань
Через святкування Дня міста у Львові перекриють вулиці. Програма святкувань Цьогоріч Львів відзначатиме 756 річницю свого заснування. З цього приводу у місті протягом трьох днів – з 4 по 6 травня - відбудуться різні концерти та акції, через організацію яких у Львові буде перекрито рух транспорту на декількох вулицях.
  • Клієнтам «Родовід банку» потрібно звернутись у відділення: їхні картки заблокують Клієнтам «Родовід банку» потрібно звернутись у відділення: їхні картки заблокують У зв´язку з перетворенням «Родовід банку» на санаційну фінустанову, банк припиняє випуск та обслуговування власних платіжних карт. Зокрема, з 28 травня поточного року платіжні карти, емітовані «Родовід банком», будуть заблоковані.
  • Більше місяця центр Львова буде закритий для руху транспорту Більше місяця центр Львова буде закритий для руху транспорту Пішохідна зона у центральній частині міста до Євро-2012 діятиме з 28 травня до 5 липня 2012 року. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради з посиланням на департамент «ЄВРО-2012» ЛМР.
  • У Львові батьків просять взяти участь у анкетуванні про здоров`я їхніх дітей У Львові батьків просять взяти участь у анкетуванні про здоров`я їхніх дітей У Львові стартував перший етап проекту «Здоров'я твоєї дитини», а саме – опитування 67 000 батьків школярів. Анкети можуть бути заповнені анонімно, а відповіді дозволять розробити загальноміську програму оздоровлення та профілактики захворювань серед школярів, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!