Новини
  • У Львові стартувала телепрограма про бізнес У Львові стартувала телепрограма про бізнес 11 березня у Львові стартувала телепрограма "Власний бізнес", в якій експерти розповідають, як розпочати успішний бізнес у різних галузях.
  • До травня центр Львова і вокзал сполучатиме не трамвай, а маршрутка До травня центр Львова і вокзал сполучатиме не трамвай, а маршрутка У зв’язку із тим, що з 14 березня на ремонт закривають частину вул. Городоцької та вул. Чернівецьку, у Львові не курсуватимуть трамваї №1 та №9. Для того, щоб уникнути незручностей, міська влада планує ввести новий тимчасовий маршрут – 9-тр як окреме сполучення між вокзалом та центром. Про це сьогодні, 12 березня, під час брифінгу повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.
  • У Львові впроваджують "гарячі лінії" проти корупції в медицині. Номери телефонів У Львові впроваджують "гарячі лінії" проти корупції в медицині. Номери телефонів У медичних установах Львова створено «гарячі» телефонні лінії «Стоп корупції». Про це інформує управління охорони здоров'я. Відтепер телефонний номер приймальної начальника управління охорони здоров'я ЛМР 260-23-87 буде функціонувати в режимі «гарячої» телефонної лінії «Стоп корупції». Так само телефонні номери приймальних головних лікарів медичних закладів Львова будуть функціонувати в режимі «гарячих» ліній.
  • Перелік вулиць Львова, що планують відремонтувати у 2012 році Перелік вулиць Львова, що планують відремонтувати у 2012 році В.о. начальника управління капітального будівництва ЛМР Ігор Фалюта назвав вулиці Львові, на яких планують завершити ремонт у 2012 році. За словами посадовця, йдеться про ремонти на вулицях, розпочатих минулого року.
  • У Львові розпочинається конкурс «Інтернет Ля-Муррр» У Львові розпочинається конкурс «Інтернет Ля-Муррр» Медіа-портал «Твоє місто» оголошує фотоконкурс «Інтернет Ля-Муррр». Опублікуйте фотографію свого кота, котика, кішки чи кішечки над/ біля/ під комп`ютером чи ноутбуком та виграйте грошові сертифікати від туристичної компанії "Моя улюблена Турфірма", мовної школи "Mortimer English Club" або подарункові набори від мережі магазинів BROCARD.
  • У Львівському цирку прем’єра після ремонту. ФОТО У Львівському цирку прем’єра після ремонту. ФОТО 10 березня у Львівському державному цирку відбулася прем’єра нової програми «Караван з Європи» з нагоди відкриття після тривалого ремонту. З відкриттям оновленого цирку глядачів привітали актори, оркестр та учасники львівської команди проекту «Майданс». Публіку розважали акробати, дотепні клоуни, але найбільший захват у дітей викликали номери з тваринами.
  • "Карпати" гратимуть на "Арені Львів" до 2022 року "Карпати" гратимуть на "Арені Львів" до 2022 року Після закінчення ЄВРО-2012 львівські "Карпати" продовжать виступи на новому львівському стадіоні. Керівництво "зелено-білих" досягли домовленості про передачу в оренду "Арени Львів" львівським "Карпатам". Договір розрахований на 10 років.
  • На "Арені Львів" "Карпати" програли «Таврії» 3:2 На "Арені Львів" "Карпати" програли «Таврії» 3:2 В домашньому матчі 22-го туру Прем’єр-ліги на «Львів Арені» з рахунком 2:3 "Карпати" поступилися сімферопольській «Таврії». До 62-ої хвилини матчу 22-го туру Прем’єр-ліги з «Таврією» «Карпати» вели в рахунку 2:0. Але в наступну чверть години «зелено-білі» пропустили три м’ячі у свої ворота і в такий спосіб примудрилися програти здавалося б вже виграний поєдинок.
  • У п`ятницю у львівському палаці Бандінеллі покажуть уривки вистави «Оскар» У п`ятницю у львівському палаці Бандінеллі покажуть уривки вистави «Оскар» Нічні екскурсії музеями міста. В рамках проекту «Нічний Львів» у палаці Бандінеллі відбудеться показ уривків вистави «Оскар і рожева пані». Глядачам запрезентують Листи від Оскара. Захід відбудеться 16 березня о 20.00 год. Вхід для охочих відвідати виставу є безкоштовним, - інформує прес-служба Львівської міської ради.
  • Урядовці пропонують повертати гроші за ліки лише тяжкохворим Урядовці пропонують повертати гроші за ліки лише тяжкохворим У Кабінеті міністрів України визначать перелік захворювань, де вартість ліків буде підлягати частковому відшкодуванню, повідомляє ZN.UA. Ініціатива Кабміну про введення в Україні часткового відшкодування вартості ліків торкнеться лише тих груп пацієнтів, де спостерігається найбільш висока захворюваність і смертність. Про це виданню Дзеркало тижня. Україна повідомив голова Державної служби України з лікарських засобів Олексій Соловйов.
  • На сезон відпусток Хорватія скасувала візи для українців На сезон відпусток Хорватія скасувала візи для українців Уряд Хорватії скасував візовий режим для українців з 1 квітня по 31 жовтня. Окрім того рішення діє для громадян Азербайджану, Казахстану та Росії.
  • До Євро-2012 у Львові планують відремонтувати дві вулиці До Євро-2012 у Львові планують відремонтувати дві вулиці В намірах Львівської міської ради до Євро-2012 закінчити першу чергу вул. Вернадського до стадіону "Арена Львів" та завершити будівництво вул. Ряшівської. Про це зазначив в. о. начальника управління капітального будівництва Львівської міськради Ігор Фалюта.
  • Вихідні у Львові 10-11 березня. Відеоанонс Вихідні у Львові 10-11 березня. Відеоанонс У суботу, 10 березня вдень інтернет-портал Твоє місто радить Вам побувати на спортивній акції "Будь сильним" у Палаці спорту "Україна", а ввечері завітати у Перший український театр для дітей та юнацтва на музичну комедію "За двома зайцями", ще пізніше того ж вечора на прихильників гурту "Мері" чекають у Хмільному домі Роберта Домса. У неділю радимо не пропустити "Ралі Пань 2012" та пригодницький фантастичний фільм "Джон Картер" у Планеті Кіно IMAX.
  • Завтра у Львові курсуватиме музично-поетичний трамвай Завтра у Львові курсуватиме музично-поетичний трамвай 9 березня з 14:00 до 16:00 центром Львова курсуватиме музично-поетичний трамвай. У такий своєрідний спосіб організатори - Молодіжне Об’єднання «ГРАНІТ» - пропонують львів’янам відзначити 198-му річницю з Дня народження Тараса Шевченка.
  • Перевізники змінили рух маршруту №7 у Львові самовільно, - ЛМР Перевізники змінили рух маршруту №7 у Львові самовільно, - ЛМР Перевізник ТзОВ «Міра і К» самовільно, без погодження з управлінням, змінив схему руху маршруту №7. Попри численні застереження протягом дня, перевізник продовжує порушувати схему руху. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.
  • Через тиждень у Львові частково закриють на ремонт вулиці Городоцьку і Чернівецьку Через тиждень у Львові частково закриють на ремонт вулиці Городоцьку і Чернівецьку 14 березня у Львові на ремонт частково закривають вул.Городоцьку та Чернівецьку. У зв’язку з цим буде внесено зміни у рух громадського транспорту, - повідомила преc-служба Львівської міської ради.
  • Львів`янки можуть безкоштовно пройти обстеження "по-жіночому" в платній клініці Львів`янки можуть безкоштовно пройти обстеження "по-жіночому" в платній клініці Упродовж двох місяців у Львові триватиме благодійна акція "Здорові жінки – щасливі мами", у межах якої жінки мають можливість пройти безкоштовний огляд кольпоскопії у гінеколога.
  • Водіям потрібно бути уважними з 8 до 13 години, пішоходам з 16 до 19 Водіям потрібно бути уважними з 8 до 13 години, пішоходам з 16 до 19 Найчастіше дорожньо–транспортні пригоди стаються у так звані «години пік» вранці та ввечері у будні дні, що пов’язано із банальним поспіхом на роботу, навчання тощо. Водіям особливу обережність водії повинні проявляти, у першій половині дня з 8.00 до 13.00, коли фіксується найбільша кількість автопригод за участі двох і більше автомобілів. Про це повідомив відділ Державтоінспекції м. Львова.
  • На хордовому маршруті №16 додатково працюватимуть 4 низькопідлогові автобуси На хордовому маршруті №16 додатково працюватимуть 4 низькопідлогові автобуси На хордовому маршруті №16 працюватиме 4 низькопідлогові автобуси, які вміщають близько 100 осіб. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради з посиланням на директора ЛК АТП-1 Андрій Тимчина.
  • Янукович пообіцяв українцям, що газ не подорожчає Янукович пообіцяв українцям, що газ не подорожчає Ціна на газ для громадян України не буде підвищуватися, незважаючи на вимоги МВФ. Про це Президент України Віктор Янукович сказав під час зустрічі з видатними жінками, що відбулася напередодні Міжнародного жіночого дня. Повідомила прес-служба Президента України Віктора Януковича
  • У Львові закликають вигулювати собак на відведених для цього майданчиках. Адреси У Львові закликають вигулювати собак на відведених для цього майданчиках. Адреси У Львові функціонує понад 60 майданчиків для вигулу собак, повідомила прес-служба Львівської міської ради. Адреси - далі.
  • У неділю у Львові курсуватиме додатковий транспорт У неділю у Львові курсуватиме додатковий транспорт 11 березня, у день футбольного поєдинку на «Арені-Львів» між клубами «Карпати» та «Таврія» для зручності вболівальників громадський транспорт додатково курсуватиме з двох трансферних зон. Це з площі Петрушевича та площі перед кінотеатром ім.Довженка, - повідомояє прес-служба Львівської міської ради.
  • Влада хоче заборонити ріелторам брати більше 3% за послуги Влада хоче заборонити ріелторам брати більше 3% за послуги Мінекономрозвитку оприлюднило проект закону «Про особливості здійснення ріелторської діяльності», згідно з яким максимальний розмір оплати ріелторських послуг складе 3% від вартості нерухомості. Як повідомили «Коментарям» у відомстві, документ підготовлений за дорученням Кабміну і Президента України від 29 листопада 2011 року.
  • Для українців скасують оплату за довгострокові польські візи Для українців скасують оплату за довгострокові польські візи Україна та Польща підпишуть договір про скасування оплати за оформлення довгострокових національних віз. Про це на брифінгу повідомив речник МЗС Олександр Дикусаров.
  • В Україні офіційно визнали п В Україні офіційно визнали п'ять нових видів спорту Міністрество освіти і науки, молоді та спорту України внесло до реєстру визнаних неолімпійських видів спорту п'ять нових видів.
  • 5 найпопулярніших квітів серед львів`ян напередодні 8 березня 5 найпопулярніших квітів серед львів`ян напередодні 8 березня Напередодні 8 березня користувачі із Західної України – зокрема Львівської частіше запишають на Яндекмсі запити про квіти і все, що з ними пов'язано. Перше місце у топі найпопулярніших квітів серед львів`ян напередодні 8 березня - тюльпан.
  • В Україні лише 1 з 40 виробників контролює кожну ланку виготовлення продукту В Україні лише 1 з 40 виробників контролює кожну ланку виготовлення продукту Лише 500 виробників харчової промисловості України мають впроваджену систему управління безпечності харчової продукції, засновану на принципах ХАСПу. Про це на прес-конференції повідомив експерт з питань якості та безпечності продукції АПК Асоціації "Український клуб аграрного бізнесу" Олександр Вержиховський.
  • На хордові маршрути у Львові також залучатимуть великогабаритні автобуси На хордові маршрути у Львові також залучатимуть великогабаритні автобуси Великогабаритні автобуси будуть залучати і на хордові маршрути. Зокрема, найближчим часом 4 великі автобуси буде залучено на маршрут №16, повідомила прес-служба ЛМР з посиланням на управління транспорту та зв’язку Львівської міськради.
  • Журнал «Власний бізнес» назве ТОП-10 львівських бізнесменів Журнал «Власний бізнес» назве ТОП-10 львівських бізнесменів 7 березня, у середу, об 11.00 у Львівському інституті менеджменту (вул, Ліська, 16, ауд. 306) буде офіційно оголошено імена десяти найкращих бізнесменів Львівщини, що стали переможцями конкурсу «ТОП-10. Власний бізнес». Серед претендентів на перемогу є такі відомі бізнесмени як Андріян Гутник, Роман Загірний, Ірина Снітинська, Леся Іонова, Василь Андрашко, Андрій Якимів та інші. Організатором заходу виступив журнал «Власний бізнес» спільно з Львівським інститутом менеджменту.
  • У Шевченківській райадміністрації Львова прокоментувати відео, на якому комунальники засипають ями У Шевченківській райадміністрації Львова прокоментувати відео, на якому комунальники засипають ями У Шевченківській райадміністрації Львова відповіли на запит медіа-порталу «Твоє місто» та прокоментували аматорське відео на сайті youtube.com, на якому працівники комунальної служби після дощу засипають ями на дорозі.
  • Вчені підтвердили, що шоколад допомагає знизити тиск Вчені підтвердили, що шоколад допомагає знизити тиск Британські вчені виявили, що шоколад надає сприятливу дію на серцево-судинну систему, зокрема, незначно знижує артеріальний тиск. Вживання шоколаду супроводжується невеликим зниженням тиску.
  • У Львові стартує програма про моду «Дрес-код» У Львові стартує програма про моду «Дрес-код» Цієї неділі, 11 березня, на телеканалі «ZIK» стартує нова програма про моду «Дрес-код», створення якої забезпечує продакшн-студія «Твоє місто». У програмі розповідатимуть правила дрес-коду на тих чи інших заходах, а оскільки найближчою світською подією у Львові буде Lviv Fashion Week осінь-зима 2012, цієї неділі дивіться правила дрес-коду на тижні моди.
  • Олега Скрипку запросили у квітні виступити з джазовою програмою у Львові Олега Скрипку запросили у квітні виступити з джазовою програмою у Львові На початку травня відомий український співак Олег Скрипка виступить у Львівському Національному Академічному театрі опери та балету ім.Соломії Крушельницької з програмою львівського джазу 30-40-их років. Про це він розповів сьогодні під час брифінгу у Львові.
  • Охолоджена картопля покращує роботу кишківника, а правильно заварений чай захищає серце  Охолоджена картопля покращує роботу кишківника, а правильно заварений чай захищає серце Охолоджена перед вживання картопля дуже корисна для регулювання роботи кишківника, а правильно заварений чай захищає клітини серця. Корисні способи приготування продуктів, які також є популярними серед українців, склала британський дієтолог Джульєт Келлоу.
  • Здійснювати продаж та купівлю житла українці можуть без Податкової Здійснювати продаж та купівлю житла українці можуть без Податкової У Мін'юсті заявили, що норма про необхідність отримання спеціального дозволу податківців для продажу житла є помилкою. У новій версії Наказу Мін'юсту процедуру узгодження в податковому органі проходять тільки ті об'єкти, які перебувають у податковій заставі.
  • У Львові на будинку на площі Ринок показали ролик до Євро-2012 У Львові на будинку на площі Ринок показали ролик до Євро-2012 З нагоди 100 днів до початку ЄВРО-2012 ЛКП "Агенція з підготовки м. Львова до чемпіонату Європи з футболу 2012" провела відео меппінг - проекцію 10-хвилинного ролика на один із будинків пл. Ринок.
  • Дослідники довели шкідливість освіжувачів повітря Дослідники довели шкідливість освіжувачів повітря Американські дослідники з Університету Еморі (штат Джорджія) довели, що освіжувачі повітря можуть викликати напади ядухи у алергіків і астматиків, але також і сприяють розвитку захворювань дихальної системи навіть у абсолютно здорових людей, особливо - у перші роки життя.
  • У суботу Львівський цирк прийме перших відвідувачів після пожежі У суботу Львівський цирк прийме перших відвідувачів після пожежі У суботу, 10 березня, у Львівському цирку, у якому рік тому сталась пожежа, відбудеться перше шоу. Про це медіа-портал "Твоє місто" повідомив комерційний директор Львівського цирку Роман Здреник.
  • На Яндекс.Картах з На Яндекс.Картах з'явився Львів, який намалювали користувачі На Яндекс.Картах поруч зі схемами, супутниками та гібридами з'явилися карти українських міст (зокрема Львівської, Івано-Франківської, Рівненської, Тернопільської, Чернівецької областей) створені користувачами. Вони були намальовані за допомогою запущеного раніше сервісу Народна карта. На схемах зазначено основні дороги, житлові масиви, парки та стадіони.
  • У «касі» УЄФА залишилось 5-10 % квитків на Євро-2012 У «касі» УЄФА залишилось 5-10 % квитків на Євро-2012 3 березня завершився черговий квитковий етап від УЄФА – розпродаж тікетів, закріплених за національними федераціями, що прийматимуть участь в континентальній першості. Загалом же, за менш ніж 100 днів до турніру у «касі» УЄФА залишилось 5-10% невикуплених квитків. Про це заявив в інтерв’ю російському журналу «The Village» директор турніру Маркіян Лубківський.
  • Україна може посилити маркування продуктів з ГМО Україна може посилити маркування продуктів з ГМО У США і Канаді занепокоїлися планами українського уряду змінити систему маркування харчових продуктів на вміст у них ГМО. Питання викликало пропозицію скасувати мінімальний поріг маркування в 0,9%, пише КоммерсантЪ-Украина в статті Чувствительные организмы. Якщо МОЗ не зможе надати наукового обґрунтування ГМО-маркування всіх продуктів харчування і постанова Кабміну все ж таки набуде чинності, це питання може стати об'єктом розгляду в органі з вирішення спорів СОТ
  • Сьогодні ввечері на всіх вулицях Львова буде світло Сьогодні ввечері на всіх вулицях Львова буде світло Сьогодні, 3 березня 2012 року, ПАТ “Львівобленерго” відновило електропостачання ЛКП „Львівсвітло”. Відтак вже сьогодні проблема темних вулиць у Львова буде усунена. Про це медіа-портал "Твоє місто" повідомили у відділі корпоративних зв’язків підприємства.
  • Як у Львові роблять "ямковий" ремонт. Аматорське відео Як у Львові роблять "ямковий" ремонт. Аматорське відео 1 березня, менше ніж за 100 днів до початку Євро-2012, на сайті youtube опублікували відео, як львівські комунальники після дощу роблять "ямковий" ремонт доріг. Далі - без коментарів.
  • Львів`ян просять бути обережними: вітер може пошкодити дроти електропередач Львів`ян просять бути обережними: вітер може пошкодити дроти електропередач Львів`ян закликають бути уважними та обережними: синоптики прогнозують протягом вихідних у західних областях України пориви вітру до 15-20 м/с, що можуть призвести до пошкодження ліній електропередачі та електрообладнання, створити загрозу життю та здоров’ю людей, - повідомляє відділ корпоративних зв’язків ПАТ “Львівобленерго”.
  • Через зимові морози влітку в Україні може бути менше абрикос, черешні та винограду Через зимові морози влітку в Україні може бути менше абрикос, черешні та винограду Через лютневі морози влітку в Україні можуть знизитись врожаї абрикос, черешні і винограду. Про це повідомив експерт плодоовочевого ринку Українського клубу аграрного бізнесу Ігор Стрелюк. За його словами, в загальному по Україні аграрії втратили урожай приблизно на 70%.
  • На вихідних у Львові триватиме ювелірна виставка На вихідних у Львові триватиме ювелірна виставка У суботу та неділю, 3 та 4 березня, у Львівському палаці мистецтв триватиме VІ спеціалізована ювелірна виставка-ярмарок "ЕлітЕКСПО". Ювеліри з України та Росії привезли до Львова десятки виробів і продають більшість з них за цінами виробника.
  • Вартість ліків в Україні може знизитись від 20% до 50% Вартість ліків в Україні може знизитись від 20% до 50% Вартість ліків для населення може впасти від 20% до 50%. В Україні збираються впровадити європейську практику часткової компенсації вартості ліків (в першу чергу "соціальних"), а також ввести референтні ціни. Указ про створення відповідної робочої групи 1 березня підписала глава відомства Раїса Богатирьова.
  • В Україні введено в обіг гривню до Євро-2012 В Україні введено в обіг гривню до Євро-2012 Українська монета номіналом 1 гривня, присвячена Євро-2012, з початком весни введена в обіг. Як повідомили у прес-службі Національного банку України, монета тиражем 5 мільйонів екземплярів є офіційно ліцензованою продукцією УЄФА.
  • Вулиці Львова без світла Вулиці Львова без світла Більшість вулиць Залізничного та Франківського районів міста сьогодні, 2 березня залишились без освітлення. Обурені читачі "Твого міста" повідомляють, що зовнішнє освітлення відсутнє як на магістральних, так і на внутрішньоквартальних вулицях.
  • Вихідні у Львові. Відеоанонс на 3-4 березня 2012 року Вихідні у Львові. Відеоанонс на 3-4 березня 2012 року У першу суботу березня "Твоє місто" радить вам відвідати вечір акустичної музики. У неділю, 4 березня, завітати у, кінотеатр О.Довженка на першу чвертьфінальну гру Галицької ліги КВН. Для театралів вихідні відзначаться чотирма виставами у Першому українському театрі для дітей та юнацтва та театрі Воскресіння.
  • У Львові запрацював дошкільний заклад, де діти можуть і навчатись, і танцювати У Львові запрацював дошкільний заклад, де діти можуть і навчатись, і танцювати У Львові запрацював новий освітній культурно-оздоровчий центр «Еколенд» приватної форми власності. Заклад, який отримав ліцензію з надання освітніх послуг у сфері дошкільної та позашкільної освіти (художньо-естетичний, еколого-натуралістичний, науково-технічний, фізкультурно-спортивний, оздоровчий та гуманітарний напрямки), працює на вул. Плуговій, 12, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • 10 ознак того, що інформація на обгортці товарів - неправдива 10 ознак того, що інформація на обгортці товарів - неправдива Сайт "ВКурсе" зібрав декілька прикладів того, як маркетологи ловлять споживачів і грають на їхній необізнаності та наївності. 10 прийомів маркетологів - далі.
  • До кінця тижня EX.UA обіцяють повернути сервери До кінця тижня EX.UA обіцяють повернути сервери EX.UA обіцяють повернути сервери до кінця тижня. Про це розповів керуючий партнер юридичної компанії "Юскутум" Артем Афян, що представляє інтереси ресурсу.
  • За один місяць яйця в Україні подорожчали на 18% За один місяць яйця в Україні подорожчали на 18% В лютому 2012 року оптово-відпускні ціни на яйця курячі товарні зросли на 18%. Про це на засіданні Антимонопольного комітету України повідомила заступник начальника управління досліджень продовольчих та виробничих ринків Олена Чайковська.
  • Українські вчені винайшли, як оперувати печінку з мінімальною травмою для органа Українські вчені винайшли, як оперувати печінку з мінімальною травмою для органа В Інституті загальної та невідкладної хірургії Національної академії медичних наук України розроблено принципово новий метод розтину печінки - газострумна дирекція. Як повідомили у НАМНУ, за допомогою новітнього методу можливий розтин печінки із мінімальною травмою органу, що оперується, і практично повною безкровністю втручання.
  • Ціни на бензин в Україні піднялись на 10-30 копійок, - моніторинг Ціни на бензин в Україні піднялись на 10-30 копійок, - моніторинг 1 березня в автозаправних мережах «Укр-Петроль», «ЛУКОЙЛ» і ОККО ціни на нафтопродукти зросли на 10-30 копійок. Про це повідомляє «Консалтингова група А-95», посилаючись на дані цінового моніторингу.
  • УЄФА просить власників українських готелів знизити ціни
УЄФА просить власників українських готелів знизити ціни УЄФА попросила власників українських готелів знизити ціни на проживання під час проведення Євро-2012, інакше європейці просто не прийдуть в Україну.
  • В Україні найчастіше викрадають автомобілі ВАЗ, Toyota, Daewoo і Honda В Україні найчастіше викрадають автомобілі ВАЗ, Toyota, Daewoo і Honda ДАІ повідомляє, що за рік в Україні було зареєстровано понад 2300 викрадень. При цьому авто, що найбільш викрадаються в Україні, за підсумками 2011 року стали ВАЗ, Toyota, Daewoo і Honda.
  • До Євро-2012 на вулицях Львова встановлять різнокольорові вказівники До Євро-2012 на вулицях Львова встановлять різнокольорові вказівники До Євро-2012 на вулицях Львова будуть розміщені окремі системи знаків для пішоходів та для водіїв транспортних засобів. Пішохідні вказівники – фіолетового кольору з білими стрілками, дорожні – білого кольору з чорними символами або текстом. Серед інших транспортних новинок до єврочемпіонату - додаткові зупинки для грмадського транспорту, пішохідна доріжка навколо стадіону "Арена Львів" та продовжена тролейбусна лінія до ТРЦ King Cross Leopolis, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Через аварії в частині Львова сьогодні не буде води Через аварії в частині Львова сьогодні не буде води Внаслідок аварійної ситуації, яка трапилася на пожежному гідранті на вул.Скорини, 34 сьогодні, 1 березня з 11:00 до 14:00 буде припинено подачу води у 32 будинки Франківського району на вулицях Скорини, Максимовича, Гашека.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!