Новини
  • З Нового року у львівських кіосках не продаватимуть пиво (ОНОВЛЕНО) З Нового року у львівських кіосках не продаватимуть пиво (ОНОВЛЕНО) Львівська міська рада 15 грудня, прийняла ухвалу «Про обмеження роздрібної торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями, пивом (окрім безалкогольного) на території м.Львова», у якій міститься заборона з 1 січня продавати у Львові слабоалкогольні напої і пиво у кіосках. Окрім того депутати проголосували за заборону на продаж алкоголю в усіх торгівельних закладах міста, окрім ресторанів, барів, кафе і клубів з 20:00 до 12:00. До цього рішення алкоголь можна було купити з 10:00 до 22:00.
  • Українським судам дозволили використовувати мови нацменшин Українським судам дозволили використовувати мови нацменшин Конституційний Суд України дозволив використовувати у судах разом із державною регіональні мови і мови національних меншин. Як передає УНІАН, про це йдеться у рішенні КС, яке було ухвалено 13 грудня і оприлюднено сьогодні за поданням 54 народних депутатів.
  • Законно ялинки у Львові можна буде купити у 24 місцях (адреси) Законно ялинки у Львові можна буде купити у 24 місцях (адреси) Для продажу ялинок У Львові визначено спеціально відведені місця. Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, за незаконний продаж порушники будуть покарані згідно з законодавством.
  • Синоптики попереджають: завтра у Львові ожеледиця і дощ зі снігом Синоптики попереджають: завтра у Львові ожеледиця і дощ зі снігом За інформацією Львівського обласного центру з гідрометеорології, 15 грудня в другій половині дня та вночі 16 грудня очікуються місцями сильні опади - дощ, подекуди з мокрим снігом.
  • Більше половини товарів для дітей в Україні не відповідає нормам Більше половини товарів для дітей в Україні не відповідає нормам Більш ніж половина дитячих іграшок, реалізованих в Україні, не відповідає стандартам. Про це свідчать результати перевірки якості дитячих товарів. Кабмін пропонує суттєво збільшити суми штрафних санкцій для виробників та реалізаторів такої продукції, запровадити обов’язок власним коштом вилучати неякісні товари з ринку та компенсувати шкоду, заподіяну споживачам. Окрім того дозволити Держспоживінспекції проводити перевірки відповідних підприємств без попередження.
  • До 15 лютого українці можуть позмагатись за 25 тисяч доларів за гімн Євро-2012 До 15 лютого українці можуть позмагатись за 25 тисяч доларів за гімн Євро-2012 Кожен українець може стати автором неофіційного гімну Євро-2012, взявши участь у новому конкурсі "Єврохіт – пісня для країни, гордість для історії". Переможець отримає грошову нагороду: по 25 тисяч доларів за слова та за музику.
  • Неподалік від вулиці Крушельницької є ще три місця для парковки Неподалік від вулиці Крушельницької є ще три місця для парковки "Твоє місто" дослідило, що неподалік вулиці Соломії Крушельницької є ще три альтернативні парковки. Нагадаємо, 10 грудня Львівська міська рада розмістила дорожні знаки, за якими паркування автомобілів на вулиці заборонено. А права смуга дороги виділяється для руху громадського транспорту. Попри заборону ще сьогодні машини на вулиці стоять. Де можна паркуватись не порушуючи правил - дивіться у відеоновині "Твого міста".
  • Мінімальна зарплата в Україні зросте у 2012 році Мінімальна зарплата в Україні зросте у 2012 році У 2012 році розмір мінімальної зарплати та пенсії буде збільшено на понад 10%. Про це повідомив перший заступник міністра соціальної політики Василь Надрага, повідомляє газета «Известия» від 14 грудня 2011 року.
  • Купити ялинку у Львові можна буде вже у четвер Купити ялинку у Львові можна буде вже у четвер Лісники підготували до продажу 16 тисяч смерек, ялин та сосен. Це на чотири тисячі більше, ніж купили львів’яни торік. Найдешевші ялинки, кажуть в обласному управлінні лісового господарства, можна буде придбати у їхніх лісгоспах.
  • Готелі в Україні штрафуватимуть на 53 тис. грн за зайві зірки Готелі в Україні штрафуватимуть на 53 тис. грн за зайві зірки Стосовно готелів, які будуть завищувати свою категорію (кількість зірок), передбачений адміністративний штраф до 53 тис. грн. Про це заявила голова Державного агентства України з туризму і курортів Олена Шаповалова за підсумками засідання Ради представників регіонів сфери туризму і курортів.
  • Львівський парк імені Франка увійшов до сімки найкращих за версією Auroralia Award Львівський парк імені Франка увійшов до сімки найкращих за версією Auroralia Award Львівський парк імені Івана Франка увійшов до сімки найкращих на міжнародному конкурсі по зовнішньому освітленню Auroralia Award. Про це повідомила директор ЛКП «Львівсвітло» Марина Строєва.
  • У Львові почали встановлювати новорічну ялинку У Львові почали встановлювати новорічну ялинку Сьогодні на площі перед Оперним театром у Львові розпочали встановлювати новорічну ялинку.
  • Продати квартиру чи авто стане значно дорожче Продати квартиру чи авто стане значно дорожче Партія регіонів хоче перекласти на Податкову контроль за оцінкою вартості майна громадян, що призведе до значного росту податкових відрахувань. Тепер громадян не зможуть продати нерухомість і автомобілі за заниженою оціночною вартістю і змушені будуть платити податки від реальної вартості майна, пише Комерсант-Україна.
  • До Нового року рух трамваїв Городоцькою у Львові не відновлять До Нового року рух трамваїв Городоцькою у Львові не відновлять У Львові вулицею Городоцькою тух трамваїв відновлять тільки наступного року. Про це повідомив сьогодні, 12 грудня, під час брифінгу міський голова Львова Андрій Садовий.
  • Перша велодоріжка у Львові з`явилась в центрі: від Оперного театру до вулиці Гнатюка Перша велодоріжка у Львові з`явилась в центрі: від Оперного театру до вулиці Гнатюка Львівська міська рада завершила будівництво першого етапу велодоріжки на центральній вулиці Львова – проспекті Свободи. Велодоріжка довжиною 355 метрів пролягає від Оперного театру до вулиці Гнатюка. Вона влаштована з зовнішньої сторони центрального бульвару й відокремлена від проїзної частини смугою безпеки, на яку згодом буде встановлено гранітні півкулі для запобігання паркуванню автомобілів.
  • Поїздка на таксі подорожчає в три рази Поїздка на таксі подорожчає в три рази Влада хоче, щоб до Євро-2012 всі водії таксомоторів мали ліцензії і возили пасажирів за єдиним тарифом. Таксисти вважають, що через нові правила кілометр шляху має коштувати, як літр бензину, а це близько 10 грн.
  • На сайті онлайн-магазину Євро-2012 одна українська футболка коштує як дві польські На сайті онлайн-магазину Євро-2012 одна українська футболка коштує як дві польські На офіційному веб-сайті Європейського футбольного союзу запрацював онлайн-магазин Євро-2012, який реалізовуватиме ліцензійну продукцію турніру, що проходитиме влітку Україні та Польщі. Втім, як проаналізували журналісти медіа-порталу "Твоє місто", на сайті товар із українською символікою суттєво дорожчий за аналогічний польський.
  • У четвер у Львові за 50 грн розкажуть, як ефективно використовувати свій час У четвер у Львові за 50 грн розкажуть, як ефективно використовувати свій час У четвер, 15 грудня, відбудеться майстер-клас Lviv Startup Club “Time-Management: як покращити свою ефективність”. На ньому, як повідомляютьорганізатори, ви дізнаєтесь про особливості тайм-менеджменту як в загальному, так і в розрізі сфери інформаційних технологій.
  • Польща спростить візовий режим для українців на період Євро-2012 (умови) Польща спростить візовий режим для українців на період Євро-2012 (умови) Польська влада не буде запроваджувати безвізовий режим для українців та громадян інших країн на час проведення фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу, котрий відбудеться на початку літа 2012 року у Польщі та в Україні. Про це повідомив представник прес-служби Міністерства закордонних справ Польщі, коментуючи повідомлення про можливість запровадження безвізового режиму між Україною та Польщею на час Євро-2012.
  • Алкоголь у львівських кіосках може зникнути Алкоголь у львівських кіосках може зникнути Львівська міська рада підготувала ухвалу, яка має на меті заборонити продаж алкогольних та слабоалкогольних напоїв у МАФах. Основним аргументом міських чиновників є те, що саме 80% складених протоколів щодо продажу алкоголю неповнолітнім були складені саме на продавців кіосків. Про це у п`ятницю під час громадських слухань щодо цього питання повідомила начальник Департаменту економічної політики ЛМР Ірина Кулинич.
  • У Львові вже працює Різдвяний ярмарок У Львові вже працює Різдвяний ярмарок 10 грудня, у суботу, у Львові відкрили Різдвяний ярмарок. Він, як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, триватиме протягом новорічних та різдвяних свят до 15 січня 2012 року.
  • Під час Євро-2012 у Львові розповсюджуватимуть путівники п`ятьма мовами Під час Євро-2012 у Львові розповсюджуватимуть путівники п`ятьма мовами Для фанів, які приїдуть у Львів на матчі фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року, місто підготує путівники п`ятьма мовами: німецькою, португальською, данською, польською та англійською. Про це у коментарі медіа-порталу «Твоє місто» повідомила заступник директора ЛКП "Агенція з підготовки м. Львова до чемпіонату Європи з футболу 2012" Соломія Короненко.
  • У понеділок частина Личаківського району буде без води У понеділок частина Личаківського району буде без води У понеділок, 12 грудня, під час реконструкції дорожнього полотна на вул. Пасічній, із 9.00 до 22.00 буде припинене водопостачання частини Личаківського району. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Наступних вихідних у перукарнях, клубах та інших закладах Львова ціни буде знижено вдвічі  (список) Наступних вихідних у перукарнях, клубах та інших закладах Львова ціни буде знижено вдвічі (список) 16-18 грудня у Львові вже втретє відбудеться акція «Вихідні у Львові за півціни», на якій деякі салони краси, магазини модного одягу, нічні клуби, кафе удвічі знизять ціни на свої послуги та товари, - повідомляє прес-служба ЛМР.
  • Урядовці обіцяють безкоштовні візи для членів профспілок, релігійних організацій та медійників Урядовці обіцяють безкоштовні візи для членів профспілок, релігійних організацій та медійників Список категорій громадян, які підпадають під дію угоди між Україною та Європейським Союзом про спрощений візовий режим, незабаром буде розширено. Список хочуть доповнити представниками професійних об'єднань, релігійних організацій, а також неурядових організацій. Про це повідомив директор департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Андрій Олефіров.
  • Схеми нових маршрутів у Львові розмістять на зупинках та буклетах 
Схеми нових маршрутів у Львові розмістять на зупинках та буклетах Мешканці Львова зможуть ознайомитись із новою транспортною схемою міста. Зображення нової схеми руху транспорту розповсюдять з допомогою буклетів. Крім того, схеми маршрутів розмістять на кінцевих та великих проміжних зупинках громадського транспорту міста. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Українкам дозволили виходити заміж лише з 18 років
Українкам дозволили виходити заміж лише з 18 років Верховна Рада прийняла в першому читанні проект закону «Про внесення змін до Сімейного кодексу України» (щодо підвищення рівня мінімального шлюбного віку). Як передає кореспондент УНІАН, за дане рішення проголосували 226 із 302 народних депутатів, зареєстрованих в сесійній залі.
  • В суботу у Львові курсуватиме додатковий транспорт
В суботу у Львові курсуватиме додатковий транспорт Як поінформував начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Микола Жук, у зв’язку з проведенням футбольного матчу у суботу, 10 грудня, у місті курсуватиме додатковий транспорт.
  • Сьогодні затори у Львові були не з вини комунальників, а водіїв – ЛМР  
Сьогодні затори у Львові були не з вини комунальників, а водіїв – ЛМР Із першим снігом комунальні служби впорались достойно. А затори в місті були не через комунальників, а через те, що водії не «перевзули» свої автомобілі. Таку думку в коментарі медіа-порталу «Твоє місто» висловив директор департаменту ЖКГ та інфраструктури ЛМР Володимир Олійник.
  • Кабмін збільшив допомогу при народженні дитини Кабмін збільшив допомогу при народженні дитини Кабінет міністрів України збільшив розмір матеріальної допомоги, що виплачується при народженні дитини, повідомив віце-прем'єр-міністр - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко. "Ми прийняли дуже важливу постанову, яка змінює розміри допомоги при народженні дитини", - сказав він на прес-конференції у середу в Києві.
  • 5 способів потрапити на Євро-2012 5 способів потрапити на Євро-2012 Квитки за квотою команд-учасниць почнуть продавати 12 грудня. Видання "Сегодня" склало список з п`яти способів, як потрапити на ЄВРО-2012.
  • Біля ринку «Добробут» перенесли зупинки громадського транспорту Біля ринку «Добробут» перенесли зупинки громадського транспорту У Львові біля ринку «Добробут» перенесено трамвайну зупинку – її змістили на 20 м далі у напрямку до залізничного вокзалу. Рішення про перенесення зупинок було прийнято на міській комісії з безпеки дорожнього руху. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради з посиланням на управління транспорту та зв’язку ЛМР.
  • Відбулось нагородження переможців фотоконкурсу «Твоє місто восени» Відбулось нагородження переможців фотоконкурсу «Твоє місто восени» 5 грудня відбулось нагородження переможців фотоконкурсу «Твоє місто восени»: лідер голосування Володимир Кривецький отримав смартфон Nokia C5-03 Graphite Black від технічного партнера конкурсу "Техпром". 8 номінантів отримали подарункові комплекти від мережі парфумерії та косметики "Brocard". Про головних учасників конкурсу дивіться у сюжеті медіа-порталу.
  • Отримати візу для в Отримати візу для в'їзду в Шрі-Ланку можна через Інтернет З 1 січня 2012 року громадяни України, які бажають відвідати Шрі-Ланку з метою туризму, медичного обслуговування, культурних заходів, конференцій зможуть користуватися системою електронного дозволу для в'їзду в цю країну. Про це, як повідомляє кореспондент ForUm'у, на брифінгу заявив керівник прес-служби МЗС України Олександр Дикусаров.
  • Кабмін відкликав законопроект про обмеження виплат одиноким батькам Кабмін відкликав законопроект про обмеження виплат одиноким батькам Кабінет Міністрів відкликав з Верховної Ради законопроект, яким пропонувалося обмежити виплати допомоги на дітей одиноким батькам залежно від розміру.
  • 8 і 9 грудня потяг Львів-Рівне не курсуватиме 8 і 9 грудня потяг Львів-Рівне не курсуватиме У четвер та п`ятницю, 8 та 9 грудня, не курсуватимуть поїзди №171/172 та №173/174 сполученням Львів-Рівне-Львів.
  • Через тиждень у Львові не повинно бути паркувальних замків Через тиждень у Львові не повинно бути паркувальних замків Перший заступник міського голови Львова Олег Синютка доручив прибрати упродовж тижня у місті всі паркувальні замки на проїжджій частині доріг. Про це він сказав 5 грудня на засіданні виконкому Львівської міської ради.
  • Рясне-2 буде без води до вечора Рясне-2 буде без води до вечора Сьогодні, 6 грудня, на вул. Шевченка підключають новий водогін. Через це 6 грудня до 18.00 буде припинена подача води у житловий мікрорайон Рясне-2. Про це повідомляє прес-служба львівської міської ради.
  • Продаж квитків на Євро-2012 стартує в понеділок Продаж квитків на Євро-2012 стартує в понеділок 12 грудня 2011-го стартує продаж квитків, зарезервованих для вболівальників національних федерацій, які візьмуть участь у турнірі. Як повідомили Інформаційному центру «Україна-2012» в прес-службі МОК, для цього буд запущено 16 окремих порталів.
  • З нового року автобуси у Львові курсуватимуть за новими маршрутами (список) З нового року автобуси у Львові курсуватимуть за новими маршрутами (список) З нового року у Львові запрацює нова маршрутна мережа, розроблена фахівцями компанії «Луїс Бергер» та НУ «Львівська політехніка». Відтак, у місті курсуватиме 46 автобусних маршрутів. З них 6 – радіальних, які курсуватимуть з периферійних районів у центральну частину міста. І 40 – хордових, які з’єднуватимуть периферійні райони, оминаючи центральну частину міста, - повідомляє прес-служба ЛМР.
  • Камінне опалення вдвічі дешевше за газове - БудЕксперт Камінне опалення вдвічі дешевше за газове - БудЕксперт Обігрів будинку каміном дозволяє зекономити його господарям більше ніж половину суми від тієї, яку б вони витратили на газове опалення. Про це повідомили в ефірі нової програми «БудЕксперт», що 4 грудня стартувала на телеканалі ZIK.
  • Цими вихідними у Львові стартує Різдвяний ярмарок Цими вихідними у Львові стартує Різдвяний ярмарок Різдвяний ярмарок у нашому місті стартує 10 грудня і триватиме протягом усіх новорічних та різдвяних свят до 15 січня 2012 року. Вже традиційно для нашого міста ярмарок розташується на просп. Свободи та пл. Ринок. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Зізнайся у коханні - отримай обручки, романтичну вечерю та lovestory у подарунок! Зізнайся у коханні - отримай обручки, романтичну вечерю та lovestory у подарунок! Ювелірний бутік «Колекція», Холдинг Емоцій «!ФЕСТ»та медіа-портал «Твоє місто» оголошують безпрецедентну романтичну акцію: зізнайтесь своїй другій половинці у коханні та отримайте ексклюзивні обручки з діамантами у подарунок!
  • Українцям встановлюватимуть лічильники в кредит Українцям встановлюватимуть лічильники в кредит У рамках реформи Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ планує встановити теплові лічильники в кожній квартирі. Про це в ефірі одного з українських телеканалів заявив профільний міністр Анатолій Близнюк. Натомість, як пояснив посадовець, громадяни платитимуть державі протягом 18 місяців гроші в рахунок погашення боргу за установку таких лічильників.
  • На свята проблем з квитками на потяг не буде – Азаров (оновлено) На свята проблем з квитками на потяг не буде – Азаров (оновлено) Прем’єр-міністр України Микола Азаров розпорядився, щоб на новорічно-різдвяні свята на найбільш популярних маршрутах курсували додаткові потяги. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України. Відслідковуватиме тему і перевірятиме реалізацію намірів прем`єр-міністра "Твоє місто".
  • Квитки на «Євро-2012» коштуватимуть 30-120 євро Квитки на «Євро-2012» коштуватимуть 30-120 євро Квитки на фінальну частину Євро-2012 року будуть, як завжди, поширюватися в трьох цінових категоріях. Найдешевший квиток на матч групового етапу обійдеться вболівальнику в 30 євро.
  • Під час Євро-2012 у Львові гратимуть збірні Німеччини, Данії та Португалії Під час Євро-2012 у Львові гратимуть збірні Німеччини, Данії та Португалії Щойно у Національному палаці "Україна" в Києві закінчилось жеребкування команд, які вийшли до фінальної стадії Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.
  • Куди піти у Львові на вихідні. Відеоанонс 3-4 грудня 2011 Куди піти у Львові на вихідні. Відеоанонс 3-4 грудня 2011 Портал "Твоє місто" започатковує нову рубрику - відеоанонси. Так, 3 - 4 грудня у Львові ви зможете відвідати нічні екскурсії Личаківським цвинтарем, насолодитись музикою джаз-виконавиці Кейко Матсуі, "відірватись" під нові хіти гурту O.Torvald, а також познайомитись із брутальними мужчинами на "КБМ фесті". Детальніше про ці та інші події дивіться в анонсі "Твого міста".
  • Матчі Євро-2012 транслюватимуть три телеканали Матчі Євро-2012 транслюватимуть три телеканали Транслювати матчі Євро-2012 в Україні будуть три телеканали: «Україна», спортивний канал «Футбол» і «Перший національний». Про це повідомив на прес-конференції генеральний директор «Медіа Групи Україні» Федір Огарков.
  • За новим урядовим законопроектом соцдопомогу при народженні дитини можуть втратити до 80% українців
За новим урядовим законопроектом соцдопомогу при народженні дитини можуть втратити до 80% українців У Верховній Раді зареєстровано законопроект, який змінює порядок нарахування виплат при народженні дитини. Наразі за народження першої дитини українська родину отримує близько 27 тисяч гривень, за другу - 54 і третю - 109,
  • Через приїзд Азарова у Львові вимкнули частину світлофорів Через приїзд Азарова у Львові вимкнули частину світлофорів Сьогодні, 2 грудня, у Львові з робочою поїздкою перебуватиме прем’єр-міністр України Микола Азаров. У зв’язку з цим керівництво управління ДАІ у Львівській області закликає водіїв усіх транспортних засобів бути особливо уважними на дорогах, надавати перевагу у русі автомобілям зі звуковими сигналами та проблисковими маячками та реагувати на вимоги регулювальників ДАІ: у місті не працює частина світлофорів.
  • Янукович ветував закон про оподаткування квартир, балконів і лоджій
Янукович ветував закон про оподаткування квартир, балконів і лоджій Президент України Віктор Янукович ухвалив рішення ветувати Закон №3692-VІ «Про внесення змін до статті 6 Житлового кодексу Української РСР щодо визначення житлової та загальної площ об’єкта житлової нерухомості». Про це повідомляє його прес-служба.
  • Кабмін хоче заощадити на допомозі при пологах Кабмін хоче заощадити на допомозі при пологах Кабінет міністрів зареєстрував у Верховній раді законопроект, який змінює порядок виплат соціальної допомоги матерям при вагітності та пологах. Як повідомляє газета "Коммерсантъ-Украина", документ розроблений Міністерством соціальної політики.
  • Переможцем конкурсу «Твоє місто восени» став Володимир Кривецький Переможцем конкурсу «Твоє місто восени» став Володимир Кривецький Медіа-портал "Твоє місто" оголошує фотоконкурс «Твоє місто восени» завершеним. Переможцем став Володимир Кривецький.
  • Малята, яких годують грудним молоком, не страждають від зайвої ваги
Малята, яких годують грудним молоком, не страждають від зайвої ваги Вчені вважають, що діти, які годуються молоком матері, рідше страждають від зайвої ваги, коли підростають, саме тому, що вони повільніше набирають вагу в перший рік життя.
  • Сьогодні львів`яни можуть задати запитання начальникові управління транспорту ЛМР
Сьогодні львів`яни можуть задати запитання начальникові управління транспорту ЛМР Сьогодні, 1 грудня, з 13.00 до 14.30 год на Zaxid.net пройде чат-конференція начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Миколи Жука. Тема розмови - транспортна реформа у Львові, зокрема впровадження з нового року нової маршрутної мережі.
  • «Львівгаз» відкрив інформаційний центр для споживачів «Львівгаз» відкрив інформаційний центр для споживачів ПАТ «Львівгаз» відкрив інформаційний центр на вулиці Дорошенка, де можна отримати фахові консультації та роз’яснення з питань газопостачання.
  • На свята призначили додатковий потяг Донецьк-Львів
На свята призначили додатковий потяг Донецьк-Львів Донецька залізниця призначила додатковий поїзд №569/570 Донецьк - Львів, який курсуватиме по парних днях у період із 24 грудня 2011 року по 10 січня 2012 року.
  • Коньяк подорожчає: за півлітра треба буде заплатити на 3 грн більше
Коньяк подорожчає: за півлітра треба буде заплатити на 3 грн більше Відповідно до Податкового кодексу України, з 1 січня 2012 року ставка акцизного збору на коньяк підвищиться до 27 грн. за 1 л 100%-го спирту. За оцінками галузевих експертів, через це мінімальні роздрібні ціни на коньяк зростуть.
  • Квитки на концерти в Україні можуть подорожчати вдвічі
Квитки на концерти в Україні можуть подорожчати вдвічі Прийняття змін до закону про гастрольну діяльність фактично означатиме, що Кабмін вводить монополію держави у сфері культури. Про це заявила глава комітету Верховної Ради з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва Наталія Королевська під час засідання, присвяченого обговоренню відповідного законопроекту.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!