Новини
  • Через аварію на водогоні район вулиці Героїв УПА у Львові без води Через аварію на водогоні район вулиці Героїв УПА у Львові без води Внаслідок аварійної ситуації на магістральному водогоні на вул. Героїв УПА,16, сьогодні, 26 січня, до 16 год буде припинено подачу води у мікрорайон вулиць Тобілевича, Федьковича, пл.Липнева, Героїв УПА, Васильківського і прилеглі до них, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Новий термінал аеропорту «Львів» здали у тестову експлуатацію. ФОТО Новий термінал аеропорту «Львів» здали у тестову експлуатацію. ФОТО Урочиста здача у тестову експлуатацію нового терміналу аеропорту «Львів» відбулася безпосередньо у новому терміналі 25 січня за участі голови ЛОДА Михайла Костюка, мера Львова Андрія Садового, голови Львівської облради Олега Панькевича, радника президента Ганни Герман і віце-прем’єр-міністра - міністра з інфраструктури Бориса Колеснікова.
  • Цієї ночі синоптики обіцяють українцям суттєве похолодання Цієї ночі синоптики обіцяють українцям суттєве похолодання Тріскучі морози почнуть захоплювати Україну у ніч на середу. Істотне зниження температури повітря почнеться в ніч на 25 січня зі східних і південно-східних областей України, прогнозує Укргідрометцентр.
  • 30 січня у Львові гратимуть актори Московського театру оперети 30 січня у Львові гратимуть актори Московського театру оперети До Львова з гастролями приїде Московський театр оперети з виставою "Казки Віденського лісу" - повідомила Олеся Галканова, керівник прес-служби Національного академічного українського драматичного театру ім. Марії Заньковецької.
  • Впровадження “кулькової” реформи вдарить по кишенях українців Впровадження “кулькової” реформи вдарить по кишенях українців Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України пропонує з 1 січня 2013 року заборонити виробництво, використання, ввезення і платне або безкоштовне розповсюдження на території України полімерних пакетів об'ємом менше 20 л з товщиною плівки менше 0,025 мм (крім тих, що розкладаються). На заміну, за словами експертів, прийдуть паперові пакунки. Але їх у супермаркетах задарма не роздаватимуть.
  • У львівських трамваях та тролейбусах ввімкнуть опалення У львівських трамваях та тролейбусах ввімкнуть опалення Вже сьогодні у частині трамваїв та тролейбусів будуть ввімкнені пічки. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради з посиланням на заступника директора з руху ЛКП «Львівелектротранс» з посиланням заступника директора з руху ЛКП «Львівелектротранс» Олега Білокурого.
  • Подати заяву для переходу на єдиний податок українцям потрібно сьогодні до 20.00 Подати заяву для переходу на єдиний податок українцям потрібно сьогодні до 20.00 Cьогодні, 25 січня, в Україні останній день подачі заяв для переходу на єдиний податок. Про це нагадує прес-служба Міністерства фінансів (Мінфін) України. Робочий день податкових органів України сьогодні повинен тривати до 20.00.
  • З весни зі Львова планують літати дві бюджетні авіакомпанії (ОНОВЛЕНО) З весни зі Львова планують літати дві бюджетні авіакомпанії (ОНОВЛЕНО) Одна з провідних європейських бюджетних авіакомпаній - Ryanair (Ірландія) планує здійснювати прямі рейси до Львова та Донецька з міст Франції та Великобританії вже у травні 2012 року. Про це повідомив віце-прем'єр-міністр інфраструктури Борис Колесніков за підсумками зустрічі з представниками авіакомпанії Ryanair, передає Міністерство інфраструктури України.
  • За 20 км від Львова відкрили гірськолижний витяг. Як добратись, ціни. ОНОВЛЕНО За 20 км від Львова відкрили гірськолижний витяг. Як добратись, ціни. ОНОВЛЕНО Новий бугельний витяг "Казкова поляна" побудували за 20 км від Львова у селі Поляна Миколаївського району. Витяг двомісний, а його довжина - 600 м.
  • Під час круїзів українці не повинні віддавати свої паспорти, - МЗС Під час круїзів українці не повинні віддавати свої паспорти, - МЗС Міністерство закордонних справ України повідомляє, що витребування паспортів у громадян України під час круїзів не відповідає міжнародним нормам. Про це повідомив прес-секретар МЗС України Олександр Дікусаров, коментуючи ситуацію, коли в українських громадян під час круїзу на судні Costa Concordia забирали паспорти.
  • Новий львівський аеротермінал готовий на 90%. ФОТО Новий львівський аеротермінал готовий на 90%. ФОТО Готовність нового аеротерміналу МА «Львів» складає більше ніж 90%. Про це сказав директор з розвитку аеропорту ДП «Західінфрапроект» Микола Магасевич.
  • Зміни нової транспортної мережі Львова: маршрут №43 їздитиме по-новому Зміни нової транспортної мережі Львова: маршрут №43 їздитиме по-новому Як повідомили в управлінні транспорту та зв’язку, на прохання мешканців внесено зміни у рух маршруту №43. Відповідно, маршрут пролягатиме до вул Дністровської, де розміщений Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Через «Євро-2012» навчальний рік в українських школярів закінчиться швидше Через «Євро-2012» навчальний рік в українських школярів закінчиться швидше Міністерство освіти і науки, молоді та спорту оприлюднило інформацію щодо закінчення 2011/2012 навчального року, державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного оцінювання у зв’язку з проведенням в Україні футбольного чемпіонату «Євро-2012».
  • Евакуатори хочуть віддати "Львівелектротрансу", щоб ті забирали машини з колій Евакуатори хочуть віддати "Львівелектротрансу", щоб ті забирали машини з колій У п`ятницю, 27 січня, на засідання виконавчого комітету Львівської міської ради буде винесено питання про передачу евакуаторів на баланс ЛКП «Львівелектротранс». Якщо відповідне рішення буде прийняте, то з понеділка в місті його "реалізуватимуть", - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий. А це дозволить евакуаторами забирати приватні автомобілі з колій.
  • Продуктові інтернет-ринки Львова: асортимент, доставка, ціни Продуктові інтернет-ринки Львова: асортимент, доставка, ціни Медіа-портал «Твоє місто» порівняв продуктові інтернет-ринки Львова: «VIP-послуга» («Шувар»), «Гуртівонька» і BezGMO.ua. Серед критеріїв - продукція, яку можна купити, сума мінімального замовлення, плата за доставку, географія доставки, години прийому заявок, час доставки та телефони.
  • Після закінчення реконструкції смуги з львівського аеропорту буде здійснюватись 5 нових авіарейсів Після закінчення реконструкції смуги з львівського аеропорту буде здійснюватись 5 нових авіарейсів На весняно-літній період 2012 року у львівському аеропорту заплановано виконання 5 нових авіарейсів. Про це медіа-портал «Твоє місто» повідомили у відділі маркетингу ДП "Міжнародний аеропорт Львів".
  • Львів`ян закликають не викидати батарейки у смітник Львів`ян закликають не викидати батарейки у смітник Львів`ян закикають дотримуватись правил утилізації старих батарейок. Від сьогодні, 23 січня, до 31 січня у Львові працюватиме 5 пунктів прийому старих батарейок для їхньої подальшої утилізації. Ініціатори проекту заликають львів`ян доулчитись до акції, адже викидання батарейок разом із побутовим сміттям забруднює ґрунт, водойми і повітря важкими металами та кислотами, які дуже шкідливі для здоров’я людини. - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Сьогодні у Львові демонтують новорічну ялинку Сьогодні у Львові демонтують новорічну ялинку У Львові завершилися новорічно-різдвяні свята, відтак постала необхідність демонтажу святкової атрибутики. І якщо минулого тижня почався демонтаж Різдвяного ярмарку, то сьогодні, 23 січня, розбирають новорічну ялинку.
  • Сьогодні на Сихові у Львові можуть відімкнути гарячу воду Сьогодні на Сихові у Львові можуть відімкнути гарячу воду Сьогодні, 23 січня, на ЦТП №4 (вул. Довженка, 22а) та ЦТП №6 (вул. Довженка, 7а) теплопостачального підприємства ЛМКП «Львівводоканал» проводитиме встановлення приладів обліку споживання холодної води на потреби виробництва гарячого водопостачання. У зв`язку з цим, як повідомляє прес-служба ЛМР з посиланням на ЛМКП "Львівводоканал", у деякі будинки може бути припинено гаряче водопостачання.
  • ЗМІ: незабаром українці зможуть отримувати візи в Індію по прильоту 
ЗМІ: незабаром українці зможуть отримувати візи в Індію по прильоту Індія має намір найближчим часом розширити список держав, громадяни яких можуть отримувати візи після прильоту, ще на 13 країн, до цього списку ввійде й Україна. Про це повідомляє газета Times of India.
  • Львівські кіномани виграли прикрас на 16 тисяч гривень
Львівські кіномани виграли прикрас на 16 тисяч гривень У кінотеатрі «Планета Кіно IMAX» відбулася акція «Новорічне святкування разом з IMAX!». За квитки у кіно та клубну картку кінотеатру кіномани стали власниками коштовних прикрас та грошового сертифікату на півтисячі гривень.
  • Від завтра львівські автобуси знову їздитимуть по-новому Від завтра львівські автобуси знову їздитимуть по-новому У суботу, 21 січня, наберуть чинності зміни до нової транспортної мережі Львова. За ними, зі змінами курсуватимуть автобуси на 28 маршрутах. Буклети з оновленими схемами, як повідомляє управління транспорту і зв`язку Львівської міської ради, 200 тисяч львів`ян (із 760 тисяч) повинні отримати у поштових скриньках.
  • У Львові за фото закоханих розігрують 2 тисячі гривень на ювелірні прикраси У Львові за фото закоханих розігрують 2 тисячі гривень на ювелірні прикраси Медіа-портал «Твоє місто» разом із кінотеатром «Планета Кіно ІМАХ», мережею ювелірних магазинів «Адамас» та мережею концептуальних ресторанів «ФЕСТ» оголошує романтичний фотоконкурс до Дня Святого Валентина.
  • Список таксі Львова, які називають вартість за проїзд при замовленні. Ціни (Оновлено) Список таксі Львова, які називають вартість за проїзд при замовленні. Ціни (Оновлено) «Твоє місто» склало список львівських таксі, оператори яких називають вартість за проїзд одразу при замовленні послуги. З`ясувалось, що таку функцію у Львові підтримує 9 компаній.
  • З 24 січня у Львові розпочинається новий сезон тренінгів «Вчимося бізнесу» З 24 січня у Львові розпочинається новий сезон тренінгів «Вчимося бізнесу» У вівторок, 24 січня 2012 року, у Львові розпочинається новий сезон навчального курсу «Вчимося бізнесу», який організовує департамент економічної політики ЛМР. Перший цикл навчань триватиме до 6 лютого 2012 року, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • У прокат вийшов український фільм "ТойХтоПройшовКрізьВогонь" У прокат вийшов український фільм "ТойХтоПройшовКрізьВогонь" 19 січня 2012р. в український прокат вийшов повнометражний фільм українського режисера Михайла Іллєнка "ТойХтоПройшовКрізьВогонь" - перший фільм, створений повністю в Україні без залучення іноземної кіноіндустрії.
  • Українських мобільних операторів зобов`язали встановлювати техніку для прослушки.Як вберегтися? Українських мобільних операторів зобов`язали встановлювати техніку для прослушки.Як вберегтися? Мобільних операторів зобов'язали встановлювати техніку для прослушки клієнтів. Оператору мобільного зв'язку не буде видана ліцензія, якщо він не візьме на себе зобов'язання встановити відповідне устаткування.
  • В понеділок у Львові презентуватимуть україномовну книгу про Стіва Джобса В понеділок у Львові презентуватимуть україномовну книгу про Стіва Джобса У понеділок, 23 січня, у львівській книгарні «Є» представлять книжку Волтера Айзексона “Стів Джобс. Біографія засновника компанії Apple”. Коштуватиме книга, що має 624 сторінки, 152 гривні.
  • Список лабораторій Львова, які надсилають результати аналізів на е-mail Список лабораторій Львова, які надсилають результати аналізів на е-mail Якщо Ви зробили або плануєте зробити медичний аналіз у приватних лабораторіях Львова, «Твоє місто» радить Вам скористатись послугою, яка дозволить Вам не витрачати час та зайвий раз не іти в медустанову за результатами аналізів.
  • У Львівській ОДА відкрито «гарячу лінію» з питань роботи дозвільних центрів У Львівській ОДА відкрито «гарячу лінію» з питань роботи дозвільних центрів У Львівській обласній державній адміністрації працює «гаряча лінія» для суб’єктів підприємницької діяльності з питань роботи Єдиних дозвільних центрів та відділів державної реєстрації повідомила прес-служба Львівської ОДА.
  • Ціна на хліб може підвищитись на 10%, - експерт Ціна на хліб може підвищитись на 10%, - експерт В окремих регіонах України підвищення ціни на газ може спричинити зростання цін на хліб до 10%. Про це сказав засновник однієї з найбільших українських компаній-виробників хлібної продукції Володимир Мисик.
  • Куди піти у Львові на вихідні. Відеоанонс 21-22 січня Куди піти у Львові на вихідні. Відеоанонс 21-22 січня У суботу, 21 січня, ви зможете відірватись на рок-концерті «Відкриття брутального сезону», побувати на концерті пам’яті відомого піаніста Олександра Слободяника, а також переглянути оперету «Лісова пісня». У неділю, 22 січня, «Твоє місто» радить Вам послухати пісні гурту Йорий Кльоц, переглянути фільм Еміра Кустуріци, потанцювати на вечірці «Blues Express» або ж відвідати міжнародний фестиваль «Китайський Новий рік в Україні».
  • ЛАЗівські автобуси ламаються не з вини виробника, – ЛАЗ ЛАЗівські автобуси ламаються не з вини виробника, – ЛАЗ Автобуси виробництва Львівського автобусного заводу ламаються не з вини виробника. Це у коментарі медіа-порталу «Твоє місто» заявила керівник прес-служби ЛАЗу Оксана Горак.
  • Українці найбільше хочуть жити у Львові - опитування у соцмережах Українці найбільше хочуть жити у Львові - опитування у соцмережах Львів став лідером у рейтингу міст, у яких хочуть жити українці. Такі результати опитування "В якому місті України ви б хотіли жити найбільше?" видання Inspired, проведеного на сторінках в соціальних мережах Facebook i Вконтакте.
  • "Брюссель" Святослава Вакарчука виступатиме у Львові у квітні "Брюссель" Святослава Вакарчука виступатиме у Львові у квітні Концерт проекту Святослава Вакарчука "Брюссель" у Львові відбудеться у квітні 2012 року. Про це повідомили на офіційній сторінці проекту у Facebook.
  • Українців не каратимуть за порушення законів про захист персональних даних до 1 липня Українців не каратимуть за порушення законів про захист персональних даних до 1 липня Верховна Рада України прийняла зміни до Закону України, яким відтерміновує відповідальність за порушення у сфері захисту персональних даних з 1 січня 2012 року на 1 липня 2012 року.
  • Що робити, якщо в супермаркеті у Вас вимагають показати особисті речі? Що робити, якщо в супермаркеті у Вас вимагають показати особисті речі? Що робити, якщо охоронцеві здалося, що Ви сховали за пазухою або в кишені якийсь товар, і на виході з магазину від Вас вимагають показати сумку або вміст кишень? Поради юриста читайте далі.
  • Через півгодини у Львоі на площі Ринок розпочнеться освячення Йорданської води Через півгодини у Львоі на площі Ринок розпочнеться освячення Йорданської води Сьогодні, 19 січня, коли більшість християнських церков східного обряду святкуває Водохрестя, у Львові, на пл. Ринок представники різних конфесій разом освятять воду для мирян нашого міста.
  • Третина ЛАЗівських маршруток не виходить на рейси, бо часто ламаються, - ЛМР Третина ЛАЗівських маршруток не виходить на рейси, бо часто ламаються, - ЛМР Як 17 січня повідомив начальник відділу ремонту ТЗ АТП №1Олександр Кобіль, комунальне підприємство отримало від Львівського автобусного заводу 33 автобуси. З них 9 не курсують маршрутами, бо стоять з поломками.
  • За парковки без паркоматів українцям треба буде платити до кінця березня
За парковки без паркоматів українцям треба буде платити до кінця березня Уряд відтермінував обов'язкове встановлення на парковках паркоматів або автоматичних в'їзних-виїзних терміналів. Про це у понеділок, 16 січня, заявив міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолій Близнюк, представляючи проект відповідного рішення на засіданні уряду .
  • Реконструкція смуги львівського аеропорту – на завершальному етапі Реконструкція смуги львівського аеропорту – на завершальному етапі Реконструкція злітно-посадкової смуги аеропорту у Львові вийшла на завершальний етап. Про це повідомили у прес-службі компанії «Альтком» із посиланням на начальника БУ-8 Олександра Шилюка. За його словами, минулого року на об’єкті будівельниками виконано великий об’єм робіт.
  • Сьогодні у львівських маршрутках повинні розклеїти оновлені схеми руху автобусів Сьогодні у львівських маршрутках повинні розклеїти оновлені схеми руху автобусів Як повідомив 17 січня на брифінгу начальник управління транспорту та зв’язку Львівський міський ради Микола Жук, у всіх автобусах будуть розміщені скориговані схеми руху.
  • Квитки на міжнародні потяги не подорожчали
Квитки на міжнародні потяги не подорожчали Для пасажирів вартість квитка на проїзд у міжнародному сполученні залишається незмінною. Про це повідомили у прес-службі "Укразалізниці". Нагадаємо, у зв'язку із набранням чинності наказу Міністерства інфраструктури від 22 грудня 2011 року з 6 січня 2012 тарифи в сполученні з державами СНД і Балтії підвищені на 20%. Ціна квитків не змінилась, оскільки з цієї ж дати, у відповідності з Податковим кодексом, цей вид перевезень обкладається за нульовою ставкою.
  • За контрабанду до в’язниці не садитимуть, але братимуть більші штрафи За контрабанду до в’язниці не садитимуть, але братимуть більші штрафи 17 січня набрали чинності набули чинності зміни до Закону, за якими за перевезення нелегальних товарів тепер не будуть позбавляти волі, зате будуть брати більш високі штрафи. Про це у статті "Нові правила гри в контрабанду" пише газетаи "Сегодня".
  • Транспортну мережу Львова змінили. Оновлена таблиця маршрутів 
Транспортну мережу Львова змінили. Оновлена таблиця маршрутів До нової транспортної мережі Львова внесли зміни - відкореговано рух 28 маршрутів. Оновлений графік руху львівських автобусів оприлюднила прес-служба Львівської міської ради. Зміни наберуть чинності у суботу, 21 січня 2012 року.
  • Російські та білоруські посадовці визнали низьку якість українського сиру Російські та білоруські посадовці визнали низьку якість українського сиру Міністр сільського господарства і продовольства Білорусії Михайло Русявий розділив занепокоєння Росспоживнагляду з приводу якості поставлених до Росії українських сирів. Про це інформує видання "Тиждень".
  • Львівські маршрутки матимуть кінцеві зупинки ближче до центру, - Жук Львівські маршрутки матимуть кінцеві зупинки ближче до центру, - Жук Відповідно до звернень мешканців Львова, деякі маршрути нової транспортної мережі скорегують. Про це сьогодні, 17 січня, під час брифінгу повідомив начальник управління транспорту Львівської міської ради Микола Жук. Зміни наберуть чинності у суботу, 21 січня. Серед них - продовження маршрутів до центру міста, забезпечення сполучення Нового Львова із центром міста тощо.
  • Натяжні стелі монтуються швидше, ніж гіпсокартонні, та легші у догляді за традиційні Натяжні стелі монтуються швидше, ніж гіпсокартонні, та легші у догляді за традиційні Натяжні стелі мають безліч переваг у порівнянні з традиційним оздобленням стель. Серед них - швидкість монтажу, легкість у догляді та висока вологостійкість. Про це журналістам програми «БудЕксперт» розповів директор фірми з монтажу натяжних стель Ярослав Турківський.
  • Замість даївців на дорогах працюватиме техніка, - міністр внутрішніх справ Замість даївців на дорогах працюватиме техніка, - міністр внутрішніх справ Чисельність співробітників ДАІ на українських дорогах буде скорочено, а самих даішників замінять техзасоби фіксації порушень правил дорожнього руху. Як передає кореспондент «Коментарів», про це глава Міністерства внутрішніх справ Віталій Захарченко заявив в ході розширеного засідання колегії МВС України, присвяченого підсумкам оперативно-службової діяльності органів і підрозділів внутрішніх справ України за 2011 рік та завданням щодо посилення боротьби зі злочинністю в 2012 році.
  • Українці не отримають вклади Ощадбанку СРСР, бо немає грошей, - експерт Українці не отримають вклади Ощадбанку СРСР, бо немає грошей, - експерт Поширення інформації про підготовку урядом законопроекту про поверенення знецінених вкладів Ощадбанку колишнього СРСР свідчить про початок передвиборчої компанії в Україні. Про це заявив провідний експерт Центру Разумкова, колишній перший заступник міністра праці та соціальної політики Павло Розенко.
  • У 2012 році комуналка в Україні подорожчає на 50%, - експерт У 2012 році комуналка в Україні подорожчає на 50%, - експерт Тарифи на комунальні послуги в Україні будуть збільшені на 30-50% у наступному році. Такий прогноз озвучив директор Інституту енергетичних досліджень Дмитро Марунич.
  • Змінена нова транспортна мережа Львова діятиме з суботи, - Білоус Змінена нова транспортна мережа Львова діятиме з суботи, - Білоус Сьогодні, 17 січня, продовжиться спільна нарада управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради з перевізниками та представниками громадських організацій щодо змін у нову транспортну мережу. Про це повідомляє прес-служба Львівсько міської ради.
  • До футбольного чемпіонату у Львові відкриють ще шість готелів До футбольного чемпіонату у Львові відкриють ще шість готелів Як зауважив в інтерв’ю "Урядовому кур’єру" керівник департаменту Євро-2012 Львівської міськради Олег Засадний, до старту чемпіонату місто планує здати ще шість об’єктів готельної інфраструктури.
  • Під час Євро-2012 оформлення на кордоні займатиме 2-3 хвилини - Боднар Під час Євро-2012 оформлення на кордоні займатиме 2-3 хвилини - Боднар У кожному пункті пропуску для іноземців буде створено спеціальну смугу, якою безперешкодно, за лічені хвилини, пересуватимуться лише вболівальники з квитками на футбольний матч. Про це на прес-конференції повідомив член колегії Державної митної служби Віктор Бондар.
  • Сьогодні у Львові приймають рішення про зміни нової транспортної мережі Сьогодні у Львові приймають рішення про зміни нової транспортної мережі Сьогодні, 16 січня 2012 року, повинна відбутись нарада управління транспорту і зв’язку ЛМР із перевізниками щодо внесення корективів у нову транспортну мережу Львова. Міські посадовці обіцяли врахувати побажання мешканців. «Твоє місто» передало чиновникам 28 пропозицій та скарг своїх читачів.
  • Податок на прибуток підприємства треба сплатити до 17 лютого
Податок на прибуток підприємства треба сплатити до 17 лютого Платникам податків не пізніше 9 лютого необхідно подати податкову декларацію з податку на прибуток підприємства за ІІ-IV квартали 2011 року та не пізніше 17 лютого сплатити податок на прибуток підприємства за цей період. Про це повідомило Управління масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА у Львівській області.
  • Зимова погода у Львові триматиметься до кінця січня Зимова погода у Львові триматиметься до кінця січня "Мінусова" температура і сніг у Львові та Львівській області триматиметься приблизно до кінця січня. Про це медіа-порталу «Твоє місто» повідомила начальник відділу метеопрогнозів Львівського регіонального метеоцентру Надія Ясюренко.
  • За сміття, кинуте повз урни, українців хочуть штрафувати на 850 гривень
За сміття, кинуте повз урни, українців хочуть штрафувати на 850 гривень За кинуті повз урни недопалки, обгортки від цукерок та інше сміття, нардепи пропонують штрафувати населення на 850 гривень. Про це заявив один із авторів документа народний депутат від КПУ Євген Царьков.
  • В українській курятині виявили сальмонелу
В українській курятині виявили сальмонелу У продукції найбільших українських виробників курятини виявили збудник сальмонели. Зокрема, експерти знайшли бактерію у курятині двох марок. Про це ексклюзивно УНН повідомили у Державній ветеринарній та фітосанітарній службі України.
  • Тренувальна база до Євро-2012 у Славське готова на 70% Тренувальна база до Євро-2012 у Славське готова на 70% З початком Нового Року на тренувальній базі в смт. Славське розпочався новий сезон будівельних робіт. Значна частина з них, як і обіцяли керівники проекту, виконана наприкінці 2011-го і станом на тепер загальна готовність об’єкту складає 70%.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!