Новини
Сторінка:161162163164165166167168169
  • Лікарі сказали, коли "прийде" грип Лікарі сказали, коли "прийде" грип Експерти прогнозують, що цього року перша хвиля підйому гострих респіраторних захворювань в Україні "припаде" на середину грудня.
  • Уряд хоче заборонити ввезення миючих засобів, що містять фосфати Уряд хоче заборонити ввезення миючих засобів, що містять фосфати Міністерство екології та природних ресурсів ініціює заборону ввезення в Україну побутових миючих засобів, що містять фосфати. Про це на розширеному засіданні колегії із законності та правозахисної діяльності в сфері водних ресурсів сказав міністр екології та природних ресурсів Микола Злочевський.
  • Львів`ян  безкоштовно навчатимуть оздоровчій ходьбі Львів`ян безкоштовно навчатимуть оздоровчій ходьбі 15 жовтня у Львові відбуватимуться майстер-класи з оздоровчої ходьби.
  • Вчені: 10 чашок зеленого чаю на день уповільнюють набір зайвої ваги Вчені: 10 чашок зеленого чаю на день уповільнюють набір зайвої ваги Вчені з університету штату Пенсільванія радять людям, які мають проблеми із зайвою вагою, пити зелений чай. Цій властивості, на думку науковців, чай зобов'язаний речовині епігаллокатехін-3-галлат (EGCG), яке нейтралізує жири, що потрапляють в організм разом з "хворою" їжею.
  • Лікарняні платитимуть по-новому Лікарняні платитимуть по-новому Кабмін готує проект постанови, за яким дні хвороби працівнику оплачуватимуть в розмірі 80% від його середньої зарплати, незалежно від стажу (це не торкнеться тих, хто вже має страхстаж понад 8 років: вони, як і раніше, отримають при хворобі 100% середнього заробітку, а ось нинішній молоді в майбутньому вже не оплатять 100%). Профспілки запевняють, що нововведення звужують права громадян.
  • З понеділка жінок у Львові закликають пройти огляд у жіночій консультації (координати) З понеділка жінок у Львові закликають пройти огляд у жіночій консультації (координати) Із 10 по 21 жовтня у львівських поліклінічних відділеннях триватиме «Акція з профілактики та раннього виявлення захворювань шийки матки та молочної залози». У ці дні кожна жінка зможе пройти гінекологічний огляд у жіночій консультації закладу охорони здоров’я за місцем проживання.
  • Львів`ян штрафують за спалення листя та закликають скаржитись на порушників Львів`ян штрафують за спалення листя та закликають скаржитись на порушників «Cпалювання листя - це правопорушення і передбачає штрафні санкції у розмірі від 340 до 1360 грн для громадян та від 850 до 1700 грн для посадових осіб», - розповідає начальник відділу нагляду за станом благоустрою КП «Адміністративно-технічне управління» Марія Кустова.
  • Пік захворюваності на грип та ГРВІ буде в січні Пік захворюваності на грип та ГРВІ буде в січні Цієї зими в Україні «гулятиме» три штами грипу, перебіг захворюваності на які проходитиме помірно. Рівень захворюваності на грип та ГРВІ досягне свого піку в січні. Про це під час прес-конференції повідомила позаштатний лікар-епідеміолог головного управління охорони здоров’я Львівської ОДА Наталія Тімко.
  • Щоденне вживання аспірину може призвести до втрати зору Щоденне вживання аспірину може призвести до втрати зору Голландські вчені з Інституту нейробіології та Академічного медичного центру дійшли висновку, що літні люди, які щодня приймають аспірин, більш схильні до виникнення макулодистрофії - захворювання, що веде до втрати зору.
  • На Львівщину надійшла вакцина для новонароджених На Львівщину надійшла вакцина для новонароджених 30 вересня Львівщина отримала партію вакцини для новонароджених, а саме: БЦЖ, проти туберкульозу та «Інфапрікс».
Сторінка:161162163164165166167168169
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!